gratis romplanlegger planoplan 3d romdesign kjøkken kjøkken øy

Planoplan er en gratis romplanlegger

Planoplan er en gratis online tjeneste for romplanlegging der planløsninger, rom og innredningskonsepter enkelt kan opprettes. 3D-visualiseringer av rom og interiørmøbler av høy kvalitet genereres online på serversiden.

3D -romplanleggeren fungerer på Unity -plattformen (spillmotor) og tilbyr muligheten til å integrere ferdige objekter med Oculus Rift og virtuelle 3D -turer gjennom de designede rommene som en standardtjeneste.

Prosjekt og design med Planoplan

ledig plassplanlegger 3d planoplan

Planoplan muliggjør bygging av tredimensjonale rom i henhold til enhver planløsning. Du kan praktisk talt planlegge og sette opp rommene dine online, flytte møbler, endre konfigurasjonen av møblene. Alle materialer, farger og overflater, for eksempel gulvbelegg, tapet, panel eller stukk, kan velges og endres som du ønsker. Render av høy kvalitet kan lages fra alle vinkler. Et automatisert system for å beregne alle materialer og møbler som er nødvendige for å realisere prosjektet, er også implementert i tjenesten.

Hva gjør Planoplan mulig?

gratis romplanlegger planoplan 3d visualisering stue veggdesign

Både enkle brukere og profesjonelle designere og romplanleggere kan jobbe med 3D -visualisering av rom og innvendig utsikt i tjenesten.

Realiser profesjonelle prosjekter

ledig plassplanlegger 3d planoplan cafe bar design

Planlegg restauranter, kafeer og barer

ledig plassplanlegger 3d planoplan objekt plass restauraunt sette opp prosjekt

Katalogen er delt inn i to hovedkategorier – bygningselementer og møbler (møbler, husholdningsapparater, etc.). Det er mer enn 1200 møbler og over 800 bygningsmaterialer og overflatestrukturer. Det er mulig å legge til “emosjonelle” elementer i interiøret, for eksempel figurer, kjæledyr, bøker, finesser eller romdekorasjoner.

For å gå i detalj

gratis romplanlegger 3d planoplan designer levende ideer

Design det åpne stueområdet i detalj

gratis romplanlegger planoplan kjøkkenplanlegger 3d

Planoplan tilbyr muligheten til å lage objekter med alle konturer: buede vegger i rommene, buede dører, veggåpninger og gulvlister, bølgende tak på flere plan, catwalker, plattformer, bjelker osv..

Sett opp et barnerom med en plan

designe barnerom med planoplan gratis romplanlegger 3d online

Planoplan kan automatisk beregne posisjonen til solen avhengig av de spesifiserte koordinatene til leiligheten og tidspunktet på dagen og endre eksponeringen i rommet.

Gi foldbare persienner i studien

Design studien din med planoplan gratis romplanlegger 3d romdesign

Planoplan fungerer etter freemium -prinsippet: alle grunnleggende funksjoner er gratis for privatpersoner. Utvidelsen av funksjonaliteten kan belastes, inkludert: ekstra lagringsplass for prosjekter (det er plass til 3 prosjekter gratis); Ytterligere funksjoner for beregning av belysning og eksponering; Representasjon av rom med vegger i halv høyde-funksjoner som er nødvendige for profesjonelle designere for å lage gjengivelser av høy kvalitet i nødvendig omfang og profesjonell kvalitet.

Riktig fargevalg for stuen din

gratis romplanlegger planoplan 3d romdesign stue design

Prøver ut soverom ideer praktisk talt

gratis romplanlegger planoplan 3d romdesign soverom ideer

 I tillegg til å lage 2D- og 3D -bilder, kan Planoplan brukes til å lage isometriske projeksjoner, animasjoner, interaktive 3D -presentasjoner eller stereoskopiske bilder.

Planlegg som en proff

gratis romplanlegger 3d planoplan ideer for interiørdesign

I handel med boligbygging, eiendom og byggematerialer kan Planoplan brukes av selskaper til å automatisere opprettelsen av presentasjoner, bilder eller interaktive webapplikasjoner.

Minimumskrav til systemet:

Prosessor: Intel 1,8 GHz

Grafikkort: 512 MB VRAM, DirectX 9 -kompatibel

RAM: 2 GB

Operativsystem: Windows XP, MacOS 10.5

Anbefalte systemkrav:

Prosessor: Intel Core i5 eller høyere

Grafikkort: 2 GB videominne, DirectX 11 -kompatibelt

RAM: 8 GB

Operativsystem: Windows 7, MacOS 10.9

3D -visualisering med planoplan

  arkitektur og design gratis romplanlegger 3d planoplan husdesign