flytende seng felles metallkonstruksjon loft

Flytende seng: nødvendighet og glede i moderne interiørdesign

Flytende seng, veranda swing, hengekøye – dette er alle ting i hagen som sikrer fred, ro og harmoni. I de siste årene har design ofte prøvd å kombinere disse med hverandre. Det er modeller der det ikke kan tildeles nøyaktig hva det er, siden dette er hybrider.

Så hva er en flytende seng? Dette er en flytende konstruksjon som du kan ligge og sove på. I dag skal vi introdusere deg for noen fascinerende løsninger av denne typen. Mange er designet for utendørs bruk i tråd med sesongen.

Zen -stemning

flytende-seng-zen-hage-dam-vann roser

Her har vi en flott flytende seng, som er et symbol på avslapning og ro. Du har et grønt moseteppe under og også en dekorativ innsjø. En edel og absolutt super sunn middag kan serveres rett ved siden av.

Indisk telt

flytende-seng-indisk-seng-hengende

Her er dagens første hybrid. Det er en blanding av indisk og flytende seng. Noen mennesker kan slappe av i den og oppfylle barndomsdrømmen samtidig.

Edel flytende dobbeltseng

flytende-seng-hengende-madrass-putetau

Nå kommer vi til noe som definitivt kan være til nytte for stemningen i et romantisk soverom designet for to personer. Hengende litt over gulvet, minimalistisk, original og med et umiskjennelig designdesign, kan dette være den flytende sengen for mange mennesker.

Noe for gjesterommet

flytende-seng-metall-tau-hengende-konstruksjon

Vil du utstyre en trang plass som gjesterom? Men du vil sikkert at gjestene dine skal bli uforglemmelige og unike til tross for de mer kompliserte forholdene? Hvorfor ikke integrere en flott flytende seng. Selv i en enkel form ville dette kunne spre en unik og umiskjennelig stemning.

Dobbeltseng med flytende dobbeltnivå

flytende seng-to-lags treramme

Dobbeltsenger har mange forskjellige konsepter. Du drar også fordeler av ideene til andre typer modeller. Her har vi et øvre nivå som ble satt opp som en flytende seng.

Edelt og rustikt

flytende-seng-tau-treplanker-heklet-hvitt-teppe

Denne løsningen er stilig og rustikk på en veldig moderne måte. Den er avhengig av kontrasten mellom den tilsynelatende grove konstruksjonen av ujevnt lange bjelker og de snøhvite, koselige teksturene den ble dekorert med.

Minimalisme på verandaen

flytende-seng-terrasse-metall-kjeder

Her har vi et utdrag som antyder et supermoderne arkitektonisk konsept. Dette ser ut til å fokusere på den sømløse forbindelsen mellom innsiden og utsiden. Det ser ut til at du flyter på nivået med tretoppene i skogen. Slik puster barn liv til fulle!

Flytende seng som ser ut til å falle ned fra taket

Vi hørte om en seng som kan brettes ut og brettes ned. Hva slags moderne mekanisme er det, vær så snill? Sengen er gjemt i teppet. Etter å ha åpnet den, kan du flyte fantastisk med den, ikke sant?

Flytende seng på veggen

flytende-seng-soverom-moderne-design

Dette er også en veldig moderne og populær konstruksjon akkurat nå. Her er den flytende sengen festet til veggen. Så alt i rommet virker luftigere og mer åpent.

Flytende seng i industriell stil for hjem og veranda

flytende-seng-metall-kjeder-tau-treplanker-hvitt-lin

På slutten har vi to eksempler, med et minimalistisk og et industrielt utseende. Som du tydelig kan se, er dette et konsept som fungerer fantastisk i et interiør, men også på en veranda!

Slapp av i godt selskap

flytende-seng-dekket-terrasse