Wow, et walk-in closet! Drømmer du ikke om det også? Et eget område som bare er for deg og klærne dine – nesten som din egen lille butikk! Du kan sette sammen det nye antrekket på en avslappet måte, ha alle klærne klare til å dele rundt deg og nyte en intim atmosfære der ingen vil forstyrre deg.

Det krever mye plass eller til og med et helt ledig rom! eller?

Ikke helt. Du kan bruke garderobeskapet selv i små soverom enkelt å sette sammen selv. Dette fungerer best med skreddersydde møbler, som er perfekt tilpasset romsituasjonen og dine personlige behov.

Vi forklarer deg hva du bør se etter i et garderobeskap på soverommet og hvilke elegante kombinasjoner som er mulige!

Separat klesstativ

Rett sted for et walk-in closet

Ideelt sett bør det være et walk-in closet i nærheten av soverommet eller badet å ligge. Tross alt, etter å ha dusjet eller stått opp, vil du ikke gå rundt i huset for å kle deg. Interiørdesignere fraråder å plassere en garderobe med speil direkte på soverommet. Refleksjonene forstyrrer harmonien i rommet og kan forårsake rastløs søvn under visse omstendigheter.

Du bør derfor skille garderobeskapet fra sengen og soveområdet!

Tips: Et lyst miljø er også viktig. Hvis det ikke er flere vinduer tilgjengelig for det nye omkledningsområdet, beholder du veggfargen og innredningen på møblene (helst hvite skreddersydde skap). Du forhindrer harde skygger med optimalt justerte takflekker.

Stor walk in garderobeskap detalj

Romdeleren: stor luksus er mulig med liten innsats

Lag ditt eget omkledningsområde på soverommet med en romdeler. På den ene siden kan dette være en enkel partisjon. Men det er mye mer praktisk å bruke Planlegg romdelere som en del av garderoben. Lag for eksempel et skreddersydd skap eller hylle. Bestem passende høyde og bredde på møblene – slik at soveområdet er tydelig atskilt fra omkledningsrommet, men soverommet ikke ser for lite ut.

Romdeleren skaper personvern, struktur og god lagringsplass for klærne dine samtidig!

garderobe i bøk

Slik kan garderoben din se ut

EN walk-in garderobe tjener sin hensikt hvis du har nok plass til å kle deg og alle klær, sko, tilbehør og vesker kan lagres i den. Den enkleste måten å gjøre dette på er med en Kombinasjon av hyller, skap og kommoder, som du koordinerer individuelt.

Åpne hyller er perfekte for dagligdagse grunnleggende som du kan nå raskt og enkelt. Sørg for å plassere rommene i øyehøyde – slik at du kan se alle brikkene med en gang.

garderobe i grafittgrå

Du kan sortere elegante klesplagg som bluser, dresser, kontordrakter og kveldskjoler i skap med kleskinner og uttrekk. De skal henge godt beskyttet bak dører. Speildører er ideelle for dette, da de sparer plass til et eget speil i full lengde.

En kommode med mange skuffer organiserer tøy, sokker og andre små klesplagg optimalt. Velg målskåler med full utvidelse: Skuffene trekker dem helt ut og når dermed alle deler.

Du må være spesielt oppmerksom på dette med møbler som er skreddersydd

 – Skreddersydde møbler må være av høy kvalitet. De er individuelle skreddersydde produkter som imponerer med deres høye robusthet og holdbarhet.

 – Hvis du også vil oppbevare sko i garderoben, bør du se etter en slitesterk møbeloverflate respekt, tenk høyt på. Melaminbelagte trepaneler er et godt valg for dette. De er ripe- og støtbestandige og er også veldig enkle å rengjøre med en fuktig klut – ideell for sko!

walk-in garderobe

 – Velg en leverandør som har sitt eget snekring og som Skreddersydde møbler i håndverk produserer. I tillegg, nyt det best mulig, profesjonell rådgivning.

 – Vær oppmerksom på en lys og naturlig innredning, slik at garderobeskapet ditt ser vennlig og stort ut – hvite møbler med en moderne, puristisk design og lyse treinnredninger er ideelle.

 Mål den tilgjengelige plassen nøye på forhånd. Presisjonsarbeid er nødvendig for møbler i mål. Profesjonelle leverandører av skreddersydde møbler tilbyr også en måletjeneste.

Stor tom garderobe / skap i luksuriøst hus.    garderobe med klesløft