Ett-roms leiligheten blir en konstant trend av praktiske årsaker. Mange mennesker har ikke råd til noe annet, spesielt i de store byene. Økningen i antall urbane befolkninger er også en årsak til bærekraften i denne trenden. Men flere og flere velger enromsleiligheter, selv om de har råd til litt mer. De foretrekker minimalistisk livsstil og vil bruke ressursene sine til andre ting. Blant annet er ettromsleiligheten en stor utfordring for kreativiteten til innbyggerne. Våre moderne eksempler i denne artikkelen illustrerer dette. La oss ta en titt på det som er i trend nå og lære mer om praktisk innredning av et lite bomiljø.

Bestem deg for en hyggelig fargepalett!

ett veldig søtt rom - ett -roms leilighet

Det er frihet å innrede en ett-roms leilighet

Frihet i design er i utgangspunktet en trend innen interiørdesign. Vi føler oss mye mindre tvunget til å følge visse regler. Individualiseringen av din egen leilighet er en hip aktuell trend i seg selv. Men mens du prøver å bygge en viss standardstruktur i større hus og leiligheter, føler du deg helt fri med ett-roms leiligheter.

  På en eller annen måte må disse romme flere funksjoner i et lite område. Spesielt med en uregelmessig planløsning har du ikke annet valg enn å være superkreativ. Å parre kjøkkenøya med arbeidsflaten eller bruke veggnisjen som et sete for gjestene ville ikke være uvanlige ideer i det hele tatt. Poenget her er alltid å bruke et lite område på best mulig måte.

Mørke nyanser kan også fungere godt i en ett-roms leilighet

ett -roms leilighet - et veldig lite rom

Vellykket design av en ett-roms leilighet trinn for trinn

Vi har en plan for hvordan du kan planlegge og designe din ettroms leilighet trinn for trinn. Vi tror at du vil oppnå din egen individuelle og veldig moderne design gjennom dette.

Få et ark og en blyant

Alle de vakre bildene på Instagram og Pinterest får deg ingen steder hvis du har en tilpasset plan. Først trenger du en planløsning av din ett-roms leilighet. Gjør dette på et stykke papir og skriv ned proporsjonene også. Ikke glem å merke vinduer, dører og andre elementer på veggene. Du kan bruke en pil til å vise hvilken vei de åpnes. Sistnevnte er ganske viktig for designet i ethvert rom.

Kombinasjonen av forskjellige grå nyanser ser frisk og moderne ut

ett -roms leilighet - seng og skap

Lag en liste over alt du trenger!

Før du setter opp en ett-roms leilighet, er det viktig å lage en liste over dine spesifikke behov. Du trenger kanskje et sted å sove, men du kan også trenge et sted å lage mat, spise og jobbe. Reduser virkelig alt til det som virkelig er nødvendig. Ikke prøv å imøtekomme flere funksjoner enn de du trenger i hverdagen om gangen.

Den dyktige kombinasjonen av funksjoner er avgjørende

ett -roms leilighet - lyst tre og grønne vegger

Kombinere funksjoner og rollen som multifunksjonelle møbler

Deretter må du tenke på hvilke funksjoner som kan kombineres i enromsleiligheten. Et typisk eksempel er sammenkobling av sete og soveplass. Fold-out sofaer ville være en veldig god idé, spesielt i denne stilen. Ett og samme område kan brukes til å spise og arbeide, avhengig av saken. Du kan også bruke mange møbler som sete og lagringsplass samtidig. Elegante krakker med lagringsplass er et typisk eksempel på dette!

Effektiv bruk av det vertikale rommet er også et godt tips

ett -roms leilighet - flere flotte hyller

Oppnå et enhetlig, men også spennende helhetsbilde

I et lite område som en ett-roms leilighet har du ikke mye rom for eksperimentering. Mens du kan distribuere møbler som ikke matcher hverandre i forskjellige rom i flere rom, er dette vanskelig i små leiligheter. Her må alle møblene korrespondere mer eller mindre med hverandre. Tenk på forhånd hvem av dem som bestemmer hovedfargepaletten og hvilke aksenter som skal være. For eksempel kan kjøkkenhjørnet, garderoben og veggene gjøres i mer eller mindre like nyanser. En fargerik sofa kan tjene som en aksent mot dette bakteppet.

De funksjonelle overflatene kan sees på samme måte som veggdekorasjoner!

ett -roms leilighet - skap med en fantastisk design

Typiske møbler for ett-roms leiligheten

Vi har allerede gitt noen eksempler på multifunksjonelle møbler for ettromsleiligheten. Følgende handler om hva du ikke kan klare deg uten i et slikt rom. Først og fremst er selvfølgelig sengen og så er det garderoben. En kjøkkenkrok vil sannsynligvis også være obligatorisk. Du kan også legge til et par kommoder og hyller, avhengig av dine behov. Et arbeidsbord vil være et annet møbel for eller mot som du bør bestemme avhengig av dine behov.

I ingen tilfelle bør du ha for mye! For at du skal kunne føle deg komfortabel i en liten ettroms leilighet på lang sikt, må du absolutt ha en presis gangflate.

Moderne ett-roms leilighetsdesign ser ofte eksklusive og stilige ut!ett -roms leilighet - veldig flott design

Matchende farger og stil

Svært ofte hører du tipset om at du skal innrede små ett-roms leiligheter i lyse nyanser. Men i våre tidligere innlegg har vi vist at dette ikke alltid trenger å være tilfelle. En vakker aksentvegg i en lys farge kan gi leiligheten sin egen karakter og ha andre praktiske bruksområder! Det er viktig at du er klar om fargenes emosjonelle effekt. Du bør også velge en løsning du vil like veldig godt på lang sikt. Fordi det vil være rommet der du vil tilbringe tiden din permanent.

Når det gjelder stil, kan du absolutt nyte mye frihet. I en liten ett-roms leilighet kan du gå om innredningen både minimalistisk og tradisjonelt. Uansett må du redusere de forskjellige designene til det vesentlige, og du kan klare deg uten elementer her og der.

Monokrome fargepaletter er populære for små mellomrom

ett -roms leilighet - flott hjørne med seng

ett -roms leilighet - flott plass - fantastiske ideer

ett-roms leilighet med mye grå og svart farge

Analyser nøyaktig hvilke funksjoner enromsleiligheten din skal oppfylle!ett -roms leilighet soverom studie - innredning

ettroms leilighet veldig fint design

ett -roms leilighet - fantastisk rom i grå farge

Sørg for at du har nok gåplass i leiligheten din

ettroms leilighet interiørdesign

ett-roms leilighet multifunksjonell seng

studio plass til å jobbe

lyse farger for en ett-roms leilighet

åpen plass - ett -roms leilighet

Hold deg på den sikre siden med en nøytral fargepalettveldig liten ett-roms leilighet med seng

flott seng under garderoben ett-roms leilighet

mange forskjellige møbler - ett -roms leilighet

vakker seng - ett -roms leilighet