deco peis bjørk tre søyle lys lanterner glass collage

Skap enda mer hygge hjemme med en dekorativ peis

Peiser regnes som det ultimate innen hygge innen interiørdesign. Det knitrer og det lukter som brennende ved. Det er varmt og koselig. Vi elsker denne umiskjennelige atmosfæren i fjellhytten, spesielt om vinteren og spesielt over julen når det er vått og kaldt ute.

Moderne etanol peiser har også sin sjarm. De annonserer med en raffinert, minimalistisk design og skriver seg perfekt inn i det moderne interiøret. Men hva med når du føler deg som en dekorativ peis? Dekorer peisen din og gjør den til en kilde til romantikk.

Filigran metalldekorasjon med søylelys

deco peis ved bjørk tre metall lysestaker

Denne oppgaven fungerer best med lys. Ja, med mange lys. Du kan knapt gå galt der. Alle typer lys er egnet for dette – fra fyrfadslys til søylelys til lange, elegante kirkelys. Vi anbefaler den hvite fargen. Hvite lys ser mest stilige ut og kan kombineres med alle slags dekorative gjenstander. Bruk ved eller, best av alt, bjørketre som pynt. Du kan bore hull i treverket og plassere telysene i dem. Plasser trebitene vertikalt og bruk dem som originale lysestaker, som du plasserer søylelysene og telysene på. Smijern er også en veldig god idé. Gamle metalllysestaker eller skulpturer med ornamenter gir den dekorative peisen et spesielt autentisk preg.

Sommerfriskhet og peoner

dekorasjon peis mantelpiece ornamenter søyle lys hvit

Ikke glem å sette i lykter. Lyslykter finnes i alle slags stiler. Avhengig av hva slags innredningsstil du liker, kan du sette sammen flotte dekorasjoner med den. På slutten avrunder du alt med friske blomster, med sjøfunn eller med grønne grangrener og kjegler – avhengig av årstid. Bruk dagens kolleksjon som inspirasjon for din dekorative peis og skap enda mer komfort og glede i hjemmet ditt.

Ved til dekorative formål   deco peis ved lagringsplass

Antikk samling av lysestaker ved peisen dekorasjon peis mantel lysestake søyle lys Rustikk peis i stein dekorert med lykter og søylelys dekorasjon peislys blomster lykt Mesterlige sementpynt laget av smijern deco peis lysestake metall Forfining i minimalistisk stil deco peis lysestake hvite lys steinblokker For ekte purister deco peis lys søyle lys hvit Bruk bjørketre som en original lysestake

deco peis bjørk tre søyle lys lanterner glass

Slik kan peisen din se ut om sommeren

dekorative peislys hvit romantisk

En vellykket brannimitasjon

deco peis lysestaker i naturlig naturlig tre

Runde steiner, naturlig tre og lykter

deco peis naturlig trestammer te lys

Middelaldersk ettersmak i stua

Dekorative peis søyle lys hvit metall lykt

Mange lys og buede metallpynt

dekorasjon peis telys stearinlys smijernspynt

Metallflammer og telys

deco peis te lys metall flammer

Stilig julepynt med lykter og lys

dekorasjon peis jul dekorasjon lykter lys

Dekorativ peis i skandinavisk stil

deco peis hvit murvegg bjørk tre naturlig tre søyle lys

Lange lysestaker av glass ser spesielt elegante ut

deco peis sylindriske lysestaker søyle lys hvit