spisestue med rustikke lysekronemøbler

Vi skal ærlig innrømme det: Hvis spisestuen din er innredet med rustikke møbler, vil atmosfæren inspirere gjestene dine sterkt og påvirke humøret. Selv måltidene smaker mye bedre når du kjærlig og nøye har dekorert spisestuen din. Hvis kjøkkenet er hjertet i et hus, må spisestuen være magen!

De rustikke møblene kan fortelle historien om huset, så de bør være godt bevart og godt ivaretatt. Den perfekte spisestuen fremkaller en avslappet og koselig følelse og matlyst. Imidlertid er det visse detaljer som er veldig spesifikke for den rustikke spisestuen. Hun vil til og med beundre Marta Steward!

Sjarmerende spisestue med rustikke møbler, hvitmalte vegger og et antikt speil

spisestue med rustikke møbler antikt speil

Her tilbyr vi deg noen flotte kreasjoner fra Roche Bobois og noen få gode tips som vil hjelpe deg med å gjøre spisestuen din mer attraktiv og elegant med rustikke møbler.

Elegant spisestue med rustikke møbler, lyseblå vegger og blomsterdekorasjoner 

spisestue med rustikke møbler blå vegger

Nyttige tips for rustikk design av spisestue!

De rustikke møblene kombinerer ideelt sett maskulinitet og femininitet. Den grove treoverflaten, som symboliserer den mannlige begynnelsen, og den feminine ømheten som det virkelige treet utstråler, lever i perfekt harmoni i spisestuen.

Prøv å beholde det grove utseendet på massivt tremøbler – jo flere feil, jo bedre!

Du kan kombinere mørke møbler og moderne utstyr godt ved å male treet med kremet pastellmaling og deretter slipe det.

Dekorer rommet med et antikt teppe og dekk deler av veggene med trebånd.

Hvis ressursene dine er begrensede, kan du bruke forskjellige møbler som er rundt hjemmet ditt. Bare dekorer dem med et heklet teppe eller tørkede blomster, så får du et autentisk rustikt utseende.

Du kan oppnå en veldig original effekt hvis du pynter spisebordet med fargede glassskåler fulle av eikenøtter eller furukegler eller med keramiske vaser med ville blomster. Tenk på det – noen ganger gjør de enkleste tingene et godt inntrykk!

 Fint spisestueinteriør med grove hvite vegger, lysestaker og dekorasjon med tørkede blomsterspisestue grov vegg koselig

 

Koselig spisestue i kremfargede beige farger med en praktfull lysekronespisestue med rustikke beige møbler  Spisestue med rustikke møbler i milde farger, et grønt teppe og elegante lysestakerspisestue med rustikke møbler, grønt teppe Elegant utseende med rustikke møbler, polstrede stoler og blomsterdekorasjoner

spisestue med rustikke møbler parkett  Harmonisk spisestue med rosa vegger og hvite skap og stolerspisestue med rustikke hvite møbler  Original spisestue med en beundringsverdig lysekrone og møbler prydet med hvite og blå striper.spisestue møbler strip dekorasjon  Romslig spisestue med grønne og blå stoppede stoler og gardinerMassivt trebord spisestue blå gardiner  Attraktiv spisestue med rustikke rosa møbler og en fantastisk svart lysekroneSpisestue eksentriske rosa polstrede stoler

Tekst med Katja