Feng Shui -bo: møbleringstips for leiligheten og huset

Før eller siden blir de fleste konfrontert med spørsmålet om hva som er mer riktig: skal vi kjøpe en perfekt utstyrt leilighet eller få en ny? Eller ville vi heller måtte kjøpe en gammel bygning og deretter konvertere den i henhold til våre egne preferanser og behov?

Feng Shui stue og innredning

interiørdesign ideer soverom design feng shui

Feng Shui living – interiørdesign ideer basert på Feng Shui møbler ideer

innredning ideer feng shui tips kjøkken åpen plan

Dette emnet omfatter veldig mange forskjellige aspekter, og det kan selvfølgelig ikke tømmes i en artikkel. Vi kan fortelle deg hvilke generelle indikasjoner den gamle kinesiske læren om Feng Shui gir i denne sammenhengen.

Hvordan sette opp i henhold til Feng Shui?

feng shui tips for stueinnredning

Plasseringen av huset

Uansett om det er en familie eller bolig, er beliggenheten av grunnleggende betydning. I tillegg er utsikten fra alle rom og leiligheter også veldig viktig. Det er best hvis bygningen viser en harmonisk form, dvs. stiger på en firkantet eller rektangulær planløsning.

Det har også betydning hvor huset ligger

feng shui bohus fasade naboer

Feng Shui advarer mot å flytte inn i boligbygninger med flere innganger eller i bortgjemte områder. Energien i slike bygninger er veldig kaotisk og sørger for at beboernes liv heller ikke er spesielt balansert.

Unngå bygninger uten en stabil base

Den stabile basen er også en kilde til dårlig energi. Bygninger bygget på lekeplasser eller idrettsstadioner er ikke et trygt og hyggelig sted ifølge Feng Shui.

Velg et passende sted for hjemmet ditt

feng shui levende innganger hagesti planter

Nabohusene

Nabohusene er også veldig viktige. Legg merke til følgende: Hvor høye er de? Er det grøntområder, parkeringsplasser eller ingen i området? Er strukturen og utsikten åpen eller sammenflettet? Alle disse spiller en stor rolle for om du har det bra eller dårlig med huset.

Bygningene i nærheten har også innvirkning på vårt velvære

feng shui levende bygning nær levende ideer

De himmelske dyrenes rolle

De himmelske dyrene er også viktige for det riktige hjemmevalget. Disse er nemlig skilpadden, fenixen, tigeren og dragen. I Feng Shui -bolig refererer de til områdene som omgir boligbygningen. Hvis du vender mot inngangen, er skilpadden rett bak ryggen din og føniks er det fjernere området bak den. Draken er til høyre og tigeren er til venstre.

Prinsippene for Feng Shui -undervisning

innredning ideer stue innredning feng shui prinsipper

Tigeren og dragen har beskyttende funksjoner og er koblet til mannlige og kvinnelige begynnelser. Den grønne dragen representerer maskulinitet og gode posisjoner i samfunnet. Den hvite tigeren symboliserer femininitet og økonomi i familien.

Vet du hva de himmelske dyrene symboliserer?

innredning ideer soverom levende ideer feng shui

Føniks symboliserer ledig plass foran leiligheten, der energien samler seg, som deretter renner inn i huset ditt. Phoenix er forbundet med perspektivene, med den positive kosmiske energien og med de nye mulighetene.

Feng Shui innredning ideer

innredning ideer stue feng shui levende ideer

Det anbefales generelt ikke at en bygning med dårlig energi som fengsel og politistasjon er i nærheten av deg. Kjøkken og toalett må ikke plasseres i den nordvestlige delen av huset. Dette forstyrrer den mannlige energien og kan forhindre en kvinne i å finne og beholde sin partner i livet. De grønne planteområdene bør også være langt fra denne nordvestlige siden.

Før du kjøper et nytt hjem, må du undersøke hva slags bygninger som ligger i nærheten

feng shui stue moderne arkitektur

I Feng Shui er man oppmerksom på riktig energifordeling 

feng shui stue soverom innredning speil deco

Hvor skal kjøkkenet ligge i henhold til Feng Shui -undervisning??

innredning ideer kjøkken design feng shui tips

Fornuftige ideer eller overtro

Hver moderne person kan allerede se utover materialet. Feng Shui er absolutt ingen overtro, men en fornuftig måte å håndtere energiene rundt oss. Selvfølgelig må du se på alt individuelt. Feng Shui kommer fra en mangeårig kinesisk tradisjon. Det som forstås der som dårlig eller godt, eller som mannlig og kvinnelig energi, har også noe å gjøre med den lokale kulturen.

Ville du innredet soverommet ditt i henhold til Feng Shui??

feng shui tips for innredning av soverom

Hvorvidt en bygning i nærheten avgir god eller dårlig energi, er ikke nødvendigvis relatert til dens funksjon. I et moderne samfunn er det heller ikke nødvendig at kjøkkenet og plantene nødvendigvis er forbundet med feminine energier … Prinsippene for å leve Feng Shui er et godt utgangspunkt hvis du vil lære å observere miljøets innflytelse på din personlige liv. Imidlertid bør alle utarbeide sine egne kriterier og utvikle en følelse av hva som påvirker dem positivt eller negativt, og ikke ta alt 1 til 1 overtroisk.

Kjøkkenutstyr ifølge Feng Shui

møbler ideer kjøkkeninnredning feng shui