asiatisk stil feng shui innredning bad buddha veggdekorasjon

Feng Shui -møbler – harmoni og positiv energi hjemme

Å harmonisere stemningen hjemme går utover å tilpasse møblene til gardinene. Det handler mye mer om å oppnå en balanse mellom de tre såkalte “usynlige” kreftene. Feng Shui -mestrene tror at det handler om universet, jorden og mennesket.

Når alle disse når en balanse, vil du føle deg ladet med nye krefter igjen og igjen på nivåer av kropp, sinn og sjel.

Enten du tror på naturens helbredende krefter eller ikke, kan du ikke fornekte den enkle skjønnheten som oppstår når du henter inspirasjon fra Zen -banen.

Elegante design for en ZEN -atmosfære hjemme

Du har sikkert sett mange dekorasjonstips på nettstedet vårt. Du vil finne ut at fargen blå spiller en viktig rolle i dette. De små justeringene i stua, som for eksempel å endre posisjonen til møblene eller plassere litt grønt ved siden av sengen, har ikke alltid umiddelbar effekt. Men på sikt er dette en sikker måte å komme nærmere indre ro på.

Bambus spiller også en grunnleggende rolle i ZEN -kunsten. Dette fleksible materialet kan brukes til å legge tekstur til den generelle designen

Feng Shui innredning ideer zen frittstående badekar tregulv grus

Zen -designene på badet inkluderer orkideer satt i blomsterpotter og elegant malte kunstverk. Andre dekorasjoner kan omfatte Buddha -skulpturer, helbredende krystaller og lin. Dette er selvfølgelig bare en kort liste over forslag, men å utforske dine egne interesser er den viktigste delen av en åndelig livsstil. De vil deretter ta deg med på en reise til din indre fred.

Fokuset er på avslapning og harmoni

Feng Shui innredning soverom ideer seng veggdesign

Har du ikke lyst til å ha et personlig treningsrom? Hva med et meditasjonsrom? Slike rom trenger ikke å være spesielt fancy, men de kan tjene som et tilfluktssted for dagens yogatreninger.

Design et treningsrom i henhold til Feng Shui -læren

Feng Shui dekor veggdesign buddha statue veggdekal

Vinduskarmer i naturlig tre er ideelle for ZEN -leilighetene. De bringer den positive energien fra jorden til hjemmet vårt. Du bidrar også til den enkle utformingen av interiøret.

Feng Shui soverom ideer

Feng Shui innredning soverom ideer seng gardin ideer

Skyvedører av tre som de som er installert på badet ovenfor, finnes i mange ZEN -hjem. Dette soverommet i japansk stil er blottet for metallstrukturer. Disse kan virke harde på steder der det handler mer om følelser enn estetikk.

Skap med skyvedører sparer plass

asiatisk stil feng shui møblering ideer zen

Innendørs hager, koi -dammer og plattformer for meditasjon er mye mer vanlig i ZEN -hjem. Vil du ikke gå rundt i en atmosfære som dette??

asiatisk stil japansk hage feng shui dekor

Når det gjelder møbler med Feng Shui, er det viktig å redusere konsekvensene av ytre påvirkning i boområdet vårt. For å gjøre dette bør du se etter måter du kan forskjønne hjemmet ditt med minimal bruk av materialer.

Et bad i zen

Feng Shui bad tre veggfliser harmoni

En lavtliggende seng er typisk asiatisk

lav seng Feng Shui soverom garderobe

Veggkunst er et must i ZEN -hjem. Du vil dermed praktisere minimalisme, og derfor må det ikke være for mange dekorasjoner hjemme.

Veggmalerier som denne er en fantastisk måte å tjene to dekorative formål på. De frigjør seg fra de tomme områdene og bevarer det minimalistiske utseendet

Feng Shui stueideer veggmaling grønt fototapet

Dette gule og hvite badet er et godt eksempel på hvordan moderne og zen -design kan bli det. Denne blandingen skaper et veldig attraktivt utseende, en følelse av tidløshet som vil beholde sin eleganse.

 Det frittstående badekaret er trendy

frittstående badekar feng shui ideer veggmaling gul

Sørøst -Asia er kjent over hele verden som et åndelig senter. Huset på bildet nedenfor kan være i Indonesia eller Thailand. Så du kan se hvordan du designer bakgården for å få den til å se mer utsmykket.

Inspirasjon fra Asia

asiatisk stil japansk hage hage dambasseng