Det er velkjent for alle fans av interiørdesign at skjønnheten ligger i de små detaljene. Et romdesign trenger ofte veldig små endringer for å være helt ferdig. En universell sannhet er at de beste møblerte og dekorerte rommene tar litt tid å visuelt hevde seg. Hvis du vil gi rommet ditt det bestemte noe som får det til å se individuelt og unikt ut, er det bare å lese videre. Her hos oss finner du 7 små ting som gir visuell interesse for hvert rom og endrer atmosfæren enkelt og raskt. For at du ikke skal kaste bort din verdifulle tid med å forske på, vil vi gjerne gi deg interessante innredningstips og nyttige triks på veien. Disse kan sikkert hjelpe deg med å gi dine egne fire vegger et nytt utseende raskt og effektivt og få hjemmet ditt til å se spesielt ut.

1. Noe svart er alltid iøynefallende

Hvert rom trenger et ekte blikkfang i svart. Denne grunnfargen gir balansen til et romutseende og forhindrer at atmosfæren ser for søt ut uansett fargevalg. At noe kan være et svart møbel eller noe lite, for eksempel to elegante lysestaker i svart.

Dette svarte skapet sørger for visuell balanse på det lyse badet

innredning ideer til badet svart skap og rustikke aksenter

2. Noe rart eller uventet bringer dynamikk til rommet

Det er en veldig interessant måte å distrahere alle fra møblene på rommet ditt. Alt du trenger å gjøre er å plassere noe rart eller uventet i rommet. Noen ganger er det nok å bare legge fra seg et objekt som faktisk virker malplassert.

Det får imidlertid rommet til å se litt lekent ut og fungerer som et ubestridt blikkfang der. Du kan også prøve en bestemt farge eller blanding av farger. Kombiner mønstre og legg til litt mer dynamikk i romdesignet.

 En stor bragd på veggen over peisen fanger øyet umiddelbart

romdesign uvanlige ideer for stuen ekstravagant maleri over peisen

3. Bare ikke et monokrom utseende!

Et rom i hvitt ser kjedelig ut, ikke sant? Derfor må det monokrome utseendet brytes. Et slående kunstverk på veggen, nye gardiner i pastellfarger eller til og med vakker dekorativ støping kan bidra til at rommet beveger seg og føles koselig. Stol på den visuelle kontrasten, og du kan ikke gå galt!

Hva synes du om ideen om å dekorere trapperommet og få det til å se flott ut?

romdesign dekorere trapperommet henge opp malerier og sette planter

4. En vellykket og dyktig gjennomført prøveblanding er ønskelig

Det er en velprøvd metode som interiørdesignere liker å bruke. Tenk på hvordan du kan legge til mer visuell dynamikk i romdesign ved å blande mønstre. Selvfølgelig kan du kombinere mønstre i forskjellige former, størrelser og farger så lenge du holder deg innenfor den forhåndsvalgte fargepaletten. Gjør dette gradvis og legg til nye ting i interiøret etter hverandre, for eksempel flotte pynteputer, gardiner eller et iøynefallende teppe.

 Bland sammen interessante mønstre!

interiørdesign ideer stue med aksenter i blått

5. Klassisk er alltid det beste valget – interiøret ditt kan bare dra nytte av det

Blanding brukes ofte i moderne romdesign. Ved å blande sammen forskjellige stiler fra helt forskjellige tider, kan du skape et tidløst rom som ikke faller i fellen til motetrender. En av de beste måtene å gjøre det på er å legge til elementer som tilhører forskjellige tidsperioder og stiler. Som et første trinn kan du introdusere noen gamle gjenstander i interiøret. Bare som en inspirasjonskilde vil vi nevne en vintage fruktskål som ser bra ut på ethvert moderne kjøkken eller et par vintage lysestaker på spisebordet. Kanskje er du imidlertid spesielt interessert i en bestemt møbleringsstil. Så hvorfor ikke vise samlingen din? Dette gir alle venner og besøkende inntrykk av at du er interessert i historie eller i det minste i en bestemt stil.

Vintage -gjenstander er en del av det klassiske romdesignet

møbler ideer vintage kommode oppgradere rommet

6. Inviter naturen inn i interiøret

I redaksjonen vår er vi spesielt glad i innendørs planter og har mange vakre blomster i vaser og potter på eller ved siden av hvert skrivebord. Disse naturlige skjønnhetene oppdaterer ikke bare romluften, de tar også med en liten boks natur inn på kontoret vårt. Hver dag nyter vi frodig grønt og øynene våre gleder seg over den praktfulle blomsterprakten. Så alle føler seg motiverte til å jobbe bedre, ikke sant? Vårt råd er: ikke tvil og inviter naturen inn i interiøret ditt. Spred grønne potteplanter her og der, og sørg for å legge til litt farge ved å ha vakre og blomstrende innendørs planter rundt deg. Ordne noen flere snittblomster i vaser, og utseendet på rommet ditt er snart ferdig.

 Vakre blomster gir et naturlig preg til enhver atmosfære

romdesign skaper flere iøynefallende elementer i rommet

7. Dekorer slik du vil!

Siden vi i dag skriver om ulike innredningsmetoder og gir forslag til hvordan du kan gi et bestemt rom noe, vil vi nå gi et siste tips. Ikke ta denne oppgaven for alvorlig, mange ting er tillatt i interiørdesign og romdekorasjon. Du kan dekorere veggene i rommet ditt som du vil, eller ta med småting fra loppemarkedet inn i interiøret. Selvfølgelig kan du også velge et ekte kunstverk som vil tiltrekke alles oppmerksomhet. Kanskje trenger ditt romdesign bare noe for å se spesielt, individuelt og iøynefallende ut. Mest sannsynlig tilbyr dine flotte interiørdesignideer alltid venner og familiemedlemmer et nytt samtaleemne, og du vil føle deg stolt over ditt vellykkede interiørdesign! Ikke glem, det må være morsomt å dekorere og innrede også!

Innrammede barnetegninger er umiddelbart merkbare

møbleringsideer til stuen barnas tegninger pynter stueveggene

innredning ideer for den moderne stuen kombinere geometriske mønstre

dekorere ideer planter friske opp stuen

innredning av ideer til stuenes vakre mønstre og mange planter skaper en vakker atmosfære

innredning ideer stripete teppe og friske mønstre gir et vakkert hjem

romdesign uvanlige ideer for det moderne badetapetet med et fantastisk mønster

romdesign uvanlig maleri kan lett bli et blikkfang

romdesign noe spesielt fengsler øyet

romdesign fransk landstedstil med en fargerik blanding av farger

romdesign vakre ideer med mange fargede mønstre

innredning ideer til den lille stuen med oransje aksenter og en grønn sofa

romdesign vakkert maleri krydder opp på soverommet

romdesign sorte skap fenger utsikten