Eksotiske stiler innen interiørdesign: Japansk stil

Leter du etter designideer som fremstår som eksotiske og minimalistiske på samme tid? Velg den afrikanske eller den japanske møbleringsstilen. I dag diskuterer vi egenskapene til den andre.

Interiørdesign ideer i japansk stil

Interiørdesign i japansk stil med baderomsmøbler

Jakten på ideelle linjer og miljøvennlig utdypning legges til minimalisme. Den japanske interiørstilen gir harmoni til hjemmet ditt med få gjenstander, glem tilfeldige og unødvendige ting fra starten!

Åpen planløsning og naturlig veggdesign

Interiørdesign husplanter i japansk stil

Populariteten til den japanske stilen forklares hovedsakelig av det faktum at de solide veggene og forviklingene er nesten fraværende der, og naturlige materialer brukes til å dele rommet. Dette er for eksempel lette tresorter og bambus. Hele konstruksjonen er åpen og fremstår veldig lys.

Naturmaterialer dominerer selv i veggdesign

Interiørdesign i harmonisk innredning i japansk stil

I tradisjonelle japanske hus sitter folk på gulvet for å spise. Underholdning med venner og familier finner også sted der. Av denne grunn er behagelig gulvdesign veldig viktig for denne stilen.

Alle gjenstander er fordelt på en slik måte at det er veldig behagelig å sitte på dem. Typiske materialer for utførelsen er tre i lyse farger, keramiske fliser, så vel som andre materialer med rottingtekstur.

Komfortabelt gulv

Interiørdesign i gulv i japansk stil

Tregulv selv på badet

Interiørdesign i baderomsmøbler i japansk stil

Fargene som brukes er i harmoni med de naturlige materialene som dominerer rommet. Kombinasjonen hvit og svart, mørk brun og lys beige er typisk.

Nyanser av vannliljer, aske og bambus i grønnbeige er også populære. Aksenter er ofte angitt i hvitt, svart og kirsebærrødt.

Nøytrale farger som henger godt sammen

Bademøbler i japansk stil med badekar

Møblene er også hovedsakelig laget av naturlige materialer. For et spesifikt eksotisk utseende kan vi også bruke de typiske møblene for japansk stil: Dette er for eksempel den typiske “Tansu” kommoden, de typiske bevegelige romdelerne, tatamimattene og futonene.

Innbydende atmosfære

Interiørdesign i japansk stil med baderomsmøbler

Et begrenset antall tekstiler brukes i japansk stil. De er alltid veldig enkle og naturlige. Følgende stoffer brukes hovedsakelig: bomull, ull, lin og silke.

Tekstiler som skaper komfort

Interiørdesign i japansk stil stue møbler skjenker

Belysningen i det typiske japanske interiøret er så naturlig som mulig. De kunstige lysene har stort sett firkantede, kubiske eller runde former. De er laget av papir eller tekstil.

Så mye naturlig lys som mulig

Interiørdesign spisestue i japansk stil

For å fullføre det japanske interiørkonseptet kan du spre noen ting rundt i rommet som er særegne for denne kulturen. Det er for eksempel ikebana -arrangementer, bonsai -trær, keramiske vaser, tak med hieroglyfer. Det er veldig viktig at teknologien forblir skjult.

Elementer i interiørdesign

Innredning i baderomsmøbler i japansk stil

Dekorasjonsideer med steiner

Interiørdesign ideer i japansk stil

Interiørdesign i japansk stil med baderomsmøbler

Møblereksempler i spisebord i japansk stil Møblereksempler i harmoniske detaljer i japansk stil Møblereksempler i stor takhøyde i japansk stil Møblereksempler i tremøblerhusplanter i japansk stil Interiøreksempler i tretrapper i japansk stil Møblereksempler i japansk stil tre og stein Møbleringseksempler i japansk stil Møblereksempler i japansk stil satte opp et lite soverom Møblereksempler på kjøkkenøya i japansk stil med spiseplass Møblereksempler i kjøkkenskap i japansk stil Møblereksempler i levende design i japansk stil Møblereksempler i interiøret i japansk stil Møblereksempler i japansk stil, naturlige materialer, tre Møblereksempler i rottingmøbler i japansk stil Møblereksempler Soffbord i japansk stil Møblereksempler i skjenketre i japansk stil Møblereksempler i sitteputer i japansk stil Interiøreksempler i hjemmebiblioteket i stuen i japansk stil Møbler eksempler soverom i japansk stil