barnehage jenterom frisk atmosfære

Design barnerom for to jenter – vakre interiørløsninger

Design barnerom er ikke en lett oppgave. De små, hvis rom vi vil fortelle deg om i dag, er henholdsvis 2 og 5 år. Totalt bor de i et område på 30 kvadratmeter. Dette området ble delt opp med tanke på funksjonene inne.

Det første som slår deg her er det lakkerte MDF -panelet. Dette dekker omtrent halvparten av veggen. Blant annet fyller den funksjonen med å skape enhet i verdensrommet. Mesteparten av resten av møblene er laget av samme materiale. Benken er 56 centimeter høy. Dette vil forbli uendret i minst de neste fem årene. Den typiske jenteaktige rosa fargen er dispensert.

De gikk for myke, lyse blå nyanser i dette tilfellet

barnerom skaper plass til to jenter

I resten av divisjonen ble det ikke gjort noen stor forskjell når det gjelder alderen til de to jentene. Det skjer ofte med den moderne tilnærmingen at alt er delt i to og like mye. Siden med sengene er skilt i to like deler av et element, vanligvis dekorativt. Senger, sengetøy, pynteputer og klær er omtrent det samme. Det er også koblingselementer.

I dette tilfellet er nattlampen og vekkerklokken, som ble plassert på bordet mellom de to sengene, helt forskjellige

barneromsdesign jenteromsideer

Møblene i arbeids- og arbeidsområdet er plassert foran veggen. Men den hvite fargen får dem til å ta mindre plass enn vanlig. Slike løsninger som visuelt sparer plass er veldig populære. Utseendet på hyller laget av de samme materialene på veggen sikrer konseptets enhetlighet.

Lekene, sammen med de morsomme stolene i lyse nyanser, gir livlige aksenter til rommet

designe barnerom for to jenter

Egentlig ser det ut til at setene i seg selv har en veldig barnslig karakter. På grunn av materialet og fargene ser de ikke mye annerledes ut enn dukkene. Slike løsninger brukes også for å lære barna en følelse for estetikk og økonomisk bruk av ressurser. En så god idé for å lagre bladene under lyset, ikke sant? Du må lese den i en jevn rytme slik at den ikke blir for stor.

Ta en titt på forslagene våre nedenfor for hvordan du kan gjøre barnehagen din attraktiv, kanskje du finner inspirasjon!

En seng i to etasjer er en interessant interiørløsning for barnehagen

barnerom for jenter tremøbler

Eventyrdesign vil glede nesten alle jenter

barnerom ideer eventyrdesign

Friskt interiør i barnehagen er avgjørende

jenteromsdesign grønne interiør aksenter

Rosa jenterom

Lag et jenterom for to barn

Hyggelig fargekombinasjon

dekorere barnerom jenter

Hver jente har sitt eget hus

barnehage jente flotte designideer

Teppet er aksenten i denne barnehagen

vakre levende ideer design jenterom

Enkelt, men koselig interiør

moderne barnerom for jenter