God oppvekst og engelsk aristokratisk stil i interiøret

Når vi snakker om etniske stiler innen interiørdesign, forstår vi ofte noe eksotisk. Egentlig kan de nasjonale stilene, for eksempel den engelske, også telles her.

Som britisk kultur er den vanlig over hele verden. Den engelske stilen er formet av sin egen tradisjon på øya, men bærer også trekk fra alle kulturer den kom i kontakt med under koloniseringen. Når det gjelder form, bærer den også trekkene til mange kunsthistoriske epoker. Men den engelske stilen viser alt dette på sin egen måte. Han er veldig oppskalere, noen ganger arrogant og samtidig reservert.

Et typisk interiør i engelsk landstedstil

Beskrivelsen så langt er ganske generell, og vi vil ikke forveksle deg med dette. Med alle de omfattende påvirkningene og grensesnittene til den engelske stilen med andre, er dette fullt mulig. Her er beskrivelsen av et typisk rom gjort i engelsk stil. Vi har en Chesterfield -sofa, peis, bibliotek med bøker, rike nyanser på veggene, mørke tremøbler, tekstiler og tapet med blomstermotiver. Du har den perfekte stemningen til å trekke deg tilbake og reflektere over intellektuelle temaer som historie, kultur og filosofi.

Engelsk landstedstil betyr ganske enkelt ren hygge

Engelsk landlig spisestue innredning peis runde spisebord kommode

Engelsk komfort i landlig stil

Den engelske stilen er behagelig, men på sin egen måte. Dette holder seg til normene for god oppdragelse, respekt og konservatisme. Det må ikke være tvil om den gode smaken.

Fargene i engelsk stil

I engelsk stil brukes hovedsakelig veldig mørke farger og de naturlige nyansene dominerer.

Typisk er brun, oker, rød, terrakotta, mørkegrønn, gull, smaragd. Pastell og dempede nyanser er fortsatt egnet: beige, melk, hvit. Det er viktig å kombinere en lys bakgrunn med mørke møbler. Dette skjer ofte, men feil kombinasjon er også mulig. Sjekk mønstre, linjer og blomstermønstre er også passende.

Engelske materialer i landlig stil

Som med de fleste luksusstiler, spiller det edle treet også hovedrollen i møblene. De er laget av eik, mørk valnøtt og rødt tre. For veggdesign kan du bruke trepaneler, og på gulvet kan du ideelt velge keramiske fliser med en etterligning av naturlige materialer. Med disse kan du designe alle rom, inkludert bad og toalett. Dette er en stor fordel hvis du vil oppnå et jevnt utseende.

Gjør badet ditt mer hjemmekoselig, på engelsk måte

Engelsk landstil bad innredning marmor tre innebygd badekar

Den engelske stilen er utenkelig uten tapet med sin flotte overflate i rødt eller grønt. Under disse er veggene behandlet med tre. Fløyel, silke, ull, bomull og lin er blant de edle tekstilene som brukes til dekorasjon. Naturskinn brukes til møbelbekledning.

Engelsk møbler i landlig stil

Møblene må se veldig reserverte og klassiske ut. De er myke og komfortable, er laget av dyre materialer. Lær av god kvalitet og andre materialer av topp kvalitet brukes til å dekke dem opp. Antall møbler, inkludert de små, som krakker og sidebord, bør være større. Det er bedre å avstå fra den typiske minimalistiske tendensen når du designer. Du skal mer eller mindre føle at rommet er låst.

Tidløs komfort akkurat i tide til te -tid

Engelsk landlig stil innredet tremøbler polstrede møbler sofa sofabord

Belysningen

Belysningen er ganske dempet i engelsk stil. Gardiner og andre barrierer hindrer lyset i å ha for stor innflytelse i interiøret. Kunstig belysning er veldig viktig. Den kommer fra lysekroner og flere side- og vegglamper. De har både en dekorativ og en funksjonell verdi.

Engelsk dekorasjon i landlig stil

Det viktigste dekorative elementet i engelsk stil er peisen. Det er overdådig kledd, med naturstein som hovedsakelig brukes når det gjelder materialer. De tilhørende attributtene spiller en viktig rolle her – de må være synlige og også ha en dekorativ verdi. For individualisering av rommet, og også for å fortsette familietradisjonen, familiebilder, porselen og krystallskulpturer, brukes andre småting i dekorasjonen.

Maleriene på veggene er stort sett akvarell og olje.

Det er en veldig streng regel for bruk av gobeliner. De dyre finnes i enkle og de billigere er i gullbelagte rammer. Tekstildekorasjon er spesielt viktig for den engelske stilen. Gulvene er dekket med rikt fargede tepper. Du finner puter laget av fløyel på sitemøblene. Gardinene er rikt dekorert med dusker. For dekorasjonen er også gjenstandene som er typiske for jakt viktige.

Metallmøbler med buede elementer og krystalllysekroner

Engelsk landstil soverom møbler metall sofa garderobe gulvlampe

Hvorfor er engelsk stil så relevant den dag i dag??

Et legitimt spørsmål ville være hvorfor en så forseggjort, historisk og, fra dagens perspektiv, så upraktisk stil fortsatt er relevant?

Den engelske stilen er spesielt populær i den eksklusive sektoren og blant mennesker som verdsetter historie og tradisjon. Slik vil du skille deg ut fra “mengden”. Enkelte elementer og ideer for interiørdesign er også svært nyttig når vi flytter inn i et historisk hus, som interiøret og ønsker å beholde det.

Det vi kan lære av engelsk stil for enhver interiørdesign er hvordan du gjør et rom elegant og behersket.

Et moderne inntrykk av den engelske interiørdesignstilen

engelsk country stil chesterfield sofaer hvitt skinn dyp haug teppe grå lysekrone

Bakgrunnsbilder med mønster er veldig viktige for denne stilen

Engelsk landstil soverom møbler tremøbler mønster tapet nattbord kommode

Spesielt menn har en tendens til å innrede studiet i engelsk stil

Engelsk landstil studie hjemmekontor skrivebord tre lenestol dyp haug teppe

Det engelske badet ble tolket på nytt

Engelsk landstil bademøbler baderomsmøbler tregulv

Engelsk landstil baderomsinnredning luksus bad gulv veggfliser

Engelsk landstil bademøbler stripete veggfliser badekar

engelsk landstil bad bad ideer veggfliser krystall lysekrone forfengelighet klo fot badekar

Selv gangen og trapperommet er mye mer oppskalere

Engelsk landlig stil som innreder tretrapper

Engelsk landlig trapp i trapp i metall i metall

Pastellfarger og hvitt til barnehagen

Engelsk landstil barnerom innredning barneseng dyp haug teppe kommode

Et rustikt kjøkken stimulerer appetitten

engelsk landstil spisestue kake dekor tre stoler spisebord

Engelsk country stil kake dekor rustikk levende stil runde spisebord kloke stoler

Shabby chic og engelsk countrystil går ofte hånd i hånd

land stil metall seng blonder sengetøy spisebord rustikke stoler lysekrone

engelsk landstil stue ideer lenestol rotting kommode nattbord

Krystall og smijern bør selvfølgelig ikke mangle heller

Engelsk country stil borddekking vintage servise vegg speil krystall lysekrone  Engelsk landstil stueideer smijern hvit sofa salongbord