Innredning av en penthouse toronto åpen plan

Innredning av loftsleilighet – Organiske elementer og gråtoner bestemmer utseendet til en moderne loftsleilighet i Toronto

Hvis den moderne industrielle innredningsstilen er etter din smak, så bli forelsket i møbleringsideene fra denne loftsleiligheten i Toronto. Forhåpentligvis vil du bruke noen av dem selv når du bruker din moderne Loftsleilighet satt opp.

Fordi leiligheten, hvis interiør vi ønsker å presentere deg i detalj, representerer fortryllende og stilige ideer. Kanskje trenger hjemmet ditt også et snev av storhet? Er du klar til å ta en titt på disse? La oss starte med inspirasjon!

Loftsleiligheten fascinerer med et moderne industrikjøkken

møblering leilighet industrikjøkken trehygge

LUX design skapte denne flotte interiørdesignen som er i fokus for vår oppmerksomhet i dag. Det utsøkte og uformelle interiøret kombinerer en rekke kontrasterende teksturer og designelementer. Et elegant interiør har blitt skapt her, som domineres av den elegante industrielle stilen.

Stilig stue i gråtoner med et dristig maskulin utseende

Loft møblert plysj sofa stue

Industrikjøkken med åpne hyller

sette opp leilighet kjøkken åpne hyller

Den nøytrale skyggen er dominerende i denne moderne leiligheten. De forskjellige gråtonene skaper en jevn bakgrunn som dekorative elementer skiller seg vakkert ut på.

Dekorer veggene på hjemmekontoret ditt med et verdenskart

Innredning av en penthouse -hjemmekontor -verdensmappe

Det moderne interiøret er påvirket av treets varme. Dette skjer i det kule salongbordet i stua laget av trestubber, i det rustikke spisebordet og i de stilige barkrakkene på kjøkkenet. Bruken av organiske materialer sammen med utseendet på stål i designet bidrar til å skape en interessant atmosfære innendørs som er både fengende og avslappende.

Stue med et fantastisk salongbord som gir den et rustikt preg

Innredning penthouse stue rustikt salongbord

Kult barkrakk med trestruktur

møblere leilighet elegant barstol kjøkken

Kombiner industrielt med moderne utseende

møblering leilighet industrikjøkken flott taklampe

Den åpne stuen, som inkluderer kjøkken og spisestue, kompletteres med den elegante belysningen og de flotte pendellampene. Merkelige detaljer som sykkelen festet til veggen ved inngangen gir det elegante industrielle interiøret en boks med friskhet.

Funksjonell løsning for sykkelen, som har blitt til en kul dekorasjonside

Innredning på loftet sykkel dekorasjon vegginngang

Stilige geometriske veggfliser gir stemningen mer stil

Møbler penthouse geometriske veggfliser grå

Lag en arbeidsplass der du kan bli inspirert og tenke mer kreativt

Innredning av loftet hjemmekontor veggdesign

Den smarte kombinasjonen av teksturer gir rommet et friskt utseende

penthouse møblering kjøkken bar krakk vakker tre tekstur

Så har du hentet nok inspirasjon til hvordan du kan skape en tiltalende atmosfære? Som du har overbevist deg selv, er det ikke nødvendig at du lager noe ekstraordinært! Noen ganger ser ting bare bedre ut! Det som trengs er imidlertid hensiktsmessigheten for å gjelde interiøret. Fordi stilen utstråler fra hvert enkelt interiørelement …

Kilde: www.decoist.com