bestille i garasjen lagringsplass ideer hyllesystemer

Bestill i garasjen – hvordan du organiserer garasjen riktig

Vil du bli kvitt rotet i garasjen? Du kan gjøre det med noen få enkle lagringsløsninger. I dag har vi noen ideer klare som hjelper deg med å frigjøre mer gulvplass og plass til flere ting.

Installer skap

Disse er ikke bare egnet for kjøkken og bad. Garasjen er et flott sted å lagre verktøy, rengjøringsmateriell og ting for hele sesongen. De kan godt skjules og fjernes fra visning. Du kan opprette forskjellige soner ved å organisere ting etter kategori, prosjekt eller aktivitet. Det kan du også Bestill i garasjen og alt får sin plass. Organiser ofte brukte gjenstander i skap og skuffer som er lett tilgjengelige. Vær spesielt oppmerksom på lagring av rengjøringsmidler, maling og motorolje. De bør oppbevares på et tørt sted borte fra barn og dyr.

Praktiske skap og reolsystemer fremkaller orden i garasjen

bestille i garasjen praktiske skap verktøy sykler

Vårt tips:

Tabeller kan hjelpe deg med å huske hvor du forlot noe. Du kan også sette datoen der. Disse skapene med brett på forsiden er spesielt egnet for dette.

Hold ting synlig

rekkefølge i garasjen hyllesystemer åpne vegghyller lagre redskaper

Bruk garasjeplassen riktig og organiser alt veldig pent. Små og åpne enheter er ideelle for å organisere små, ofte brukte varer som sportsutstyr og barneleker. De forskjellige størrelsene på de åpne beholderne hjelper deg med å planlegge garasjen din og elementene dine i henhold til dine behov.

Spar plass med hengende lagringsenheter

parkering sykkel verksted ryddighet i garasjen lagringsplass ideer hyllesystemer

Hvis du ikke har nok gulvplass, bør du bruke området på vegger og dører for å få mer plass. Tilpassbare hyller gir mer fleksibilitet. Dette vil gjøre det lettere for deg å organisere rommet ditt i henhold til familiens behov. Det er festet gjennomsiktige gummislanger her ved siden av hyllene for å skape mer plass og for å rydde tilbehøret bedre. Dette er en fin måte å organisere tilleggselementene på. Dette gjelder spesielt når garasjen er veldig fuktig.

Vurder å henge eiendelene dine på kroker. Dette er spesielt egnet når en større avstand er ment og tingene må være innen rekkevidde samtidig. Kroker er flotte for tilbehør med lange håndtak og gjenstander som bare brukes på bestemte tider av året.

Liste over mobile hjelpere

Rullevogner, skap og bøtter manøvrerer enkelt gjennom garasjen. Du kan samle gress, hageartikler og søppel ved døren. Du kan deretter enkelt flytte dem frem og tilbake for innendørs og utendørs prosjekter.

Juster alt etter dine personlige behov

rekkefølge i garasjen hyllesystemer åpne vegghyller

Mange garasjer har ensartede behov. Imidlertid kan du ikke alltid bruke samme plan på alle like godt. Enheter som tilbyr åpen og lukket lagringsplass på samme tid er perfekte for garasjen. Reserver førsteklasses, lett tilgjengelige rom for de mest brukte elementene, og lagre sesongens og sjelden brukte varer på høye hyller eller over hodene dine.

Hvordan finner du ideene? Ikke alle er gjennomførbare?

rekkefølge i garasjen lagringsplass bod bod hage