innredning ideer madeleine paris to etasjer

Innredning av leilighet – innredning av ideer fra et historisk hus i Paris

Har du et vakkert hus med en gårdsplass eller en stor terrasse? Du vil absolutt utnytte potensialet til denne leiligheten fullt ut, ikke sant? Ja, vi vet: I denne situasjonen er alle flotte interiørdesign ideer veldig velkomne.

Moderne ideer for interiørdesign som også skaper en følelse av komfort

leilighet innredning ideer michael herrman madeleine lys grå hjørnesofa

Dagens eksempel gir deg slike leilighet satt opp Tips. De er spesielt passende for hus med historisk karakter. Leiligheten vi tar som modell i dag, ligger på Place de La Madeline i Paris. Dette er torget ved siden av den berømte sognekirken med samme navn.

Gjør hjemmet ditt romslig og friskt

møbleringsleilighet madeleine paris kult gulvglass

Er det passende å sette opp et interiør med en desidert moderne og høyteknologisk karakter på dette stedet? Kan du gjøre det uten å ødelegge minnet om den verdifulle begivenhetsrike fortiden? Etter vår mening har designerne gjort dette veldig bra. Ta en titt på bildene og se selv!

Historie og ombygging av hus

Historisk sett fungerte huset som hjemmet til tjenestepiker. Den ble bygget på 140 kvadratmeter og inneholder totalt 12 rom.

Disse er fordelt på to etasjer

interiørdesign ideer michael herrman madeleine spisestue steinvegg interiør trapp

De er forbundet med en fantastisk intern trapp

innredning ideer madeleine paris interiør trapp gelender

Etter den moderne redesignen ble tre maisonetter opprettet. De fremstår som samtidige, men har beholdt karakteren til den historiske bygningen på mange måter.

Konseptet med et museum

Når du skal velge mellom ulike møbleringsideer, kan du se på kilder med forskjellige historiske karakterer. Huset her viser hvor mye det kan bringe. Leiligheten er basert på konseptet med et museum. De opprinnelige kalksteinveggene og eikebjelkene ble avslørt og utstilt med arkeologisk presisjon.

Glassgulv og vegger

Glassgulv og vegger gir rommet en desidert åpen karakter. De forskjellige rommene er visuelt forbundet. De gir innbyggerne utsikt over himmelen og nabolagene i Paris.

Fancy glassbunn

interiørdesign ideer paris leilighet gjennomsiktig gulv

Terrassen på gårdsplassen

Leiligheten har en terrasse. Den har blitt fanget som en indre gårdsplass og omgitt av fire til fem meter høye glassvegger.

Indre gårdsplass med et individuelt utseende

møblere leilighet madeleine paris design uteareal

Den indre gårdsplassen har en dobbel funksjon. Det fungerer ikke bare som et integrert grøntområde, men også som et interiørrom. I de kalde årstidene tjener det innbyggerne som en vinterhage og interiør med en marmorpeis og et stort speil. Det er også andre lacy Innred din leilighet Ideer som den fabelaktige lysekronen, som kommer til sin rett mot vegetabilsk bakgrunn.

Utelatt lysekrone

innredning av en leilighet tips michael herrman historic house paris

Denne løsningen er ikke tilfeldig. Det refererer til den typiske salongdesignen til parisiske byhus fra 1800 -tallet. Bygningens historiske karakter ble også bevart under renovering og interiørdesign.

Modernitet består i å åpne de enkelte rommene for hverandre og for omverdenen, samt måten detaljene blir utarbeidet på: møbler, peiser, trapper, lys osv..

Peis og treelementer sikrer hygge i interiøret

leilighet innredning ideer michael herrman madeleine peis trebjelker

Helt åpen oppholdsplan

innredning av en leilighet michael herrman madeleine spisestue stue

Fet modernitet

Husets moderne utseende består i stor grad av noen veldig dristige løsninger. De uskarpe konservative ideer og får huset til å se litt surrealistisk ut.

Inne og ute

Generelt bryr alle seg leilighet satt opp Ideer for å ha en åpen utsikt over omgivelsene og en visuell tilgang til innsiden. På den annen side brukte designere kontraster for å skape et klart skille mellom innvendig og utvendig. Den vertikale hagen spiller en spesiell rolle. Det starter ute og fortsetter inne.

Innvendig og utvendig smelter sammen

innredning av en leilighet michael herrman madeleine åpen plan

Til en viss grad har glasset på fasadene blitt videreført i interiøret. Skapene og mange andre elementer er laget av dette materialet. Designerne sørget for enda mer åpenhet ved å lage arbeidsflater, fliser og andre komponenter også laget av glass.

Bordplate i glass

interiørdesign ideer for leilighet paris madeleine spisestue

Praktisk karakter

Den kunstneriske tolkningen av sammenstøtet mellom gammelt og nytt er absolutt imponerende. Stræben etter å gjøre alt så praktisk som mulig er ikke mindre merkbart. Alle elementer, inne og ute, er funksjonelle. Dette inkluderer også marmorpeisen på gårdsplassen. Alle har lik tilgang til badene, da disse er plassert i forskjellige ender av leiligheten og rundt gårdsplassen.

Moderne ideer for boliginnredning med stil

innredning av en leilighet michael herrman glass som kombinerer treelementer