Vårelementer i stua interiør

Se litt vekk fra hverdagen og se på dem natur. Hun er i dvale – denne sesongen ser ut til å være laget for det. Dette er en tid for refleksjon og tilbakeholdenhet. Dette gjelder også mennesker, selv om bransjen prøver å overbevise oss om noe annet … Men våren kommer etter vinteren. Hvis du holder deg våken, vil du oppdage at dette ikke skjer samtidig. Selv midt i den store snøen har vi noen dristige blomster og med tiden vil de vokse mer og mer. Denne følelsen av å våkne er vakker, og du bør definitivt prøve å oversette den til stueinnredningen hjemme. Det gir deg mer livlighet og glede. Her er noen eksempler på hvordan du kan gjøre dette estetisk og diskret.

Vårdekorasjon – Flott bildegalleri

matchende vårdekorasjon ferske stue design møbler ideer

Gi et fargerikt veggdesign med et flott bildegalleri. Du kan legge ved ett eller flere bilder som introduserer lyse og friske farger i rommet. Du vil oppnå den beste effekten når du står overfor et stort vindu og blir opplyst av lyset.

 Skål med frukt på salongbordet

matchende vårdekorasjon fersk stue design innredning ideer design ideer rom dekorasjon

Variasjonen i salongborddekorasjonen er en av de enkleste måtene å transformere stuedesignet. Hvis du vil invitere våren inn i hjemmet ditt, kan du sette en fargerik fruktskål eller blomstervase der. Sørg for at de matcher resten av møblene i stuen når det gjelder farge eller form.

Strålende hvit

matchende vårdekorasjon fersk stue design møbler ideer dekorasjon ideer

Snøkulene er blant de første vårblomstene. De lyser opp med sin hvite farge midt i frosten. I et minimalistisk rom kan du oppnå nøyaktig samme effekt ved å matche hvite aksenter omgitt av grønn eller annen rik mørk farge.

Gul eller oransje midt i en monokrom fargepalett

matchende vårdekorasjoner fersk stue design innredning ideer sitron farger

Har du bestemt deg for en monokrom fargepalett? Dette er et perfekt vårdekorasjonsalternativ. Midt i dette kan du sette noen gule eller oransje aksenter, og du har oppnådd ønsket effekt. Det kommer til sin rett når disse vises i form av ekte planter.

Vårdekorasjon – inviter naturen inn i hjemmet ditt

matchende-vår-dekorasjon-frisk-stue-design-møblering-ideer-natur

Har du fin utsikt over naturen utenfor fra vinduene dine? I dette vil fjærelementene sikkert dukke opp ganske naturlig. Observer disse og bruk dem til å distribuere tilsvarende aksenter i rommet. Så inviter den nye sesongen inn i stua på en fantastisk måte.

Matchende smaker

matchende vårdekorasjon fersk stue design møbler ideer aroma

Velg hvilken som helst av vårideene som er nevnt, og utfyll atmosfæren din ved å bruke passende aromaer. Bruk essensielle oljer med duftene på denne tiden av året. Hvis kjøkkenet og stuen din har åpen planløsning, kan du oppbevare noen typiske vårvarer på arbeidsflatene. Så de er innen rekkevidde og utfolder samtidig sin dekorative karakter.

Gi kreativiteten fri

matchende vårdekorasjoner fersk stue design innredning ideer kreativitet

Kontemplasjon og ro har forrang fremfor livsglede og kreativitet – det skjer om våren og det er nettopp det som betyr noe når det gjelder innredning av stuen. Alle levende ideer som representerer denne prosessen er egnet for senvinteren og begynnelsen av den nye vårsesongen.

Vårdekorasjon – rustikt rom i 70 -tallsstil

matchende vårdekorasjon fersk stue design innredning ideer farge nyanser

Matchende fargekombinasjon

matchende vårdekorasjon fersk stue design innredning ideer farger