Møbler ideer for garderobeskap hvite møbler

Klær på gulvet, stabler med sko, overbelastede skinner – det hele høres kjent ut for deg?

Det er så mange dårlige vaner knyttet til skap, og de kan raskt føre til bildet beskrevet ovenfor.

Men vi forstår deg, fordi vi alle føler det samme.

Fordi det til slutt ikke er lett å finne plass til alle tingene våre. I kritiske situasjoner er du vanligvis klar til å ofre den perfekte ordren for å få bare noen få sko i skapet.

Det er også grunnen til at spørsmålet om funksjonelle veggskap er så varmt blant eksperter. Det er allerede tusenvis av idébøker for dette, mange av dem også på dette nettstedet her.

Siden jeg også vet at mange har gjort mer orden for 2014, har jeg bestemt meg for å sette sammen det jeg mener er de 14 beste ideene.

Garderobe øy (på det første bildet)

Designeren Elizabeth Munger Stiver brakte denne møbleringstanken til verden. Den hvite fargen og speilene som brukes har skapt et friskt og rent utseende. Her har du også mye å gjøre med prinsippene for de innebygde skapene. Disse er mer og mer populære som et alternativ i nettbutikker og spesialforretninger.

Stiver advarer om at du trenger mye plass på alle fire sider for en slik løsning. Hvis dette ikke er tilfelle, ville garderobehalvøya være den nest beste løsningen.

Brett ut strykebrett

Møbler ideer for skap

Møbler ideer for garderobeskap hyller stryke seng

Tenk deg en akkurat der du trenger den mest – i skapet. Dette kan med hell implementeres i et stort antall husstander.

Skomater

Møbler ideer for skap til sko

Dette er en møblerende idé som driver kvinner til hysterisk glede igjen og igjen. Hvert rom har nok plass til et par favorittsko.

Møbelidé for smykkeskapet ditt

Innredning ideer garderobe garderobe smykker

Her har vi en overdimensjonert idé om California -skap. Du kan beholde varer i forskjellige størrelser på hyllene og også ha andre ting i de forskjellige skuffene.

Skap for menn

Møbleringsideer for garderobeskjorter for menn

Hvem ville ikke like å sette klærne i et så mørkt treskap? Det er så mye plass til skjorter, hatter og sko!

Kroker for sekker

Møbler ideer for garderobe garderober poser krok

Disse hallene på veggen er så praktiske at de viser seg å være en spesielt populær løsning gang på gang. Disse her etterligner en persons skulder. Du kunne ikke gjøre noe lignende for klærne?

Hylleskap

Møbler ideer for garderobeskap moderne trender

Liker du jeans og bukser! Her er den perfekte løsningen for deg, hvor du kan holde så mange av disse fantastisk organisert! Fascinert? Du kan også sette inn ytterligere forlengbare stolper laget av samme materiale.

Vitriner

Møblerideer for garderober med møbeltrekk

Mange mennesker elsker å skryte av favorittskoene sine. På grunn av mangel på plass viser dette seg imidlertid å være ganske vanskelig. Den interne designeren Michale Fullen inkluderte et svingspeil. Han inkluderer fold-out Benker med skjulte låsekurver.

Åpne esker

Møblerideer for garderober i garderober

Mange elsker denne enkle løsningen, som holder favorittgenserne, hattene og jeansene på telefonene.

Glassmonter

Møbler ideer for garderobeskap elegante overflate blomster

Mange mennesker elsker disse gjennomsiktige dørene. Du trenger ikke lete etter denne eller den skjorten eller skjørtet lenger.

Make Up Dresser

Møbleringsideer for garderobeskap

Unngå kampen foran speilet på toalettet ved å installere en til i skapet. Det er et flott sted å oppbevare skjønnhetstilbehør og juveler.

Skillevegg

Innredning ideer skap klær lagringsplass

Unngå bildet med de overfylte hyllene ved å bruke slike skillevegger som en dekorasjonside.

Alt i ett skap

Møbler ideer for garderobeskap maskulin

Vi alle elsker vår nisjelagringsplass. Men vi ønsker alle virkelig et skap som kan holde alt – fra sko til tradisjonelle T -skjorter. Du kan legge til et snev av luksus der ved å legge til noen skinnholdere eller et integrert kjøleskap. Her har du også mange kleskinner, utfellbare skuffer du kan se gjennom og mye åpent hylleplass.

Knytestativ

Møbleringsideer til garderobedress

Mange mennesker liker uttrekkbare  Skuffer for slips, solbriller og så videre.

Innebygd låsekurv

Møbler ideer for garderobeskapet fargerikt

Dette er en favoritt blant utallige lesere av interiørblader på nettet. Husdesigneren og arkitekten Laurence Tamaccio kom på denne ideen. Det er et modulsystem som “tenker” på alt, for å si det sånn.

Hvilken løsning ville være egnet i ditt tilfelle?