Liten eller romslig, dekket eller åpen – verandaen er og forblir det etterlengtede uterommet for mange tyskere. Noen tror imidlertid ikke at de kan skape en hyggelig, koselig oase av velvære ute fordi de ikke har nok plass på verandaen. Dette er selvsagt ikke sant, fordi selv små verandaer kan omdannes til steder for velvære utendørs med noen få triks. Vi ønsker å gi deg akkurat slike tips i dag slik at du kan tilbringe mange hyggelige timer i frisk luft med familie og venner, selv på sensommeren og høsten.

Den lille verandaen kan også gjøres om til et koselig hjørne utendørs

moderne terrassedesignkomfort og et friskt utseende

I prinsippet gir en liten veranda visse utfordringer for hus- og hageeiere med hensyn til designen. I de fleste tilfeller er det lite uterom, og du vet ikke nøyaktig hva du skal gjøre med det. Imidlertid ønsker mange mennesker å gjøre dette lille uterommet så tiltalende at de kan bruke det fullt ut.

Tilhører du også denne gruppen eller har du andre ideer til det lille utearealet like ved huset ditt? Kanskje du har mange blomsterbed der, men lite plass til å sette bord og noen få stoler? Uansett årsak til din interesse for å redesigne den lille verandaen, har du kommet til rett sted! Vi viser deg om et øyeblikk hvordan du kan gjøre det beste utendørs på en liten plass. Med intelligente designideer kan du bruke tilgjengelig plass på en smart måte. Bli hos oss og bli inspirert!

 Smarte ideer for å designe den lille verandaen

moderne terrassedesign i rotting og rustikt sidebord

Lag et kreativt designkonsept

Før du begynner et designprosjekt, må du komme med et eksakt konsept om det. Det første du må gjøre er å sette dine prioriteringer. Hvordan bruker du dette lille uterommet, og hvordan har du tenkt å fortsette å bruke det i fremtiden? For eksempel, hvis du har vanlige utendørs fester med venner og familie, trenger du mange sitteplasser og et praktisk sted for grillen. Men hvis du har en stor plen, kan du gjøre den om til en fin lekeplass. Du kan også planlegge en fantastisk avslapningssone for voksne der! Før du begynner å forske på og sortere ut ulike designideer for små verandaer, bør du tenke på standardene for utearealet ditt. Prøv å integrere den lille verandaen med utsiden. Det kan også se ut som en forlengelse av det indre rommet, det vil si representere forbindelsen mellom innsiden og utsiden. Du kan inkludere denne viktige funksjonen til den lille verandaen i designfasen.

Verandaen representerer forbindelsen mellom huset og hagen

veranda fargerik atmosfære med tepper og mange blomster

Ingenting kan ødelegge utseendet og atmosfæren på en liten veranda som den upassende designen der. Utformingen av det lille uteområdet må være i harmoni med omgivelsene. Derfor må du velge en slik stil, bruke passende materialer og former, slik at verandaen er visuelt koordinert med huset, med hagelandskapet. Denne vellykkede designen fremmer deretter intensiv og naturlig kommunikasjon mellom inne og ute. For eksempel, hvis en dør fra kjøkkenet leder ut, kan den lille verandaen bli det hyggeligste stedet å spise ute sammen.

 Lag en koselig spisestue for familien din på den lille verandaen

moderne terrasse design koselig sittegruppe med hengende lys

Du må ikke forstyrre ujevne overflater når du designer verandaen

Huseiere står ofte overfor vanskelige situasjoner og tror at ingenting vakkert kan utformes i et begrenset og ugunstig plassert område. Mange har faktisk å gjøre med en åsside og føler seg umiddelbart motløse. For oss er det helt sikkert, selv i et lite utendørsområde, kan manglene i det omkringliggende landskapet utbedres ved hjelp av smarte triks. På en ujevn overflate kan du planlegge flere nivåer på forhånd og tildele dem forskjellige funksjoner. Du kan få flere kvadratmeter, plante dem og gjøre dem til et blikkfang på den lille verandaen!

Plant små, frittstående områder på den lille verandaen

moderne terrassedesign skape og dekorere en vakker oase av avslapning

Selvfølgelig må du fortsatt planlegge visse høydepunkter på den lille verandaen i designfasen. En vertikal vegg kan plantes helt med grønt og avlede blikket fra den lille overflaten. Du garanterer også mye friskhet selv på de varmeste sommerdagene. Prøv også å bruke den gitte strukturen riktig. Trelliser for klatreplanter eller metallaksenter tiltrekker alles oppmerksomhet og er et flott samtaleemne utendørs.

En vertikal hage er en utmerket idé for den lille verandaen

moderne terrasse design vakker vertikal hage

Andre statister på den lille verandaen, uten hvilken designet ville virke ufullstendig

Sist, men ikke minst, ønsker vi å avsløre flere triks for det dyktige veranda -designet, uten at utseendet på det lille uteområdet ville virke ufullstendig. Du må forutse praktisk lagringsplass der når du gjør den foreløpige planleggingen. En liten benk, for eksempel, kan gi nok lagringsplass for kastetepper og pynteputer. Noen ganger trenger du det for å lagre barnelekene der. Det sier seg selv at det er helt opp til deg hvordan du bruker lagringsplassen utenfor. Over tid vil du imidlertid forstå mer og mer at det er praktisk og nødvendig.

En benk med innebygd lagringsplass er rett og slett et must her!

moderne terrassedesign med benk med lagringsplass

Bare fordi verandaen din er liten, betyr det ikke at den fortjener liten oppmerksomhet når det gjelder design. Se etter passende utemøbler som er laget av komfortable, værbestandige stoffer og skinner i tiltalende farger. Den lille verandaen vil se ut som et utendørs oppholdsrom hvor alle liker å bli litt lenger.

 Alle ville bli her lenger, ikke sant??

Lag en veranda koselig sittegruppe på et lite område

Har vi glemt noe? Å ja! Kan det til og med være en vakker veranda uten duftende blomster og grønne planter? Disse fullfører det naturlige utseendet på den lille verandaen og skaper den hjemmekoselige atmosfæren der. Plassert i potter, kar eller blomsterkasser, forvandler plantene det begrensede utearealet til et virkelig sted for mer avslapning og avslapning. Du kan fortsette å forske på vakre hageblomster og blomstrende planter på nettstedet vårt. Velg de blomstene du liker best, og bruk dem til å arrangere din helt spesielle avslapningssone innebygd i grønt, som er koselig og innbydende.

Er du nå overbevist om at du virkelig kan slappe av og hvile på den lille verandaen?

moderne terrassedesign rikelig med beplantning gjør atmosfæren munter

moderne terrasse design moderne avslapningsområde med planter og en hengekøye

veranda lite avslapningsområde og rød inngangsdør

veranda liten veranda med benk

moderne tremøbler med tremøbler og vakker belysning

moderne terrassedesign med komfortable møbler

moderne sittegruppe med terrassedesign med rottingmøbler og puter

moderne terrassedesign stilige tremøbler med grønne sitteputer

moderne terrassedesign vakker beplantning av utearealet

Veranda design i friske farger kombinerer gult og blått

Design en veranda med en sving og hengende lys

Design verandaen din med stilige møbler og store plantebeholdere

veranda lite område med puter og blomster

Lag en veranda med spiseplass

veranda med grønne trestoler og blomsterpotter

Lag en veranda med en romantisk atmosfære

veranda med sittegruppe og luftige gardiner

veranda rustikt bord med rottingmøbler

veranda vakre rottingmøbler og et rundt teppe

veranda hvite gyngestoler og stille i hagen