Trådløst eller ikke, livet vårt er neppe mulig uten kabler av noe slag. Og disse er virkelig utrolig forskjellige. Det er noen vi ser og noen som ligger under jordoverflaten eller til og med dypt i havet og forblir skjult for oss. LAN -kabler, koaksialkabler, strømkabler, telefonkabler, tekstilkabler og mange andre. Avhengig av dine behov kan du alltid finne kabelen du vil ha og dra nytte av den. Enten du trenger det hjemme, i hagen eller på kontoret – det er ingenting som ikke er der!

Når det gjelder estetikk og kreative, stilige leveideer, er tekstilkablene rett og slett uslåelige. Disse fyller ikke bare sin passende funksjon som kraftledninger, men ser også veldig fine ut og gir hver lampe – kjøpt eller laget av deg selv – et koselig preg. Kablene med stoffmantel finnes i mange mulige farger og design. Noen går bedre med moderne design, og andre er mer vintage eller shabby chic, avhengig av din egen smak og personlige preferanser. Den riktige tekstilkabelen finner du for eksempel selvsagt også på nettet i Kabelscheune nettbutikk – en skattekiste av nettverksteknologi, elektronikk, multimedia, telefon og kabelorganisasjon. Kabelscheune er også den perfekte partneren for den kommersielle sektoren – du trenger bare å registrere deg på nettstedet og sende din bedriftslisens eller trekke ut fra det kommersielle registeret på e -post eller faks.

tekstilkabel lyse farger sikksakk elektriske apparater skinner

Tekstilkabler er også veldig nyttige for kreativt håndverk og gir hver DIY -lampe en spesiell sjarm. Med passende og populære farger kan du også introdusere de ønskede høydepunktene i interiøret og sikre mer dynamikk og livsglede i dine egne fire vegger. Glitterrosa og glitterkobber gir for eksempel hver antikke gulvlampe, moderne pendellampe eller til og med hver retro lysekrone et edelt, raffinert uttrykk og skriver seg perfekt inn i enhver møbleringsstil.

tekstil ledning kobber anheng lys lyspærer

For deg som liker ting frekkere og mer fargerikt, er neonfargene eller sikksakkmønstrene fra Kabelscheune -produktserien et vellykket valg. Men sølvgrå og pikselrosa ser også fine og trendy ut. Avhengig av behovene til den spesifikke applikasjonen og, selvfølgelig, ved hjelp av teknisk kunnskap, vil du definitivt finne de riktige tekstilkablene på nettet. Vær oppmerksom på høy kvalitet og bærekraft og vær forsiktig. Stol på erfarne spesialister for montering og alle reparasjoner, og ta all informasjon om produktemballasjen veldig alvorlig.

Spesielt nå i den mørke årstiden og med julen rundt hjørnet, trenger vi enda mer lys og varme. Topp det med de riktige tekstilkablene og nyt komforten i ditt eget hjem.

tekstilkabelpendellampe neonfarger fiolett oransje

tekstilkabel fargerike farger oransje pendellamper hvit

tekstilkabel svart og hvit vegglampe industriell stil