De små oppholdsrommene har vært en trend i mange år. Dette gjelder også anleggene som viser seg å være egnede. Et hjørnebadekar er en del av det i flere og flere tilfeller. Fordi det kan gi deg en perfekt spa- og badeopplevelse selv med begrenset plass. Hvis den derimot ikke er valgt og installert på riktig måte, kan det svekke badeopplevelsen mer enn det forbedrer den. Du vil sikkert ha den positive varianten, ikke sant? Vær deretter oppmerksom på følgende fem grunnleggende utvalgskriterier.

hjørnebad

Velg et hjørnebad eller en annen form?

Før du får tilgang til hjørnebadekaret, bør du nok en gang kritisk sjekke om det virkelig er det rette for deg. Fordi dette ikke er et møbelelement som kan byttes ut etter ønske og når som helst uten store anstrengelser. De firkantede badene er det perfekte miljøet for hjørnebadene. Hvis du vil integrere en av disse i et rom med ulik form, bør den helst være større. Så hjørnebadet kan bidra til å danne en viss sone på hele planløsningen.

stue med tregulv med hjørnebad

De riktige dimensjonene for hjørnebadekaret ditt

Du bør få Dimensjoner på hjørnebadet Bestem med tanke på to kriterier: På den ene siden handler det om kroppsdimensjonene til de forskjellige menneskene. Alle som ønsker å bruke den bør passe inn der. I tillegg bør det være nok kjøreflate igjen på badet slik at de andre viktige funksjonene kan utføres normalt. Tross alt må du føle deg komfortabel på det ferdige badet, selvfølgelig. Hvis rommet er for mye begrenset av badekaret, vil du føle deg litt trakassert der. Selvfølgelig burde det ikke være tilfelle. Det er best å tegne dimensjonene til dette og andre fasiliteter på badegulvet før du installerer hjørnebadet. Dette gir deg en mer realistisk ide om hvordan du vil føle deg i den, og om du bør redusere eller forstørre dimensjonene som opprinnelig ble gitt.

hjørnebadekar fra det tiltalende designet ovenfor

Stil og tillegg

Så snart du er sikker på at hjørnebadet er den rette løsningen for deg, og først etter at du også har bestemt de eksakte dimensjonene, kan du gå til stil- og designspørsmål. Avhengig av materialvalg, form og tillegg, vil du oppnå forskjellige resultater. I den vanlige hvite fargen og med sømløse linjer ser badekaret friskt og moderne ut. Det skriver seg også inn i forskjellige badestiler. Men den kan lages av forskjellige naturlige materialer. Med noen modeller oppdager vi dekorative dekorasjoner som antikke elementer eller føtter. Da har vi å gjøre med en landlig eller industriell stil. Materialer og former som gir badet en hjemmekoselig karakter har vært spesielt populære i en årrekke. Mulig tillegg for badekaret inkluderer en ekstra dusj. De eller andre funksjonelle enheter kan spare deg for mye plass.

et buet og langstrakt badekar for et hjørne

Ta med hjørnebadekaret trygt og komfortabelt hjem

Hjørnebadet er ikke et enkelt eller lite utstyr. Så mye kan gå galt med levering. Finn en nettbutikk eller møbelbutikk hvor du kan få gode råd på den ene siden og få en garanti for levering og, best av alt, for installasjon på den andre. Dette vil sikre at ingenting vil gå galt med disse to like viktige aspektene.

Middelhavsbad med hjørnebadekar

hjørnebadekar med flott dusjkabinett