Et autentisk hjem i Hollywood -stil

Fansen til Marilyn Monroe kan være veldig glad for at deres idol, symbolet på Hollywood, ble designet av B. Dmitrovka i luksusleiligheten i Moskva. Og designerbedriftene Geometrix design gjorde dette prosjektet til virkelighet. Elena og Micharel Miroshkin er de to duo -designerne som har jobbet sammen i 10 år.

Denne leiligheten er inspirert av Hollywood -kulturen, og kombinerer dekorative og designermotiver som er spesifikke for Hollywoods storhetstid. Begge kunstnerne har synkronisert tidens arkitektoniske elementer og synkronisert dem med dem. Denne byleiligheten med et spektakulært, særegent utseende er sluttresultatet av dette samarbeidet. Den levende atmosfæren er balansert og koselig på samme tid og ser fortsatt overdådig og eksklusiv ut.

Luksusleilighet i svart og hvitt høyglans

 De svart -hvite nyansene danner faktisk denne klassiske sjarmen, og derfor brukte de to disse fargene. Glitrende marmor og dramatiske lysekroner gir ekstra interesse og appell her. Plassen er tegnet av gamle aksenter og moderne teksturer og overflater – greske søyler og malerier av Marilyn Monroe. Sikkert den talentfulle skuespilleren ville elske å bo i en slik leilighet.

 Hovedsoverom å beundre

Komfort og luksus i ett   

Rundt veggspeil på soverommet

Snøhvite stoppede sofaer

Mønstret veggenhet i en elegant, tematisk livsstil

Frittstående, massiv veggenhet som skillevegg

Spisebord med stoler – ekstra høye ryggstøtter

Eksentrisk designet spisestue

  Bølget veggbekledning