Bor på landet, er nær naturen, tilbringer hyggelige timer med familien … Det er en møbleringsstil som overfører alt dette til interiøret og det kalles landstedstil. Dette er en rik inspirasjonskilde for innredning av ethvert rom. Landstilen er spesielt egnet for soverommet. Fordi naturlighet og komfort, som kjennetegner landstedet, pleier å være rettet mot i soveområdet.

Gjengi det unike i landlige liv i soveområdet

gul veggmaling i landlig stil og ferskt sengetøy

Tre, lyse farger og komfort preger soverommet i landlig stil. Denne innredningsstilen gjør det mulig å skape en rolig atmosfære hvor du kan slappe av og slappe av. Selv de som ønsker å gi soveområdet sitt et romantisk eller nostalgisk preg, kan gå etter landstedet.

Soverommene i gårdstil har absolutt sin egen sjarm og karakteristiske atmosfære. Er du også imponert over enkelheten i våningshuset? Ta deg tid til å bli bedre kjent med soverommet i våningshuset og føl atmosfærens særegenhet!

Hvilke interiørelementer gjør soverommet til landets stil??

Tremøbler er det karakteristiske elementet i landstedet. Det foretrukne materialet er massivt tre fordi det gir rommet en autentisk atmosfære. Naturligheten kan også sees i andre grove elementer i interiøret. Trebjelker, natursteinvegger, trepaneler – dette er alle typiske elementer i et soverom i landlig stil. Hvis du angir slike aksenter, sikrer du enda mer autentisitet.

Trebjelker fyller en vakker dekorativ funksjon på soverommet

soverom landstil tre aksenter og hvite vegger

Også her er sengen fokuspunktet i soveområdet. Folk liker også å bruke polstrede sengegavler og kalesjer. Hodet og foten på sengen har ofte samme form. En benk ved vinduet eller en kommode gir også soverommet det typiske landstedet.

Trebjelker og gulv utgjør dette landets soverom

Soverom landlig typisk takdesign og tregulv

Møbler kan være grunnlaget for interiørdesign, men tilbehør og tekstiler legger til siste detalj på soverommet i landlig stil. Muntlige mønstre er veldig populære i tekstiler. Blomstermotiver og striper er spesielt vanlige på landets soverom. For å komme nærmere et naturlig interiørdesign, kan du også legge til grener og bær og selvfølgelig ordne blomster. Blikk i bokser og kobberpotter er ytterligere elementer som passer fantastisk til det landlige interiøret.

Sett brune aksenter i det lyse interiøret

soverom i landlig stil lyst tak og rutete sengeteppe

Du kan også krydre soverommet i landlig stil med individuelle elementer fra andre stiler. For eksempel kan en landlig interiørdesign understrekes med små aksenter i vintage- eller retrostil. Inkludering av veldig moderne detaljer er også en passende løsning for hele soveromsutseendet.

Tre spiller en ledende rolle i ethvert rom i landlig stil

soverom landlig stil koselig og stilig

Fargepaletten i et landlig soverom

Farger spiller en nøkkelrolle i ethvert soverom designet i landlig stil. Snøhvit, off-white eller vaniljegul er best for veggedesign. Å sette aksenter med andre nyanser er et must hvis monotonien skal unngås. Grønt, gult, lilla, rosa … Dette er alltid de riktige fargene som gir mer dynamikk til landets soverom. Det viktigste: du skaper et harmonisk helhetsbilde der du føler deg veldig komfortabel!

Naturlig utseende, forfrisket av lyse farger

soverom, landstil blå aksenter og friskt teppe

Vil du ha et ukomplisert liv? Start deretter med interiøret! Idyll og komfort skal skapes på soverommet i utgangspunktet. Det er derfor man ofte er avhengig av landstedets stil når man designer den. Hvis du vil finne god avslapning og god natts søvn i ditt eget soveområde, så design et soverom inspirert av livet på landet.

Et koselig soverom kan også lages på loftet

soverom landstil blå aksentvegg og skråtak

Landlige soverom med en moderne vri

soverom landlig stil trebjelker lyse vegger og hvitt sengetøy

Blomstermønstre får frem den enkle og naturlige innredningen

landlig stil soverom liten stue med friske mønstre

Koselig soveplass som også tilbyr en vakker utsikt

nøytrale farger i soverommet i landlig stil for mer komfort

Gi varme på soverommet med treelementer og peis

soverom i landlig stil med tre -taktepper for sonering og peis

En matchende lysekrone fullfører hele designkonseptet

landlig stil soverom stilig og koselig soveplass

Koselighet med en boks med naturlighet

soverom i landlig stil romslig soverom med tregulv

Kombiner naturlige farger på soverommet

landlig tre soverom bjelker og rutete mønster