Er du i ferd med å kjøpe et nytt kjøkken eller tenker du på å gjøre om det gamle? Da vil disse 5 aktuelle kjøkkentrendene definitivt tjene som inspirasjon for ditt nye drømmekjøkken. Hvilke materialer og farger er for tiden etterspurt? Hvilke stiler og innovasjoner trender for tiden? Selv om du ikke skulle jage blindt etter hver sprøytenarkoman, gir minst den ene eller den andre trenden litt inspirasjon til å få et friskt pust inn i de fire veggene dine.

kjøkken sentre moderne kjøkken design teknologi

Mørke fronter i matt erobrer kjøkkenet

Etter at høyglans i hvitt var den absolutte trenden på kjøkkenet i årevis, er mørke farger i matt nå på vei oppover. Fremfor alt er kjøkkenfronter i svart og antrasitt i økende grad foretrukket av produsenter så vel som kjøkkeneiere. Høy glans ses mindre og mindre for øyeblikket. Overflatene derimot, ser stadig mer silkeaktige ut på skap i tillegg til nisjebekledning og arbeidsflater. Dette får dem til å se litt behersket ut, men fortsatt ekstremt stilige og elegante. Et veldig praktisk plusspunkt er innovative anti-fingeravtrykk belegg, som gir de matte overflatene solid beskyttelse og gjør rengjøring av kjøkkenet mye enklere. En harmonisk balanse til det mørkere fargevalget, både visuelt og haptisk, tilbys av treelementer og andre materialer av høy kvalitet i stein- eller betongoptikk.

kjøkkentrender 2020 antrasittfronter moderne kjøkkendesign

At "Plass i rommet" Konseptet vokser i popularitet

Den åpne utformingen av boarealet har vært veldig populær lenge, men i år er det spesielt kjøkkenet som vil føle det. Det blir mer og mer fokus i hverdagen. Trenden går mot sømløs forbindelse mellom kjøkkenet og resten av boarealet med et tilstrekkelig stort boareal. Spise- og oppholdsarealene smelter sammen med hjemmekontoret og lesehjørnet på en veldig naturlig og samtidig diskret måte. Kjøkkenmøbler kan plasseres på den åpne stuen som hyller og skap. Dette skaper en hjemmekoselig atmosfære og mer visuell ro. Siden trenden mot såkalt cocooning nå også er stadig mer etterspurt etter kjøkken, inkluderer mange produsenter vaskerom i utformingen av kjøkkenene sine.

Disse og mange andre praktiske kjøkkenløsninger kan best implementeres med et individuelt designet kjøkken. I tillegg til det store antallet leverandører på markedet, er det spesielt gode alternativer for utforming av en åpen stue og spisestue Schüller kjøkken på. De tilbyr et omfattende utvalg av elementer og komponenter som på ingen måte er dårligere enn dine individuelle krav til et drømmekjøkken.

kjøkkentrender 2020 rom i rom

Metro -fliser forblir oppdaterte

Metro -flisene som ble så populære innen kjøkkeninnredning for noen år siden, opplever for øyeblikket sitt comeback. De små rektanglene ser ganske urbane ut og kan kombineres med mange andre innredningselementer fra forskjellige livsstiler. I likhet med Londons undergrunnsstasjoner på 1960 -tallet, er disse vanligvis lett glassert og hvite. For de trendy mørke kjøkkenfrontene er metro -flisene en perfekt kombinasjonspartner, noe som også sikrer en subtil dynamikk i rommet.

kjøkken trender 2020 fliser speil metro fliser

Våre kjøkken blir smartere

I digitaliseringstider blir kjøkkenutstyret vårt også mer og mer nettverkstilkoblet. For eksempel kan vi tilberede morgenkaffen fra sofaen eller regulere avtrekkshetten. Med utviklingen mot det smarte hjemmet, blir teknologiene også mer og mer intelligente. Mange kjøkkeneksperter sjekker ut noen ting fra bilprodusentene eller utvikler innovative nye produkter i direkte samarbeid for en optimal matlagingsopplevelse og god nytelse.

smart hjem kjøkken kjøkken trender 2020

Den moderne herregårdsstilen virker tidløs

Rustikk betyr på ingen måte foreldet og kjedelig. Men tvert imot. Det moderne landskjøkkenet imponerer med sin raffinerte møbeldesign og rustikke hygge. Innovative matlagingsapparater i riktig stil kan selvfølgelig også integreres dyktig her. I tillegg ser de typiske kassettfrontene i de trendy mørke og matte fargene veldig hjemmekoselige ut og selvfølgelig bør de populære skallhåndtakene på skap og skuffer i tre, messing eller gull ikke gå glipp av.

moderne land kjøkken kjøkken trender 2020

Vi håper disse 5 aktuelle kjøkkentrendene har gitt deg nok inspirasjon. Når du planlegger kjøkkenet, tenk på hvilke boaspekter som er viktigst for deg. Du kan stole på mange års erfaring fra de kompetente fagfolkene i Møbelpris, da skal ingenting stå i veien for drømmekjøkkenet ditt.

 mørkegrå matte fronter kjøkkentrender 202

cocooning vaskerom kjøkken trender 2020