Rommene er en spesiell type plass innenfor dine egne fire vegger. Å sette opp disse koselige og innbydende er på ingen måte en selvfølge. Fordi, avhengig av bruksfrekvens og andre mulige funksjoner, blir rom ofte neglisjert og omgjort til ubehagelige strykerom eller boder. Dette trenger ikke være. Fordi med de riktige innredningstipsene og genial planlegging, kan selv de mest ubehagelige rommene utformes som ekte feel-good-rom. I dag vil vi hjelpe deg med innredning av rom og gi deg mange tips og forslag i denne forbindelse. Bli hos oss og ta det første skrittet mot koselig gjestfrihet.

Innred gjesterom med smak og følsomhet

stilige gjesterom innredning ideer

Trygg komfortabel soveplass

Selve soveplassen er uten tvil det viktigste for nødvendig natts søvn og avslappende søvn for dine gjester. Så du bør definitivt begynne med å innrede gjesterom. Valget av riktig soveplass avhenger selvfølgelig av hvor stort rommet er og hvor ofte du har besøkende.

Like viktig er det faktum om du bare bruker gjesterom som sådan eller kanskje anser det som et studie- eller hobbyrom samtidig. I det andre tilfellet ville det være optimalt hvis du tenker på en sammenleggbar seng eller en sovesofa.

Sammenleggbare senger eller vegger sparer mye plass og er ekstremt praktiske for rommet

Innred gjesterom med en sammenleggbar seng

Mange setter opp et provisorisk gjesterom i midten av stua eller til og med på barnerommet hvis leiligheten er for liten. Først og fremst gir en plassbesparende sovesofa det nødvendige middelet. Det er også praktiske uttrekkbare senger som også er perfekte for dette. Du bør definitivt bestemme på forhånd hvilket som er det beste alternativet for rommet ditt.

Et sofistikert sovealternativ for mer enn én person

Innred gjesterom med plassbesparende møbler

Innredning med tekstiler av høy kvalitet

Tekstiler er uunnværlige når det gjelder koselige rom. Disse skal heller ikke neglisjeres på gjesterommet (eller spesielt!). Men tvert imot. For å sikre dine gjesters sovekomfort og velvære, bør du stole på nyvasket sengetøy laget av naturlige materialer. Nøytrale, glatte farger som også sikrer visuell harmoni er best egnet. Myke tepper og puter er heller aldri feil for et komfortabelt gjesterom. Et kosete mykt teppe på gulvet fullfører det hele og gir enda mer sikkerhet.

Fløyel og delikat ull er klassikerne her

Innred et lite rom med tekstiler

Gi nødvendig personvern

Hver gjest er ikke bare glad for gjestfriheten din, men også for litt privatliv på rommet. Du kan sikre dette med passende personvernskjerm. Dette fungerer optimalt med ugjennomsiktige gardiner eller rullegardiner, som også fungerer som solbeskyttelse. Disse boligtilbehøret er en viktig del av interiøret i nesten alle rom og bør velges med omhu avhengig av innredningsstil og størrelsen på vinduene. Fordi dette er den eneste måten å oppnå ønsket hyggeeffekt.

Hvite, fine gardiner er også et vellykket valg i et rustikt gjesterom

Møbl rustikt gjesterom komfortabelt

Ikke glem lagringsplass og hylleplass

Gjestene dine kommer definitivt til deg med litt bagasje. Hvis disse ikke overnatter, kan det du tar med deg være ganske mye. For å støtte dem og gi dem nok plass til kofferter, klær og småting, bør du allerede tenke på nødvendig lagringsplass og passende lagringsplass. Hvis rommet er for lite til en garderobe eller kommode, kan et mobilt klesstativ være tilstrekkelig. Rullebeholdere og frakkekroker på veggen gir også en viss bekvemmelighet når du henger opp jakker, topper og mer. Små sidebord eller krakker kan umiddelbart bli praktiske nattbord og gir nok plass til din favorittlesning eller et glass vann.

Et mini -skrivebord og en stol gir enda mer lagringsplass

sette opp et lite gjesterom

Riktig belysning for å få deg til å føle deg bra

I prinsippet kommer ekte feel-good-belysning i et rom aldri fra bare én lyskilde. Hemmeligheten med å innrede med lys er: Skap dyktig lysøyer! Det betyr noe som å dele flere lyslegemer jevnt i rommet og koordinere dem med hverandre. For eksempel: kombinere et sentralt lys, for eksempel et tak eller en hengende lampe med en takvask, noen få flekker og en eller to nattbordslamper. Dette skaper umiddelbart en koselig atmosfære der du kan slappe av optimalt og hvile.

Symmetri i belysning er spesielt gunstig for mindre rom

sette opp et koselig gjesterom

Friske blomster og planter for prikken over i’en

Ingenting kan gi et rom mer sjel enn innendørs planter eller nyslåtte blomster. Dette er ikke bare en fest for øynene, men også sanne stemningsartister. Ditt besøk vil bli veldig glad og virkelig velkommen ved dette synet. I tillegg utstråler noen blomster en mild, behagelig duft og forvandler rommet til et enda mer innbydende soverom. Den luftrensende effekten av mange grønne planter skal ikke undervurderes. Noen av dem er til og med laget for soverommet, fordi de frigjør oksygen om natten hele tiden og dermed støtter sunn, avslappet søvn.

Aloe Vera er en av de sunneste plantene på soverommet

tips om innredning av gjesterom

Ta en titt på resten av eksemplene på gjesterom nedenfor og la dem inspirere deg. Vi ønsker deg masse moro med oppsettet og lykke til!

Du kan se og føle oppmerksomheten på detaljer umiddelbart

innredning av rom med tropisk teft

arbeidsrom møblere gjesterom

innred et elegant gjesterom med planter og fløyel

innredning av rom fargerike møbleringsideer

innredning av rom subtile farger friske blomster

gjesterom innredet friske blomster mykt sengetøy

møblering av rom puter myke tekstiler

Innred gjesterom med uttrekkbare senger   Innred gjesterom med mange puter

innredning av rommene renslighet   Innredning av rom til jul

sette opp et koselig gjesterom   Innred et maritimt gjesterom

Innred moderne moderne gjesterom  shabby chic gjesterom innredning diy seng