De siste trendene innen møblering av stoler, fargerike, plast, tregulvSiste innredningstrender

Kan du lage noe slikt? Kan en dekorasjon være tidløs og fremdeles moderne? Trendene kommer og går og ting er alltid grønne. Imidlertid kan du bringe de to sammen for en vakker og evig sjarm. Les videre for å lære hvordan du lager et alltid moderne utseende som passer godt til de nye ideene.

Friske, livlige farger ser klassiske og nyskapende ut på samme tid de siste trendene innen innredning av sofaer lysekroner windows classic

 Den brukes til å beskrive ting som vellykket tåler tidstesten. Det er ingen i går, ingen i morgen, ingen i dag for deres skjønnhet. Den tidløse hjemme er behagelig, funksjonell og sporadisk. I tillegg må den også fremstå som eksklusiv.

 Den er ikke fylt med gjenstander fra fortiden eller nåtiden. Den er full av gjenstander som på en eller annen måte vil overleve morgendagens trender.

 Tidløs og minimalistiskSiste trender innen innredning av vegghyllebøker

Moderne kontra trendy

De siste trendene innen innredning av mørke sofaer med benk

Trender kommer og går. De skriver seg fantastisk inn i datidens nåværende innfall, men så forsvinner de veldig raskt. Du overlever ikke tidstesten. Sikkert på et tidspunkt vil de passe perfekt for din livsstil, men spørsmålet er hvor lenge. Det er nettopp det som er vanskelig – du kan ikke si det på forhånd. På fransk brukes det samme ordet for moderne, fasjonable og dekorasjoner.

 Hvordan være moderne

De siste trendene innen innredning av barkrakker, lenestoler i skinn, arbeidsflater

Det moderne huset tilsvarer dagens behov og livsstil. Det er ikke det samme som trendy. Mange samtidige trender fungerer fantastisk med gårsdagens moter.

 Som oss – de kommer og går!

siste trender innen innredning av blå spisebordsstoler

Trender kommer og går. Det er virkelig vanskelig å forutsi hvilke som fortsatt vil være her neste år, og hvilke som vil bli sagt farvel til for alltid. Så hvis noe virkelig appellerer til deg og du synes det er veldig attraktivt, ta det og få det.

 Du bør kjøpe en stor ametystvase fra butikkvinduet uten å tenke på om lilla fortsatt vil være aktuelt i morgen.

 Men hvis det er omvendt – du liker ikke vasen, men lilla vises ofte i atmosfæren din, hvis du ikke liker stykket i det hele tatt, men det er fasjonabelt, må du ikke kjøpe det! Det trenger ikke være.

 Observer og kontroller oppgavene dine

Siste trender innen dekorasjon av rosa lilla blått feminint design

Svaret på spørsmålet om noe er tidløst eller ikke, kan være i lommeboken din. En ting kan sies om trender: de vil sannsynligvis gå over. Derfor bør du ikke bruke for mye på trendy varer. Hvis noe er for dyrt, bør du finne den billigere versjonen av det samme. Følgende regel gjelder for Trandy -ting: ikke bruk mer enn du faktisk har råd til for øyeblikket.

 Du bør huske på at økonomisk ikke betyr billig. I alle tilfeller bør du unngå varer av dårlig kvalitet.

 Mindre er mer

De siste trendene innen innredning av svart -hvite kombinasjoner

Ro deg ned og ta det med ro. Slik fungerer i hvert fall plommeblå – fargen som alle tiltrekker seg denne sesongen. Du finner disse i designerbloggene i Pintarest, egentlig overalt. Men det betyr ikke at denne fargen vil være ute etter noen måneder. Det kan være, men det kan ikke være det. Så kanskje du får ideen om å male hele stuen i denne fargen, og du kan angre på det etter hvert.

 Kast puter eller andre fargede aksenter på møblene dine kan være nok. Når du blir lei av denne nyansen, vil du raskt kunne bytte den ut med en annen. For å legge til litt mer nyanse, kan du dekorere vaser, lamper og områder med små fargede prikker hvor som helst.

 Sammen med mer tradisjonelle farger vil de trendy nyansene sikkert tilføre karakter, panache og personlighet. På grunn av de lysere fargene vil mindre være mer, i hvert fall i begynnelsen. Hvis den lysere fargenyansen er den som fungerer bedre hjemme, kan du virkelig bruke den hvor som helst.

 Forsiktighet! Det kan se ut som jungelen der ute akkurat nå!

De siste trendene innen innredning av rød vegg gressgrønn sofa

For noen år siden ble dyreavtrykk virkelig fasjonable. Ingen hadde trodd på forhånd at de skulle vare så lenge. Hvis du ser deg rundt vil du legge merke til at mange stylister, designere og dekoratører bruker disse motivene. Du kan se mer og mer sebra, leopard, sjiraff, okseskinn. Dyreprintene er stift i mange hjem som er spikret til resten av designet.

 Den samme regelen gjelder her som for alle særegne elementer – du kan oppnå mye med bare en liten innsats.

 Trøsteskapninger

De siste trendene innen innredning av ferskenfarget veggdesign

Enten det er i dag eller i går, og uansett hvordan varene dine ser ut, må du prøve disse først. Du må gjøre det samme med møblene som du gjør med skoene og klærne. Sitt en stund på forskjellige sofaer, stoler og møbler. Ligg på sengene. Hvis du ikke føler deg komfortabel, er det bedre å hoppe over shopping. Fortsett å lete, finn flere alternativer, og velg noe som virkelig passer deg.

 Stol på instinktene dine

Huset viser tydeligst hvem du er, hvordan du bor og hva du liker. Under ingen omstendigheter skal du kjøpe noe bare fordi det er populært blant andre eller fordi det for øyeblikket er “inne”. Hvis dagens trender ikke passer din smak, så se fremover eller tilbake til andre ting som kan passe deg bedre.