Kos og ro, men også jordnærhet og ny fart-dette er de viktigste verdiene som de fleste av oss ønsker i det nye året. I usikre tider som disse øker lengselen etter pålitelighet og sikkerhet. Og den ultimate retretten er veldig ofte funnet i ditt eget hjem. Hvor du virkelig kan slappe av og stoppe. Dette gjør det enda viktigere å ha et passende anlegg som skaper en god stemning og en harmonisk atmosfære. Hvis du for tiden er i ferd med å introdusere mer komfort og positiv energi i dine egne vegger, kan de siste hjemmetrendene 2021 gi deg den nødvendige dosen hjemmeinspirasjon. Avhengig av din egen livssituasjon og personlige preferanser, kan du deretter implementere dette på en individuell måte.

Mer velvære og harmoni med de siste hjemmetrendene 2021

blomstertapeter levende trender 2021

Jordfarger og naturlige materialer

Naturlig livsstil har vært en populær livstrend en stund. I år vil denne tendensen bli merkbart styrket. Nøytrale og jordnære toner fortsetter å sette tonen i interiøret og fungerer som et beroligende fargebakgrunn. Krem, sand og terrakotta sammen med lyst tre, stein og keramikk sørger for mer sikkerhet og en rustikk, jordnær holdning.

Optikk og haptikk harmonerer perfekt her og forvandler atmosfæren til en ekte velværeoase. En vellykket blanding av materialer samt noen fargesprut frisker opp det hele og gir den etterlengtede energisvingingen.

Kurv, sisal og raffia er blant de mest populære naturmaterialene for innredning

levende trender 2021 nøytrale farger naturlige materialer

Bærekraft kommer først

Bærekraftig tenkning og handling kan ikke skilles fra innredning og levende. Hvilke møbler du kjøper og hva slags hjemmetekstiler og boligtilbehør du foretrekker, gjør en stor forskjell, ikke bare for ditt eget velvære, men også for miljøet. Bærekraft og rettferdighet er helt klart en del av livstrendene i 2021. Motorsykler og materialer av høy kvalitet laget av resirkulerte materialer som plast eller trestrøk er veldig populære og blir stadig mer populære.

Bærekraftige møbler og hjemmetilbehør ser også ganske kult ut

levende trender 2021 resirkulerte materialer soverom

Japandi er den nye hyggen

Denne bemerkelsesverdige kombinasjonen av skandinavisk og japansk liv var ganske populær i fjor. Den puristiske roen og klarheten til de to levende kulturene styrkes mye i Japandi og samtidig berikes gjensidig. Enkelheten i det fjerne nord kysser den dype mystikken i fjernøsten og fremkaller en makeløs levende atmosfære som kan brukes til optimal regenerering og meditativ dveling. Komfortable lenestoler i fløyel står ved siden av enkle flettet kommoder. Et teakbord gir plass til filigran tekannen laget av fin keramikk. Japandi ser på en eller annen måte kjent og likevel så mystisk ut, den perfekte levende kombinasjonen hvis du er på vandring eller for en vellykket endring av naturen hjemme.

Japandi er fortsatt aktuell i år også

leve trender 2021 japandi livsstil i stua

Vintage sjarm

Denne livsstilen er uten tvil en tidløs klassiker. Også i år vil den følge oss og tilby et snev av beroligende nostalgi og retardasjon. Vintage møbler har alt. De blir umiddelbart tydelige iøynefallende i rommet og utstråler sin unike, autentiske energi rundt dem. For ikke å få hjemmet ditt til å ligne en antikvitetsbutikk eller et museum, ikke overdriv med vintage -sjarmen. Fordi for mye av det gode er malplassert her. Stol heller på bare noen få utvalgte elementer, for eksempel en stor koffert som salongbord eller en effektiv gulvlampe av solid metall.

