Sommeren nærmer seg, og du kan allerede se det lille lyset i coronatunnelen. Det kan bare bli bedre! Vi håper det alle og forventer neppe de normale tider igjen, der den sosiale distansen forhåpentligvis til slutt vil bli glemt. Dagens bidrag er dedikert til restauratørene som er kalt til å sørge for moro og nytelse. For øyeblikket er alle på tvangspause, men snart kan alt se annerledes ut, og vi møtes igjen i gårdsplassen til vår favorittbar. Du sitter så fint og bare nyter livet. Cateringmøblene, som er spesielt designet for massiv bruk i all slags vær, er ansvarlig for sittekomforten. Den spesielle kategorien i bransjen kalles Serveringsanlegg og vi ønsker å håndtere det i dag. Når restaurantbesøkene har blitt sjeldne, kan vi endelig se hvor gode vi pleide å være.

gastronomi møbler barstoler

Gastronomimøbler som passer eller kan tilpasses ethvert kommersielt konsept

Gastronomien er grenen som følger oss ustanselig og ubemerket. Overalt hvor vi er, sikrer gastronomien vårt velvære. En kald drink, en matbit på farten – gastro -oasene venter på oss og ønsker oss alltid velkommen der vi trenger dem. Ingen kulturelle eller kommersielle arrangementer kan finne sted uten tilstrekkelig catering. Fra matchende stoler til loungemøbler, barkrakker og stabelbare hagevarer, tilbys komplette konsepter som er nøyaktig tilpasset behovene til en tjenesteleverandør og dens klientell. For at gjestene skal føle seg kjent, godt underholdt og trygt innkvartert, bør cateringmøblene oppfylle en rekke viktige kriterier. Den gode utformingen av et møbel kan gjenkjennes av balansen mellom funksjon, form og farge. Og alle som er kjent med gastronomisektoren vet nøyaktig at puber og hoteller entusiastisk mottar innovative designløsninger.

gastronomimøbler kan stables

Hvilke kriterier bør et godt serveringsanlegg oppfylle??

For å være sikker på at serveringsanlegget ditt vil invitere nok, kan du sørge for at følgende kriterier er oppfylt: Velg stoler med armlener som passer under det medfølgende bordet. Stolene skal være spenstige, slitesterke og passe for hver størrelse og vekt på de forskjellige gjestene. Stolenes materiale skal være lett å rengjøre og så værbestandig som mulig. Når du velger loungemøbler, tilpasser du innredningsstilen til den generelle karakteren til det målrettede klientellet. Dekslene skal også være enkle å rengjøre og om nødvendig utskiftbare. Bordene skal være stabile, spenstige og også enkle og raske å rengjøre.

cateringmøbler separat gastronomimøbler solrøde

Hva bør nye grunnleggere vite på forhånd??

Restauranten er hjertet i hver restaurant. Hvis du er i ferd med å gå inn i cateringvirksomheten, anbefaler vi at du realiserer det nye prosjektet ditt med hjerte og setter det opp deretter. Du bør være oppmerksom på effekten av anlegget på forhånd og sette deg i skoene til en gjest. Din gode forretningside støtter det nye designkonseptet. Dette gjenspeiles ikke bare i implementeringen av møblene, men også i tilfredsheten og hos flertallet av gjestene. På dette tidspunktet bør vi nevne et viktig punkt i cateringbransjen, som også er knyttet til cateringmøbler av høy kvalitet. Dette er forretningsarrangementer og banketter. Firmaarrangementene lever gjennom en gjennomtenkt organisering og stilige serveringsfasiliteter av høy kvalitet. Med et så stort ansvar, anbefales det at du jobber med kjente leverandører av cateringmøbler. De er ofte ikke bare det bedre valget, men også de bedre med-tenkerne. Det ville være fantastisk støtte, spesielt for oppstart.

Vi ønsker deg en vellykket sommer med fornøyde gjester og godt salg!

cateringmøbler

gastronomi møbler solrik gul