Ingen husholdninger kan fungere skikkelig uten vaskemaskin. Klær må vaskes hver dag, og sengetøy, håndklær og gardiner trenger også optimal pleie og rengjøring.

Tenk deg nå å gjøre alt dette uten vaskemaskin! For det første ville det være tidkrevende og utmattende hvis du skulle vaske tøyet for hånd, og for det andre ikke akkurat billig hvis du måtte ta alt tøyet til renseriet minst en gang i uken. Derfor bør dette viktige husholdningsapparatet produseres!

Noen få viktige punkter som vil guide deg i å velge riktig vaskemaskin

Det kjøpes ikke ny vaskemaskin hvert år. Visst, du investerer litt mer penger i det, men til slutt får du også en garanti som er gyldig i 3 til 5 år, avhengig av modell og produsent. Men før du kjøper den, bør du vurdere hvilken Vaskemaskin Du trenger akkurat. For å gi deg en hjelpende hånd, gir vi deg noen få punkter for å hjelpe deg med å velge:

Velg en moderne vaskemaskin blant de mange modellene som tilbys

hvilken vaskemaskin bør du velge?

  • Hvor plasserer du vaskemaskinen? – Dette er viktig for laståpningen. Frontlastere kan enkelt integreres i kjøkkenenheter og gir plass på toppen. Dette er de mest populære modellene og kan plasseres nesten hvor som helst der det er vann- og strømtilkobling. Topplasterne er den perfekte løsningen for smale bad og små vaskerom. Laståpningen, som er plassert over enheten, sparer plass og kan fylles uten å belaste ryggen. Du kan se begge modellene her og til og med bestille dem billig.
  • Trommel kapasitet – Avhengig av antall familiemedlemmer, bør du velge trommelens kapasitet. En vaskemaskin med en trommelkapasitet på 5 til 6 kilo er tilstrekkelig for 1 til 2 personer. En større kapasitet på opptil 12 kilo tøy er uegnet for private hus. Det er viktig å velge en trommelstørrelse som du kan laste regelmessig.

velg riktig vaskemaskin

  • Spinnytelse og enkel betjening – jo høyere sentrifugering, desto tørrere tøy og lavere strømforbruk. Men omdreiningene per minutt avhenger også av følsomheten til klærne. Så velg en maskin som har minst to spinninnstillinger og kan kjøre med minst 1200 omdreininger per minutt. Brukervennlighet er viktig. Tydelig merking og visning av programstrukturen er viktig her; det bør også være mulig å endre vaskeprogrammet. Alle modellene har nå et kort program. Du bør også ta hensyn til vaskefunksjoner som er viktige for deg, for eksempel noen økonomiprogrammer (Eco -knapp; skyllestopp).
  • Vann og strømforbruk – Selv om vann- og strømforbruket til enhetene generelt har gått ned, bør du ta hensyn til lave forbruksverdier når du kjøper. De spesielt energibesparende modellene kan gjenkjennes av antall pluss-tegn. Energimerkereformen fra 2010 markerte den høyeste effektivitetsklassen for vaskemaskiner med A +++.

Andre punkter å fokusere oppmerksomheten din på, er støy, sikkerhet og produsent. Vi ønsker deg lykke til med å finne den riktige vaskemaskinen for husholdningen din og alltid problemfri vask.

Ta kontakt med topplader for hjemmet

plasser vaskemaskinen

trommelkapasitet i vaskemaskiner