Kunst spiller en stadig viktigere rolle innen mote og design, spesielt de siste årene. Noen kjente motemerker, som Luis Vuitton, har bidratt til dette. Håndvesker, forskjellige klesplagg og sko er noen av elementene som er krydret med svært populære malerier. Tydeligvis liker du det veldig godt og vil sette grensene dine. Denne linjen blir også fulgt av den store samlingen av husholdningsapparater “Sicily is my Love”, som er inspirert av folkloren på Sicilia. Det ble realisert i samarbeid med X Smeg. La oss se nærmere på husholdningsapparater sammen!

De små husholdningsapparater er fra i år!

vintage dekorasjon hvitevarer

Engangs husholdningsapparater

Moderne kjøkkendesign er ofte avhengig av brede, skinnende overflater. Et sømløst utseende er søkt og regnes som moderne og trendy. I denne sammenhengen spiller husholdningsapparater veldig ofte rollen som aksenter i rommet. Dolce & Gabbana -design fra “Sicily is my Love” -kolleksjonen oppfyller denne rollen veldig godt.

Samtidig samsvarer de med livsstilen og smaken til mange motebevisste og kresne kunder. Flere eller enkeltvarer kan understreke kjøkkenets individuelle karakter og generelle moderne interiørdesign.

Alle ville elske å lage frokost med en slik brødrister

toster idé husholdningsapparater

Tolkning av den sicilianske folkloren

“Sicilia er min kjærlighet” -samlingen består av en rekke unike stykker, alle tegnet for hånd. Så du kan få en kunstnerisk påstand på noen måter. Det startet med 100 kjøleskap i fjor. I år fortsatte samlingen med mindre husholdningsapparater som brødristere, juiceekstrakter, kaffemaskiner, tekoker, blendere og miksere. Maleriet representerer en unik tolkning av siciliansk folklore.De trekantede motivene ble også hentet fra denne sammenhengen. På det tradisjonelle lokale språket kalles de “crocchi”. I tillegg til disse ser vi veldig diskrete og kunstnerisk anvendte plantemotiver og forskjellige bilder fra de nydelige Etna -fjellene. Alle disse motivene er omgitt av prydfriser.

Eller vil du presse en “elegant” juice? Med Dolce & Gabbana -enheten fungerer fantastisk

flott juice klemme husholdningsapparater

Dyktig bruk på kjøkkenet

Vi har allerede sagt det – husholdningsapparater fra Dolce & Gabbana kan tjene som aksenter i interiøret. Men de vil absolutt ikke være den eneste dekorasjonen i interiøret ditt. For at sluttresultatet skal se eksklusivt og stilig ut, er det noen få regler du bør følge. De fargerike nyansene og det spesifikke middelhavsmønsteret skal stemme overens med fargene og fasongene i resten av interiøret. En vellykket strategi ville være å bruke lignende mønstre i interiøret – for eksempel i form av pussing, tekstiler eller veggdesign. Hvis du har annet tilbehør og møbler i hver enkelt farge, vil du ha Dolce -husholdningsapparater & Gabbana sveiser det hele sammen og forener det.

Du kan kombinere slike husholdningsapparater med andre etniske elementer

vakre kjøkken design hvitevarer

Hvorfor akkurat Italia?

Kjøkkenet er kjernen i moderne og tradisjonell kulinarisk kunst. Det vil sannsynligvis aldri endre seg. Vi trenger motivasjon for å lage hjemmelaget mat. Den italienske kulturen, med sin mat som er populær over hele verden, og spesielt den sicilianske regionen med sine fantastisk bevarte tradisjoner, er rett og slett ideell i denne forbindelse! Sikkert Dolce & Gabbana -kolleksjonen vil også inspirere andre lignende design av husholdningsapparater! Og ja, fordi mat er så viktig for vårt sinn og helse, bør du ikke føle deg skyldig i å velge det for hjemmet ditt!

Alle produktene fra kolleksjonen er håndmalte

barn maler husholdningsapparater

Dette gjør teen til en skikkelig kulinarisk glede

husholdningsapparater for oppvarming av te

Eller du kan få en til et lite bakeri!

hvitevarer i forskjellige farger

hvitevarer fint uttak

Med slike husholdningsapparater viser du at du er en ekte kjenner!

hvitevarer flott asiatisk design

Gjestene dine vil alltid være glade for å komme tilbake til deg

husholdningsapparater flott lagringsplass

Slike elegante husholdningsapparater blir store aksenter i interiøret

husholdningsapparater bordmøbler ide

Sicilia folklore og tradisjoner er stor inspirasjon for kulinarisk nytelse. Du kan finne deg selv i disse husholdningsapparater.

husholdningsapparater metall og ornamenter

Denne Dolce & Gabbana -samling av enheter gjør ethvert rom til en kunstatmosfære

husholdningsapparater mediterranner stil

Kjøkkeninnredningen her er perfekt på grunn av dolce & Gabbana små apparater sveiser fargene på frukt og grønnsaker sammen.

husholdningsapparater ga naturen

Barn og voksne ville bare like slike husholdningsapparater!

hvitevarer Kina reise

Kultur og kunst gjør livet vårt vakrere! Denne Dolce & Gabbana Set beviser det!

husholdningsapparater dolce og gabbana