Noen ganger er to stiler bedre enn en. Japandi, en av de kuleste livstrendene i 2020, er et absolutt bevis på det. Denne hybridestetikken kombinerer den moderne, rustikke atmosfæren i skandinaviske eller nordiske design med den tradisjonelle elegansen knyttet til den japanske stilen. Til sammen er begge innredningsstilene den nye blandingen som ser ut til å ha erobret designerverdenen.

Japandi-stil- En blanding av japansk estetikk og Scandi-utseende

Japandi levende trender 2020 Japansk design moderne interiørdesign ideer

Hvis du er like fascinert av Japandi som oss, kan du lese videre. Vi vil forklare mer detaljert hva Japandi er, hvorfor det fungerer så bra og hvordan du bruker det hjemme. Stol på oss når vi sier at denne trenden er alt du har ventet på.

Den nye trenden for 2020 heter Japandi

Japandi Japanese Living Area Living Trends 2020 Interior Design Ideas

Ordet Japandi er en blanding mellom de to ordene japansk og skandinavisk, dvs. japansk og skandinavisk stil. Og det er navnet på en ny designtrend og filosofi som kombinerer begge stilene. Eksperter sier at dette er året for Japandi -livstrenden, og det er ikke vanskelig å se hvorfor: Japandi -interiøret er rent og minimalistisk, men samtidig varmt og koselig og helt nydelig.

Slik innreder du leiligheten din i japansk-skandinavisk stil

Japandi levende trender 2020 interiørdesign soverom ideer

Japandi er mer enn bare en møbleringsstil, Japandi er en filosofi. Faktisk kombinerer den nye trenden skandinavisk minimalisme med den japanske etosen til Wabi Sabi, som finner perfeksjon i ufullkommenhet.

La oss se sammen hvordan vi lager et perfekt Japandi -interiør.

Stikkord: enkelt og minimalistisk 

Japandi living trends 2020 møbler sofa interiør dekorere ideer

Farge palett

I likhet med den hvite bakgrunnsfargen i skandinavisk stil, er en varm og nøytral fargepalett bakgrunnen for ethvert interiør i japansk stil. Så dempede farger og naturlige toner som brun og beige er alle raseri. Grått og svart er også flinke til å skape en mer dramatisk stemning, men ikke på en overdrevet måte.

Nøytrale farger sikrer harmoni og balanse

Japandi levende trender 2020 tremøbler design interiørdekorasjon

Hvitt og lyst

Japandi levende trender 2020 nøytrale farger interiørdesign ideer

Japandi er den perfekte blandingen av det lyse og kalde fargeskjemaet i den skandinaviske stilen og det varme og naturlige av japanerne. Du kan også finne kjøligere toner av dempet rosa, blues og greener varmet av jordiske detaljer og treelementer. Du kan selvfølgelig bruke fargeaksenter, men du trenger ikke å overdrive for ikke å bryte den minimalistiske harmonien i designet.

Subtile fargetoner fremhever stemningen

Japandi levende trender 2020 betongvegginteriørdesign

Minimalisme og Japandi går hånd i hånd

Japandis interiør er enkelt, funksjonelt og effektivt. Japandi -husene er enkle, og hvert objekt har sitt eget formål. Det er ikke noe sted for frills og ubrukelig dekorasjon.

Møblene er nøye utvalgt, og de er et utsagn og et dristig tilbehør i seg selv. De har klare og minimalistiske linjer og er ofte satt lavt og litt dypere. Dette passer perfekt inn i den japanske filosofien som fremmer forbindelsen mellom mennesker og jorden.

Innredningen og tilbehøret er også minimalistisk. Dette er for det meste planter, glass, bøker og håndlaget keramikk. Veggkunsten reduseres til noen få utsagnstykker. Et stort abstrakt innrammet kunstverk er nok til å dekorere rommet harmonisk.

Enkelhet og minimalisme er i fokus

Japandi levende trender 2020 veggfarge hvite interiørdesignideer

materialer

Etikken til japanske Wabi Sabi er basert på kjærligheten til naturlige og håndlagde materialer, som også kan være noe ufullkommen.

Velg møbler laget av enkle og naturlige materialer, men av høy kvalitet, for eksempel tre med synlige granulater i mellomtoner. Kombiner møbler med naturlige og teksturerte stoffer, for eksempel lin. Du kan også leke med det ved å legge til noen tradisjonelle japanske møbler, for eksempel håndlagde lakkerte “urushi” bakgrunnsbilder, Shibori -tekstiler, samt håndlaget keramikk og lamper laget av teksturert papir.

