kjøkken satt opp murvegg tulipaner bord dekorasjon

Landlig stil eller hvordan du komfortabelt møblerer leiligheten

Landstilen ble oppdaget i USA på begynnelsen av 1900 -tallet. Men det ble så populært på 70 -tallet. Dette kan også beskrives som en landlig stil. Hvis du vil trekke paralleller, kan du ikke la være å tenke på Provence.

Lag et koselig avslapningshjørne

leilighet koselig innredning peis lilla teppe

Men la oss holde oss utenlands i dag. For i landlig stil vil du finne flotte eiendommer. Du kan også integrere disse i hjemmet ditt og dermed innrede leiligheten din mer komfortabelt.

Frisk kjøkkendesign i landlig stil

kjøkken vakre levende ideer sisal teppe landlig stil

Praktiske løsninger

Når vi kommer tilbake til Provence, vil det bli sagt at en av de viktigste forskjellene er prioritet. For i Provence leter du etter en forbindelse til natur og romantikk. Når det gjelder landlig stil, må alt være super koselig i utgangspunktet. Slik skal objektene være som du velger til ditt koselige hjemmemøbler. Ideelt sett bør de være laget av tre eller metall.

 Det fargede teppet beskriver seg godt i interiøret i rommet

Møbl leiligheten komfortabelt farget teppe hvit sofa peis

Det kan være mindre tidsriktig

Dette er også super spesifikt. Mange andre “landlige” stiler, inkludert Provence, er begrenset til de dekorative og stilistiske aspektene. Men i landsstilen blir også funksjonalitet fra tidligere tider kopiert. Noen liker det, de vil innrede leilighetene sine komfortabelt og klare seg uten moderne teknologi. Men alle er faktisk klar over hvor alvorlig sansene dine blir stresset og forstyrret av moderne enheter. Synes ikke det er nyttig å bli kvitt disse påvirkningene litt?

Komfortabel hjørnesofa med puter

Innred leiligheten komfortabelt myke tepper

Kombiner farger

Møbl komfortabelt åpen kjøkkenløsning i stuen

Naturlig og miljøvennlig

Bruk av alle slags naturmaterialer er en del av definisjonen av landlig stil.Fra et moderne synspunkt har vi å gjøre med en veldig miljøvennlig tilnærming. Hvis du ikke har mulighet til å innrede hjemmet ditt i landlig stil, så er det også kunstige alternativer. Store og vellagde imitasjoner ville også være helt akseptabelt med moderne møbler.

Landskjøkken med et industrielt utseende

Kjøkken satt opp landlig koselig hengende lampe

Rustikt salongbord

Innred leiligheten komfortabelt stue salongbord

Naturlige nyanser

Hvis du har en leilighet sette opp komfortabelt skulle ønske, så representerer de naturlige nyansene et meget vellykket middel.I landstil er det mange. Noen er mer typiske enn andre. Så når det gjelder landstil, bør du fokusere mer på hvitt, beige, grønt, blått og gult. Mens vi er opptatt av naturlige nyanser, vil vi gjerne provosere deg med følgende spørsmål: Visste du at det er kulturelle forskjeller i definisjonen av naturlige farger? Den meksikanske landlige stilen er preget av lyse oransje nyanser! Vi europeere er mer reserverte. Hvordan kunne man bestemme amerikanerne??

Utstyr et elegant landskjøkken

kjøkken hvitt kjøkkenskap barstol rustikk bord

Stein- eller tregulv

Naturlige fliser eller tre er de to mulige variantene hvis du ønsker å innrede en leilighet i denne stilen. Vi synes de er ganske komfortable begge to. Hva ville du valgt??

Stilig hjørnesofa og flott veggdekorasjon

Innred stuen koselig møbler hjørnesofa

Enkel veggdesign

Veggdesignet må være enkelt, men veldig koselig. Enkel stukkatur, men også etterligning av murstein eller stein ville komme i tvil i dette tilfellet.

Murvegg på kjøkkenet

sette opp kjøkken aksent vegg rød murvegg anheng lys

Stukk og trebjelker i taket

Også her er det noe som heter modernitet. Du bør definitivt klare deg uten de moderne løsningene. Som jeg sa, sørger disse gamle tilnærmingene for at sansene slapper av. På denne måten kan du komfortabelt innrede leiligheten uten å investere mye ressurser og penger.

Kombiner trebjelker og lysekroner

kjøkkeninnredning trebjelker kjøkken øy lysekroner

Komfortable og funksjonelle møbler

Møbler, som alt annet i landlig stil, må ha vært laget av naturlige materialer. Antall varer må ikke være for høyt. For å gjøre dette må de være spesielt funksjonelle.

Design en koselig stue i landlig stil

stue innredning rustikk sidebord i landlig stil

Legg til friske grønne aksenter

stue innredning grønne aksenter hvit sofa

skorstein

I landlige omgivelser må det absolutt være en peis. Men det burde se litt eldre ut når det gjelder design. Tilsvarende tilbehør kan også hjelpe mye i denne forbindelse.

Brennende peis

stue koselig innredning peis blomster bord dekorasjon

Lag en koselig atmosfære med peis

stue peis sisal teppe grå sofa

Flotte småting

Vi foretok sammenligningen med Provence i begynnelsen av artikkelen og inkluderte den deretter flere ganger. På dette tidspunktet kan det listes opp igjen. De små tingene fra hverdagen, som støvler, kurver og spesifikke klær, vil bidra mye mer til den autentiske landstemningen.

Tregulv og trebjelker

leilighet komfortabelt møblert trapp landlig stil

En mer moderne stue med et teppe i okseskinn

Møbl leilighet komfortabelt brun sofa okseskinnteppe

Denne røde murveggen er aksenten på dette kjøkkenet

Sett opp kjøkkenet tregulv murvegg kjøkken øy

Enkel og stilig kjøkkeninnredning i hvitt

leilighet komfortabelt møblert kjøkkenutstyr landlig stil

Et anlegg vil piffe opp kjøkkenet på landet

kjøkkeninnredning hvit møblering kjøkkenøya