kjøkkeninnredning veggdesign veggfarge spisestue møbler moderne

10 ideer til kjøkkeninnredning du vil elske

La oss snakke i dag om stedet hvor du har din første kaffe, spiser frokost, noen ganger jobber, leser og sitter der med et glass rødvin mens maten er i ovnen.

Hvorfor ikke gjøre kjøkkenbordet til midten av rommet som vil gi deg så mye glede.

Har du et kjøkken med spiseplass du vil krydre? Uansett om de passer for to eller ti personer, er disse designkombinasjonene laget for å provosere din kreative tenkning. Se om et av disse eksemplene inspirerer deg.

1. Tenk hvordan du kan innrede kjøkkenet ditt – mosaikk- og hammerlampene

kjøkken satt opp veggmaleri mønster spisestue benk

Håndverksmessig og sekulært utseende med mosaikker laget av stykker som ikke stemmer overens som de kubanske som vises her, de trykte putene og de hengende lysene i sølv eller kobber. Benkene er superkomfortable, men veggen dekket med fliser kan legge til en vri på rommet alene.

2. Hjørnevinduerseter og klistremerker

sette opp kjøkken vegg tapet kaste puter tre benk spisestue

Benker med lagringsplass i de som kan plasseres i hjørnet er komfortable og praktiske og kan bringe mange mennesker sammen ved bordet. Krydre hjørnet med noen morsomme og enkle å bruke vindusklistremerker, og velg en skygge fra benkputene dine.

3. Lysbord og lys i form av en globus

Sett opp kjøkken med spisebord akrylstoler trebord

Et hjørnebord var festet til veggen, og etterlot god plass til beina. Dens tilstedeværelse i rommet er veldig særegen. Å henge en hengelampe over bordet vil tiltrekke seg oppmerksomhet og sikre en varmere glød enn de enkle kjøkkenlamper.

4. Særpreget lysekrone og blomstrende grener

Spisestue kjøkken med spisestue satt opp tre stoler trebord

Vi har en flott lysekrone her, som den rosa rosa her, og noen høye vaser med blomstrende grener. Dette skaper en subtil adskillelse mellom de to rommene. Dette ville være perfekt for et åpent hjem.

5. dør i restaurantstil og lysekrone med globus

Innred kjøkken med spiseplass moderne innredning ideer hengende lampe

Hvorfor ikke integrere døren i designet? En svingdør i restaurantstil med roterende glassinnlegg. Lysekronene er laget av sfæriske lys. De har blitt utført i forskjellige nyanser og gjenspeiler formen på de runde panelene på døren.

6. Spisebord og kule veggmalerier

spisestue kjøkken satt opp spisebord med stoler

Vil du oppnå dette merkelige, men sjarmerende utseendet her? Ta spisebordet til en hjørnebenk satt mot en vegg med moderne mønstret tapet.

7. Kafébord og usynlige stoler

Sett opp kjøkken med spisebord benkeplate akrylstoler rundt bord

Denne lille sittegruppen viser at selv svært trange rom ikke trenger å gå på kompromiss med stilen. Finn de minste og mest elegante salongbordene du kan finne, og plasser pene stoler rundt dem.

Sett opp dette med en fin fruktbolle mellom måltidene.

8. Eventyrlykter og ekspressiv veggmaling

kjøkkeninnredning veggdesign veggfarge spisestue møbler moderne

Elegante, uformelle, moderne plaststoler skaper en dynamisk kontrast til det mystiske, bisarre pendellampen. Hvitt ble valgt til stolene, og lampene forhindrer at kjøkkenet (med dine rosa skap) blir til et for søtt område.

9. Rispapirlykter og barnas kunstvegg

spisestue kjøkken med spisestue satt opp stoler trebord

Lette, billige pendellamper er tilgjengelige i flere størrelser, og de gir en fantastisk glød når de utsettes. En vegg med tilfeldig påførte barnemalerier og vanlige hvite vegger og stoler bidrar til å skape et innbydende rom som skinner av kreativitet.

10. Hjørnebenk, setetrekk til sofaer, lysekroner

spisestue benk tregulv lenestol spisebord kjøkken satt opp

Lag en spisestedsnisje som utstråler enkel eleganse. Den har et elegant hjørnesete som er fylt med flere puter. Det hele kompletteres med en lenestol og en klassisk lysekrone.

Finn en stol som har riktig profil slik at flere av dem får plass på samme bord.