En merkbar følelse for bærekraft

Japandi levende trender 2020 lys hengende lys interiørdekorasjonsideer

Japandi levende trender 2020 spisestue møbler interiør dekorere ideer

Husplanter

Japandi dekorasjon er for det meste basert på bruk av innendørs planter. Sammensmeltingen av innendørs og utendørs er et av grunnlaget for denne stilen. Å bringe planter inn er den beste måten å oppnå dette på.

Levende aksenter spiller en betydelig rolle i Japandi

Japandi levende trender 2020 deatils grønne planter ideer til innredning Japandi levende trender 2020 dekorative gjenstander og interiørdesignideer for hjemmetilbehør

På grunn av den sterke Zen -påvirkningen i denne trenden, er innendørsplanter av stor betydning, men ikke mengden, men kvaliteten. Dette betyr at du ikke trenger å lage en jungel under noen omstendigheter, men noen få planter (kanskje bare en) er nok til å skape en zen -atmosfære. Velg høye planter med slanke og elegante blader og en enkel form. Du bør også velge riktig plantepotte.

Lag en zen -atmosfære hjemme!

Kit Haselden Photography - www.kithaselden.com

Japandi levende trender 2020 stueplanter interiørdekorasjonsideer

balansere

Det er ikke lett å finne den perfekte balansen mellom et ryddig, minimalistisk og innbydende rom. Men det er nøkkelen til et perfekt japansk interiør.

Du kan blande og matche den skandinaviske og japanske innredningen på en rekke måter. Du kan kombinere trebord med stoler og sofaer, og deretter legge til elementer laget av naturlige materialer som kork og tre. Hold møblene lave. Men eksperimenter med en asymmetrisk høyde på møblene for å bryte monotonien i planløsningen. Legg et tregulv og bruk kjøligere pastellfarger til veggene, som du også kan kombinere med nøytrale farger.

Naturen er en ubegrenset inspirasjonskilde 

OLYMPUS DIGITAL KAMERA

Hver harmonisk atmosfære er veldig innbydende

Japandi levende trender 2020 pastellfarger fremhever ideer for interiørdesign

Gjør deretter rommet mer koselig ved å legge til litt hjemmetilbehør som linputer og myke tepper i en monokrom finish. Velg statement wall art i nøytrale toner og en fin plante for å sette den i søkelyset. Så du kan lage et trendy Japandi -interiør på kort tid!

Japandi er den velbalanserte blandingen av skandinavisk kos og japansk enkelhet 

Japandi tremøbler levende trender 2020 interiørmøbler

Nyt følgende eksempler i Japandi -stil og bli inspirert!

Japandi levende trender 2020 spisebord stue interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 lys atmosfære interiørdesign ideerJapandi baddesign levende trender 2020 interiørdesign ideer Japandi spisestue levende trender 2020 interiørdesign ideer Japandi nøytrale farger levende trender 2020 interiørdekorasjonsideer Japandi soverom møbler levende trender 2020 interiør dekorere ideer Levende trender i japansk stil 2020 møbler for interiørdesign Levende trender i japansk stil 2020 interiørdesign ideer Japandi living trends 2020 gulv sofa interiør dekorere ideerJapandi levende trender 2020 avslapnings hjørne interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 spisestue design interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 trebenk interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 tregulv inviterer til interiørdekorasjonerJapandi levende trender 2020 trevegg tregulv interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 indirekte belysning interiørdesign Japandi levende trender 2020 interiørdesign ideer design spisestue Japandi levende trender 2020 interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 interiørdesign bærekraftige møbler ideer Japandi levende trender 2020 moderne boligareal interiørdesign Japandi levende trender 2020 bærekraftige møbler kommode interiør dekorere ideer Japandi living trends 2020 bærekraft interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 naturlige aksenter interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 lav seng interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 åpne oppholdsrom interiørdesign ideer Japandi living trends 2020 soverom seng interiør dekorere ideer Japandi levende trender 2020 Skandinaviske japanske interiørdesignideer Japandi Living Trends 2020 Vegghylle Ideer til interiørdesign Japandi levende trender 2020 hjem tilbehør interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 stue interiørdesign ideer Japandi levende trender 2020 stue møbler interiørdesign ideer Japandi stue design levende trender 2020 interiørdesign ideer Japandi Zen Atmosphere Living Trends 2020 Interiørdesignideer