luksuriøs rustfritt stål kjøkkenbar stol i nedhengende lampe

Rustfritt kjøkken passer til de mest krevende smaker

Det har nylig blitt sagt at armaturene i rustfritt stål er på vei ut. Er det sant? Jeg kan ikke si det med sikkerhet, men hva med det Kjøkken i rustfritt stål slutten?

Ikke sikker på hva jeg skal tenke om det?

Kanskje de få bildene her vil hjelpe deg med å tenke gjennom alt, og kanskje du vil bli forelsket i dette kjøkkenskapet.

Tradisjonelt kjøkken i rustfritt stål

Kunne du tenke deg dette kjøkkenet med en hvit finish, til tross for at de tradisjonelle bena og til og med fatet er fullstendig moderne? Rustfritt stål gir det tradisjonelle utseendet en veldig moderne karakter.

Kjøkkendesign med stil og komfort

rustfritt stål kjøkken kjøkken øy deco ideer blomsterpotte

Det er lett å overse det faktum at dette kjøkkenet er fullt av rustfritt stål. Detaljene i taket og i overskapene er mye mer tradisjonelle, men kjøkkenet “når” det 21. århundre når vi ser på benkeplatene og de nedre skapene. De er laget av rustfritt stål og passer fantastisk til de mer tradisjonelle brikkene.

Elementer laget av rustfritt stål skriver seg veldig godt inn i tradisjonelle kjøkken

kjøkkenpendellamper i rustfritt stål synker fruktflasker

Et annet eksempel på god bruk av underskap i et tradisjonelt kjøkken finner du her. Det er mye mindre rustfritt stål tilgjengelig, men sammen med de fargede aksentene som har blitt fordelt på kjøkkenet, skaper de et sterkt inntrykk. Disse finnes for eksempel på bakveggen og på glassene på dørene. Det grå på øya sveiser de grå aksentene sammen på en veldig vakker måte.

kjøkkenutstyr i kjøkkenutstyr i rustfritt stål

Det er ingen tvil om at kjøkkenet er nydelig. Tradisjonell og moderne blanding sømløst. Det sentrale matlagingsområdet ser ut til å tilhøre et profesjonelt kjøkken. Resultatet: kjøkkenet ser ut som et hull, som et kjøkken på kjøkkenet. Til og med skapets trekk matcher trekket på ovnen. Det er bare strålende.

Sammensetning av rustfritt stål og tre

rustfritt stål kjøkken kjøkken øy hengende lys

Moderne kjøkken i rustfritt stål

Rustfritt stål er alt annet enn dystert. Rommene nedenfor viser at det å dekke kjøkkenet faktisk er en super god idé. Dette kjøkkenet har ingen lagringsplass i grå farge, men knottene på ovnen stikker opp og gir liv i rustfritt stål. Høyere skap med glassdører åpner rommet og får det til å se lysere ut.

Kjøkken i rustfritt stål med gjennomsiktige skapdører

kjøkkenutstyr i rustfritt stål kjøkkenbenk benk

Dette er absolutt et av de letteste, luftigste kjøkkenområdene jeg noen gang har sett. Du kan egentlig ikke forestille deg at matlaging skjer i et slikt område. Blandingen av hvitt, rustfritt stål og naturlig hvitt er superfriskende og lysstyrken på veggenheter får taket til å se enda høyere ut.

Design et lyst, luftig kjøkken

rustfritt stål kjøkken kjøkken øy barstol flasker

På en eller annen måte har du ikke glemt veggenhetene i dette store og ultramoderne rommet. Jeg synes også det er fascinerende hvor mange forskjellige materialer som er blitt brukt i dette rommet.

Steinveggene gir kjøkkenet den perfekte glansen og skap og overflater i rustfritt stål gir ekstra glamour.

Moderne kjøkken i rustfritt stål med steinvegger

rustfritt stål kjøkken spisebord tre stoler

Børstet stål sørger for et forfriskende utseende på kjøkkenet, som ser nesten hvitt ut på grunn av glansen. Det fine med dette designet ligger i den subtile blandingen av materialer. Treskapene ser nesten litt malplassert ut til du ser det store pantryet til venstre. Alt ser ut til å komme sammen i ett.

Blandede materialer er effektive

innebygd kjøkkenvask i rustfritt stål

Blanding av rustfritt stål og naturlig tre er nesten uanstrengt, ettersom de grønne tonene i marmoren passer så godt til det. Skuddet av moro: lysekronen gir så mye ny friskhet til dette ellers veldig alvorlige rommet.

Marmor overflate

rustfritt stål kjøkken spisebord kjøkken bar

Moderne industrielt kjøkken i rustfritt stål

Superhøyt tak, trebøtter og super enkle lys utgjør sammen et kult kjøkken i dette huset. Enkelheten i hele veggen med den enkle klokken er virkelig bedårende. Man kan forvente mye flere veggenheter på stedene der vinduene er.

La du merke til bakken? Betong har aldri sett så bra ut!

Kjøkkendesign med enkle linjer

rustfritt stål kjøkken spisebord tre anheng lys deco ideer

Rommet her er mer enn kult, og jeg kan egentlig ikke forestille meg dette kjøkkenet med noe annet materiale enn rustfritt stål. Jeg elsker kontrasten med de svartmalte vinduene og lyset. Kjøkkenøya ser ut som om den flyter i midten av rommet, og de åpne hyllene hjelper sikkert.

Ultra lys med svarte kanter

oppbevaringsvindu i kjøkkenbord i rustfritt stål

Blottlagte murstein og rustfritt stål, hva hadde vi trodd? Merker du at det er mer enn fem forskjellige overflater her? Men noen ganger kommer alt sammen og fungerer bare fantastisk. Blottlagte murstein er en veldig god idé, og det er absolutt sant på kjøkkenet.

Blottlagte murstein sørger for enkelhet

rustfritt stål kjøkkenkjøleskap blomsterpotte

Kjøkkenet i øverste etasje er enkelt og vakkert. Enkelheten i materialene som brukes gir en nydelig kombinasjon, og hele plassen kretser rundt det elegante kjøkkenet. Mer utsatte murstein, selv om denne gangen malt i hvitt, fungerer også som en pent utført bakgrunn.

Hvitt kjøkken laget av forskjellige materialkombinasjoner

kjøkken trapper i rustfritt stål sittegruppe

Jeg håper at du har inspirert disse kjøkkenene og overbevist deg om at rustfritt stål ikke bare er en del av restaurantkjøkkenet, men også vil fungere godt i hjemmet ditt!