kjøkken peis smalt ved

Lag en koselig atmosfære hjemme med en peis i kjøkkenet

 Kjøkkenet – det er hjertet i huset. Det er rommet der du ikke bare lager mat, men spiser middag med familien eller tar en kaffe med hyggelige venner. Derfor er kjøkkenutstyret spesielt viktig for atmosfæren i hele leiligheten.

Selv om det er mange måter å gjøre kjøkkenet mer hjemmekoselig, er det en Kjøkken peis den tryggeste og mest populære måten å skape en koselig atmosfære på. Varmen og knitringen i ilden er rett og slett makeløs romantisk og virker veldig avslappende på oss. En eiendommelig følelse av trygghet og sikkerhet som vi alle kjenner og som vi selv strever etter ubevisst.

Disse 10 kjøkken peisdesignene vi fant for deg i dag, kan hjelpe deg med å finne den perfekte Kjøkken peis Ha råd til. Noen av dem er rustikke, laget av naturstein, andre er veldig moderne og minimalistiske. Avhengig av hvilken stil du liker og hvilke tilleggsfunksjoner du vil ha fra din Kjøkken peis forventer, kan du samle ideer her. Kanskje du vil sette opp en peis som den nedenfor på bildet, hvor du kan sitte ved bålet med dine nærmeste uforstyrret, eller du vil ha en peis med nok lagringsplass til veden eller en med grillfunksjon. Tenk nøye gjennom alt og bestill den perfekte Kjøkken peis.

Fargerikt, varmt og koselig i etnisk stil

kjøkken peis åpen stein peis

Moderne purisme – praktisk og estetisk

kjøkken peis langt spisebord moderne

Skandinavisk klarhet

kjøkken peis naturstein veggbekledning

En beroligende klosterstemning

kjøkken peis rektangulær hvit puristisk

Varm og trygg på tradisjonell måte

kjøkken peis rundt bord vintage stoler

Sjenerøst kjøkken på landet

kjøkken peis rustikk rund krakk trebord

Et snev av gamle dager

Kjøkkenpeis malt hvite murstein

Perfekt til grilling

kjøkken peis stein benkeplater eik tre skap

Multifunksjonell design laget av naturstein

kjøkken peis steiner brensel innebygd hylle