leilighet design ideer fransk stil soverom lysekrone

Flate designideer

Det som i dag er kjent som Flate designideer Kalt i fransk stil, begynte den ikke før på slutten av 1600 -tallet.

Denne innredningen representerer en blanding av barokk, rokoko og empirestil. Hvis du bestemmer deg for soverommet, stuen eller hele interiøret i fransk stil, må du huske følgende: Det er preget av frodige, flotte former, milde buede linjer og dyre kvalitetsmaterialer.

Å vite alt dette gjør det lettere å se de nyeste formene for den franske stilen.

Møbler i fransk stil

leilighet design ideer fransk stue

I denne retningen lar man seg lede av jakten på tilbakeholdenhet selv med den største luksusen. Alt er elegant og du kan under ingen omstendigheter klare deg uten gjenstander med en historie. Tradisjonen spiller en ledende rolle.

Sett opp spisestue

leilighetsdesign ideer spisestue i fransk stil

De myke, overgangsnyansene er veldig typiske for den franske stilen. For eksempel anses elfenbenperlerosa, lysegrå lavendel, myk grønn å være spesielt harmonisk.

Veggedesign ideer

leilighetsdesign ideer soverom i fransk stil

For noen vegger, men ikke alle, anses det hensiktsmessig å bruke matte eller halvmatte nyanser.

Takdesign i hvitt

leilighetsdesign ideer soverom i fransk stil

Taket skal enten være helt hvitt eller i en interessant nyanse.

Møbler i fransk stil

leilighet design ideer stue veggdesign

Når det gjelder møbler, har den franske stilen råd til å kombinere forskjellige nyanser, former og til og med epoker. Det viktigste er at hvert objekt bringer stemning inn i rommet.

Kasteputer er populære blant franskmennene

leilighet design ideer fransk stil lenestol

På Freshideen skjer det for oss at franskmennene er mest glad i benkene og kasteputer. Du bør også legge stor vekt på harmoni når du kombinerer disse når det gjelder farge og tekstur.

Leilighetsdesignideer – soveromsmøbler med myke linjer

leilighet design ideer fransk stil soverom design

Alle linjene på franskmennene er superglatte. Hensikten med dette er å sikre at mykhet og harmoni også overføres til møblene. Dette kan også oppnås bare ved å se på detaljene, for eksempel ved å velge buede føtter og ryggstøtter. Se etter massive møbler som har visuell mulighet til å få plassen til å se mindre ut.

Massive tremøbler

leilighetsdesign ideer bibliotek i fransk stil

Du bør definitivt ikke gå billig med tekstiler. Disse skal være frodige og med få detaljer. Alle disse bør gjenspeile verden rundt dem. Vi i Freshideen synes dette er en god idé for soverommet.

Luksus design

stue leilighet design ideer lysekrone sofa

Et stort speil med en gyllen ramme passer fantastisk til et slikt interiør. Den utfyller interiøret i fransk stil fantastisk.

Lysekrone med lys og krystall

leilighet design ideer fransk stil sengespeil

For dekorasjon bør du velge klassiske stykker som paraplyer, krystalllysekroner, bilder med landskap og lignende. Disse ville være spesielt egnet for innredning av stuen.

Den franske stilen er absolutt verken enkel å handle eller billig. Men hvis den er godt designet, vil den være super imponerende.