Mindre er ofte mer!

levende trender 2021 vintage sjarm

Ledningen er tilbake

Men ikke tenk på de gammeldagse kordfløyelbunnene fra 70-tallet. Det fløyelsaktige stoffet med filigranspor finnes nå på polstrede møbler. Runde sofaer, buede, lenede lenestoler, puffer og ottomaner er laget av smidig corduroy og tilbyr en spesiell hjemmekoselig komfort. I nøytrale eller pulverformige farger ser det klassiske stoffet spesielt godt ut og forvandler hvert rom til et elegant, koselig sted å føle seg godt.

Myke kurver utstråler naturlig ro

levende trender 2021 salongbord laget av farget glass

Det håndlagde utseendet

Spesielt er hjemmetilbehør og servise i et håndlaget utseende uunnværlig i hjemmetrendene i 2021. Sjarmerthet og ekthet blir i økende grad verdsatt. Mange av oss har nå mer tid til å drive med hobbyer som keramikk og til og med lage vaser, boller og krus av leire eller kaldt porselen selv. Trenden vil sikkert fortsette å følge oss lenge og overbevise oss om dens naturlige sjarm.

Nøytrale og jordnære farger passer spesielt godt til det håndlagde utseendet

levende trender 2021 håndlaget look servise

Fargerikt glass gir retrovibber

Retro -fans vil få pengene igjen i år, fordi det elegante glassmaleriet er tilbake. Og veldig stort. Bobleformede hengelamper, løkvaser, høye glass og små beholdere laget av farget glass i alle mulige farger erobrer boområdet vårt og gir det det bestemte. Heldigvis vil letthet og livsglede kombinert med den umiskjennelige retro -chicen følge oss igjen.

Grønne blader og delikate blomster gir en ekstra dose friskhet

levende trender 2021 farget glass

Terrazzo gjør sitt comeback

Terrazzo var allestedsnærværende allerede i de gamle romerne og ble brukt som gulv i termalbad og palasser. I dag er dens mangefasetterte utseende, som minner om konfetti, høyt verdsatt igjen. Terrazzo kan ikke bare sees på gulv, den kutter også en fin figur som en veggdesign. Du kan til og med glede deg over tilbehør til hjemmet og retter samt andre møbler i ditt eget hjem.

Kombinert med hvitt og mørkt tre, ser terrazzo enda mer elegant ut

terrazzo living trends 2021 innredning av bad

Urban jungel er fortsatt trendy

Bylivet trenger i økende grad tilbake til naturen. Botaniske mønstre på tapet og tekstiler samt spesielt stueplanter er noen av måtene å gjøre dette på. Sistnevnte kan ikke bare merkes visuelt, men også med alle sansene. De introduserer det virkelige livet i lokalene våre, renser luften i rommet og gir den nødvendig fuktighet. I år er hengende planter en av de klare livstrendene i 2021. De gir en naturlig sving og mer struktur til rommet.

Palmeblader og monstera er blant de mest populære botaniske mønstrene

levende trender 2021 botaniske mønstre innendørs planter

Velkommen til nyttår og ordne ditt eget hjem i henhold til dine personlige behov, avhengig av din livsstil og muligheter. La deg inspirere av de siste livstrendene i 2021 og implementer dem som du ønsker. Ikke overdriv og ikke glem: det som er tillatt er tillatt!

Lag et hjemmekoselig, innbydende bomiljø

levende trender 2021 nøytrale farger stue

Den japanske livsstilen har en meditativ og harmoniserende effekt

japandi livsstil trender 2021

japandi levende trender 2021

Som en ekte klassiker er marmor fortsatt like oppdatert

livestrender i marmorgulv 2021

levende trender 2021 veggdesign i marmor

Integrer årets Pantone -farger i ditt eget interiør

levende trender 2021 grå og gul som årets Pantone -farger

levende trender 2021 veggfarge grå

levende trender 2021 pantone farge i året      levende trender 2021 pendellamper av farget glass

levende trender 2021 innredning av kjøkkenets mørke fronter

levende trender 2021 naturtrend trestein

levende trender 2021 naturlige materialer og bærekraft