farge design leilighet blå flott anhengslampe

Color design leilighet – unikt interiør

 

Du vet sannsynligvis av egen erfaring hvordan du kan lage mirakler hjemme med flotte fargedesigner.

Umiddelbart kan humøret vårt forbedres og stemningen generelt lyses opp. Derfor starter vi i dag med temaet “Leilighet i fargedesign“kl.

Slik erfaring er ekstremt viktig i interiørdesign. Fordi dette er rundt oss hver dag og spiller en ekstremt viktig rolle i vår livskvalitet. Det er umulig å oppnå et solfylt og muntert interiør uten bruk av super lyse og lyse farger.

Du kan gjøre dette på så mange forskjellige måter. Tenk på aksentvegger, møbler, tekstiler. Selv små gjenstander i interiøret kan se bra ut.

Farger og ideer til hjemmet

farge design leilighet stue rød beige

En lys farge på veggen ser flott ut. Men du bør også huske at bare en farge overalt og i alle rom ikke er en god idé. Stort sett bør du satse på varianter av samme eller flere farger.

Leilighet i fargedesign

farge design leilighet soverom blå

Fremfor alt, husk: du trenger ikke å male alle veggene i lyse nyanser for at det skal se bra ut. Selv dette er nok til å skape fantastiske resultater.

Super vellykket, spennende og rett og slett flott, vi finner tendensen på friske ideer å kombinere lyse farger med bilder. Spesielt grafikk som den på bildet ser veldig bra ut. Med komposisjoner som dette bør man tenke på par, ikke bare når det gjelder farge, men også når det gjelder tekstur.

Geometrisk vegg med bilde

farge design flatt geometrisk mønster

Lever med farger – La ekspertene gi deg råd!

farge design leilighet utsikt ovenfra

Hvis du kjøper møbler i lyse nyanser, bør du også tenke på førsteinntrykket når du går inn. Enten må hele atmosfæren harmonisere veldig godt, eller også må du stole på kontraster for å oppnå en god generell effekt. Ikke glem at de lyse nyanser får møblene til å se større ut enn de faktisk er. Derfor er de riktige hensynene til proporsjoner spesielt viktige.

Blå aksenter

stue farge design flat blå sofa

Chevron mønster

farge design leilighet hvit peis

Design en bildevegg

farge design lenestol i skjenk

Blå blomster sofa

farge design leilighet sofa teppe

Vi synes lyse kontormøbler er veldig originale og motiverende å jobbe. Disse er nå tilgjengelige i butikker i et stort utvalg av nyanser.

Trendy, svarte pendellamper

farge design leilighet svart anheng lys

Hvordan vil du integrere lyse nyanser i hjemmet ditt? Du kan enkelt introdusere små detaljer i disse nyansene. Du kan til og med gi rommet et helt nytt liv.

Like viktig som å håndtere disse nyanser er evnen til å lære å håndtere dem bedre.