I vår dynamiske hverdag gjelder alltid en regel for interiørdesign overalt – vi bestreber oss på å utnytte hvert hjørne og hver nisje optimalt og sikre mer bo- og lagringsplass. Men du kjenner sannsynligvis situasjonen: i hjemmet ditt er det uattraktive vegger, vinkler og / eller bakker som ofte ikke er tildelt en funksjonell oppgave og er bare. Det må selvfølgelig endres, for hver centimeter teller nå og må brukes. Hva skal du gjøre med lite attraktiv, ubrukt plass? Det er det store spørsmålet, svaret på et slikt problem må gis. Vi vil på et øyeblikk vise deg hvordan du kan finne praktiske og passende løsninger for smarte jobber hjemme. Stikkordet her er innebygde garderober, og vi presenterer deg med gode ideer for å leve rundt temaet. Hold deg til det og la deg inspirere av våre praktiske innebygde garderobe-ideer!

 Sikre mer lagringsplass i de fire veggene!

innebygde garderober elegant design i hvitt

Hvor passer moderne innebygde garderober??

Svært ofte skjer det at det ikke er nok lagringsplass i et bestemt rom. Hovedsakelig på soverommet, men selvfølgelig ikke bare der. Innebygde garderober her maksimerer lagringsplassen og gir mer plass til klær og sengetøy. Situasjonen er den samme på barnerommet.

Vi lurer ofte på hvor de store lekene til våre små skatter hører hjemme. Så kommer den praktiske løsningen og det kalles innebygde skap igjen. Hvis du ikke nødvendigvis vil vise de mange boksamlingene dine i stua, kan du velge en innebygd veggenhet der. Det ser elegant og trendy ut og har mange praktiske plusspoeng å tilby. Du kan lagre alt i det du ikke trenger hver dag, men ønsker å ha det tilgjengelig for alltid. På kjøkkenet er innebygde skap alltid må-haves for den moderne husmoren. I disse kan du oppbevare servise, bestikk, duker og mye mer og alltid ha alt for hånden.

Er det en annen mer praktisk løsning for kjøkkenet ditt? Absolutt ikke, for innebygde garderober er virkelig de beste! Under trapper eller i loftsleilighet er slike skap uunnværlige fordi de er nøyaktig tilpasset ønsket beliggenhet og fyller ledig plass optimalt der. I gangen eller i entreen er de innebygde skapene det perfekte lagringsalternativet. Der kan du lagre vinterklær, støvler og sko og paraplyene, selvfølgelig. Praktisk og elegant på samme tid, ikke sant? Den mulige bruken av de innebygde garderobene er faktisk uuttømmelig, du må bare tenke kreativt og tenke ut den beste varianten for smarte steder hjemme og tildele dem nye funksjoner.

Det innebygde skoskapet gir det perfekte lagringsalternativet i gangen

innebygde garderober skoskap i gangen

 Den innebygde veggenheten skjuler mye lagringsplass

innebygde garderober innebygd garderobe i gangen

Velg et passende design for de innebygde garderobene

Når det gjelder design av disse funksjonelle møblene, kan ingen ønsker stå uoppfylt. Foretrekker du det moderne designet eller er du mer fan av vintage -stilen? Paletten spenner fra klassiske design, gjennom romantisk og luksuriøst til de i asiatisk stil. Det er innebygde skap som har en moderne, no-nonsense og super praktisk design, som mange huseiere faktisk foretrekker. Til tross for det rike valget, er det viktig å vurdere boliginnredningen og stilen nøye før du tar den riktige avgjørelsen. Det avhenger bare av dine egne ønsker og ideer hva du akkurat velger. Først og fremst kan du velge mellom forskjellige tresorter, i forhold til hvilke det er noen få som bøk, lønn eller kirsebær. De typiske fargene suppleres også med hvitt og grått. Det er også innebygde garderober med skyvedører, hyller eller skuffer. Hvis du vil visuelt forstørre boarealet ditt, foretrekker du å bruke skap med speildører. Hvis du vil ha mer åpenhet i rommet, velger du innebygde skap med glassdører. Det er ingen grenser for din oppfinnsomhet!

 Innebygd garderobe med skyvedører – moderne, elegant og praktisk

innebygde garderober i stilig svart

Bestill skreddersydde innebygde garderober

Ja, vi innrømmer at det er et enormt utvalg i møbelbutikker. Men i mange tilfeller passer de tradisjonelle skapene ikke perfekt, eller du liker ikke designet ditt. Deretter har du et annet alternativ som ytterligere vil hjelpe deg med å løse dette problemet. Det kalles skreddersydde innebygde garderober! Hvis du skal flytte inn i en ny eller toppetasje eller ønsker å gi den gamle leiligheten et nytt og moderne utseende, så er de skreddersydde innebygde garderobene den beste løsningen for deg Finn et selskap som bygger skreddersydde skap for deg.

Et innebygd skap på kjøkkenet må passe perfekt, for hver millimeter teller der

innebygde skap belyst innebygd skap på kjøkkenet

Planlegg online og design innebygde garderober

Imidlertid tilbyr Internett deg også andre alternativer som ikke bør undervurderes. Det handler om å planlegge og designe online. Online planleggere er tilgjengelige for å gi deg en god visuell ide om hvordan du designer dine innebygde skap. Det er også andre elektroniske verktøy som også er ganske nyttige i denne forbindelse. Bare gjør undersøkelsen din og oppfør tappert! Fordi du ikke kan gå galt med de innebygde garderobene! Bare ta interiøret i dine egne fire vegger til et nytt, høyere nivå! Og det er det vi ønsker deg!

 Romantisk i rosa er en vellykket variant for en innebygd garderobe på soverommet

innebygde garderober funksjonell innebygd garderobe i rosa

Hvite innebygde skap med integrert benk

innebygde skap praktisk løsning med benk

Den innebygde garderoben med speildører får den lille entreen til å virke større

innebygde garderober stilige og praktiske

Det er nok lagringsplass for jakker og støvler i de innebygde garderobene

Innebygde garderober veldig funksjonelle og så moderne

innebygde garderober i stuen gir et stilig utseende

innebygde skap for mye mer lagringsplass

Innebygde skap på kjøkkenet gjør rommet mer funksjonelt

innebygde skap med passende belysning for stuen

innebygde garderober vakre levende ideer for mer lagringsplass

innebygde garderober uvanlige ideer for å bo i stua

innebygde garderober levende ideer for den moderne gangen

innebygde skap vakre levende ideer i hvitt for det moderne hjemmet

innebygde garderober for gangen

innebygde skap og uvanlige teksturer på kjøkkenet

innebygde skap i hvitt og et vakkert gulv i treutseende

vakre levende ideer innebygde skap i det moderne hjemmet

vakre levende ideer moderne garderober for soverommet

vakre levende ideer moderne garderober på soverommet og tepper for mer komfort

vakre levende ideer funksjonelle garderober på soverommet mer lagringsplass og mer ledig plass

vakre levende ideer funksjonelle garderober moderne hvite innebygde garderober sparer plass

vakre levende ideer moderne skap i brunt til kjøkkenkjøkkenet med hvit benkeplate

vakre levende ideer, funksjonelle skap på soverommet med speil kombinerer subtile farger

vakre levende ideer funksjonelle skap moderne hjem med mye plass

vakre levende ideer moderne skap på kjøkkenet og funksjonell kjøkkenøy i hvitt

vakre levende ideer moderne skap under trappene funksjonelle lagringsplass ideer for mer plass