Alle som har en kontorjobb kan vurdere ulempen med ryggsmerter riktig … og burde faktisk forvente dem! Fordi vi alle vet det: Å sitte lenge er ikke bra! Ryggsmerter og dårlig holdning er vanlige for mange som tilbringer timer på kontoret eller foran PC -en hjemme hver dag. Det viser seg derfor å være nødvendig: Feil sitting bør forhindres og riktig sitting bør bli en vane! Så hvis du legger stor vekt på en sunn rygg, bør du ta et informert og bevisst valg når det gjelder kontorstolen. Hvis emnet bekymrer og interesserer deg, har du kommet til rett sted. For i dag beveger valget av riktig kontorstol seg i søkelyset: Det er ikke lett å samle personlige behov, ergonomi og design under en nevner og velge riktig kontorstol.

kontorstoler moderne kontorstol i en frisk farge

Vi har alle krav til personlige sitteplasser, men å sitte ergonomisk på arbeidsplassen er et must. Lengre arbeidstid gjør dynamisk sitting en nødvendighet. Hvis du bruker hele arbeidsdagen på å sitte, stoler du på produkter av høy kvalitet. Kvalitet og sittekomfort er ledende kriterier, men en vakker design er også ønskelig. Hvis du stoler på en god følelse av velvære på jobben, kan du gjøre det komfortable kontorstoler fra Büromöbel Müller Kjøp. Fordi de kombinerer anatomisk komfort, funksjonell kvalitet og moderne design i ett.

kontorstoler leder i svart

Moderne design i mange versjoner

Selvfølgelig bør arbeidsstolen ikke bare velges ut fra ergonomiske krav, men også basert på visuelle kriterier. Men begge er kombinert i de moderne kontorstolene i et unikt design. Moderne stoler med spesielle mekanismer justeres individuelt til kroppsstørrelse og vekt. Det er ikke bare setehøyden som er viktig. I dag kan du til og med designe din egen kontorstol. Det er veldig enkelt med en konfigurator! Justerbare ryggstøtter, individuelt justerbare armlener eller et sjenerøst nakkestøtte bør kombineres etter personlige ønsker og preferanser.

Klassisk kontorstol, svingstol eller superfunksjonell arbeidsstol? Hvilken ville akkurat kombinere best med de andre kontormøblene? Eller kanskje den såkalte lederstolen passer for deg? Disse skinnstolene gir maksimal komfort og kommer i forskjellige farger.

kontorstoler komfort og vakkert design

Hvorfor er ergonomi så populær på arbeidsplassen?

En sunn sittestilling på arbeidsplassen er et viktig tema i disse dager. Moderne og ergonomiske kontorstoler bidrar til at du føler deg komfortabel mens du sitter i lange perioder på kontoret eller på hjemmekontoret. Feil sitting må i alle fall unngås! Det er velkjent at å sitte i en ubehagelig stol er dårlig for helsen din. Det finnes forskjellige typer klager. Hvis sittestillingen ikke endres ofte, blir intervertebrale skiver stresset. Å sitte over lengre tid gjør også kjernemuskulaturen, som stabiliserer ryggen, svakere, for når du sitter er disse musklene spente på feil måte. Ergonomiske stoler styrker ryggen. På denne måten kan diskproblemer og spenning som mulige konsekvenser av lange sitteperioder unngås.

Velge kontorstoler riktig

Det er derfor folk snakker mye om dynamisk sitte på arbeidsplassen i disse dager. Hvis du holder deg til det, vil du unngå ryggsmerter av forskjellige slag på sikt.Dynamisk sitting er basert på at det å sitte, stå og gå hele tiden veksler. Dynamiske svingbare lenestoler for dynamisk sitting er spesielt populære på kontoret. Å kunne lene seg litt fremover og lene seg komfortabelt tilbake er også viktige forutsetninger for en sunn sittestilling. Ergonomiske stoler tilbyr det.

Hva annet bør du vurdere når du velger en kontorstol: På kontoret eller på hjemmekontoret bør du nyte å sitte komfortabelt, selv etter måneder og år. Den lange sittetiden skal ikke påvirke komforten.

Kontorstol

Å bli sittende i flere timer er usunt og må unngås! Lag en hyggelig arbeidsatmosfære slik at du føler deg komfortabel gjennom arbeidsdagen! Legg vekt på kvaliteten og tilleggene til arbeidsstolen! Utvalget av kontorstoler på markedet er så stort at vi er sikre på at du finner den perfekte for deg!