Alt nytt er bare godt glemt gammelt! Dette ordtaket bekreftes igjen av den siste interiørtrenden. Den dukket opp i midten av 2019, fikk bare oppmerksomhet i 2020 og er fortsatt aktuell i år også. Den såkalte grandmillennial -stilen, også passende kjent som granny chic, kombinerer preferansene til to generasjoner som ved første øyekast har lite til felles – de til babyboomerne og tusenårene. Det klarer å føles nostalgisk og behagelig uten å se ostete eller vintage ut. Mange finner også nye måter å få frem sin individualitet hjemme. I de neste linjene kan du bli bedre kjent med den nye tusenårsstilen. Vi gir deg et innblikk i det grunnleggende og hvordan du også kan forandre ditt eget hjem på riktig måte.

Grandmillennial Style eller Granny Chic er en kombinasjon av nytt og gammelt

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic spisestue trendy

Ikke vær redd for naturlig slitasje, rust og patina

Grandmillennial Style - Vi tar en nærmere titt på Granny Chic stuen stilig moderne gammel

Grandmillennial Style og dens grunnleggende

Grandmillennial -stil er egentlig noe varmt og koselig som får frem mange forskjellige farger, utskrifter og viktigst av naturlige materialer. Alt som brukes her er alltid fullt av personlighet og sjarm. Møbler og dekorasjon velges ikke tilfeldig eller i henhold til strenge regler, slik det er tilfellet med mange andre innredningsstiler, men utelukkende i henhold til dine preferanser. Når du går inn i en leilighet innredet i tusenårig stil, skal det nesten føles som om du har sett på noe kjent.

En av de største fordelene med grandmillennial -stilen er at den stort sett er utrolig grei og billig å integrere. Dette er ganske enkelt fordi du ikke trenger å pusse opp hele hjemmet ditt eller kjøpe for mye nye møbler og dekorasjoner. Faktisk kan noen få prangende tillegg være alt du trenger.

Lag den perfekte aksentveggen med et iøynefallende tapet

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic lesende hjørne rotteputer

Fantastisk!

Grandmillennial Style - Vi tar en nærmere titt på Granny Chic stue som leser vakkert deco

Fargepalett og mønster

I motsetning til mange nåværende moderne trender, som hovedsakelig fokuserer på nøytrale og monokrome fargepaletter, ønsker grandmillennial -stilen alle mulige farger og variasjoner velkommen som en ekte opprører. For det meste henter trenden inspirasjon fra tradisjonelle og boho chic paller. Men du kan også se helt fancy fargekombinasjoner, fra søte pastelltoner til oppkvikkende juveltoner.

Når det gjelder mønstre, vil du raskt oppdage at det knapt er noen begrensninger på hvordan du bruker dem. Imidlertid er mønstre veldig viktige i grandmillennial -design og bør ikke overses. De bidrar virkelig til den autentiske atmosfæren. I denne forbindelse er det best å holde seg til klassiske utskrifter som toile, chintz eller rutete. Påfør dem på gardiner, møbeltrekk og tapeter.

Moderne fargepaletter blir ofte sett på som kalde og upersonlige

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic juvelfarger rød lilla

Fede, dramatiske mønstre kan tilføre liv i alle rom

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic juvelfarger fargerike

Møbler og dekor

Når folk først tenker på grandmillennial -stilen, bruker de ofte bare møbler i tradisjonell stil. Imidlertid kan denne tilnærmingen resultere i et hjem som ser altfor retro og til og med litt ostete ut. I stedet er det viktig å finne en balanse mellom tradisjonelle og moderne møbler.

Moderne møbler er vanligvis enklere i design og har rene, rette linjer. I mellomtiden er møbler i tradisjonell stil vanligvis mer utsmykket med intrikate utskjæringer og mye dekorasjon. Et eksempel på en god blanding av begge stilene er et rom med tidløse rottingmøbler eller en sofa med fløyelspolstring, arvestykker som en antikk Singer symaskin, en bokhylle med porselen, et spisebord i mørkt beiset tre med mønstret duk. Veggene er prydet med fargerikt tapet, mens lys strømmer gjennom blomstergardiner i gulvlengde.

For å gjøre denne plassen til et virkelig grandmillennialt mesterverk, blir metalliske aksenter, abstrakt innrammet kunst og andre moderne detaljer lagt til. Disse fullfører deretter det siste utseendet og gjør det unikt.

Frynsekanter, rynkede aksenter og bølgete kanter med blonder er dine beste venner

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på granny chic blomstermønsterhjørne

Himmelsenger og foldede lampeskjermer feirer et comeback med den tusenårige stilen

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på granny chic himmelsenger med fargerike blomster

Rottingmøbler kan brukes i nesten ethvert interiør

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic rottingmøbler er alltid oppdatert

Grandmillennial Style - Vi tar en nærmere titt på Granny Chic sittegruppe med hjørneopplesning

Grandmillennial Style har som mål å skape et hjem som ingen andre har. I motsetning til andre populære trender, hvor det er klare regler for hvilke mønstre, farger og dekorasjoner du må velge, her er det akkurat det motsatte. Granny Chic oppfordrer håpefulle designere til å være så kreative de vil med forskjellige, helt kontrasterende stiler. Så la fantasien løpe løpsk og skape et unikt hjem som er både nostalgisk og moderne.

Hvis du leter etter en spesiell duk, kan du ikke gå galt med brodert silke

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på granny chic fargerik spisestue

Bruk puter med levende farger og mønstre som utfyller resten av interiøret

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic -stua livlig og fargerik

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic i inngangspartiet, vakkert blått

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på soverommet til hjemmekontoret til Granny Chic

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på granny chic barnerom

Grandmillennial Style - Vi ser nærmere på Granny Chic kjøkkenideer, vakker grønn pastell

Grandmillennial Style - Vi tar en nærmere titt på Granny Chic stueideer trendy vakkert