I vår mest avanserte digitale verden jobber millioner av kvinner og menn hjemmefra. Enten som frilanser eller som medlem av store selskaper, men også som selvstendig næringsdrivende. Arbeid hjemme har mange plusser, en av dem er at det gir arbeideren mye personlig frihet og samtidig øker hans ansvarsfølelse. Alle trenger et komfortabelt hjemmekontor for å kunne utføre arbeidsoppgavene hver dag. Men vi har forskjellige ideer om hvordan arbeidsplassen vår skal se ut hjemme. For eksempel, i motsetning til et hjemmekontor med et typisk kvinnelig utseende, må et maskulin hjemmekontor antas som et moderne, veldig personlig uttrykk for maskulinitet. Dette er forståelig av bare én grunn, nemlig at en ekte mann alltid vil vise sin stil og karakter i alle situasjoner. Det er også slik han designer hjemmekontoret, der selv de minste detaljene taler for seg selv og har en maskulin stil. Rett og slett etter mottoet: jo mer selvsikker, jo bedre!

Et maskulint hjemmekontor avslører eierens personlige stil og karakter.

Maskulin hjemmekontor stilig interiør lyst teppe skrivebord hvit lenestol krakk

  • Hva kjennetegner et maskulint hjemmekontor??

Temaet moderne hjemmekontor i maskulin stil har nylig blitt spesielt aktuelt. Derfor har vi utarbeidet mer enn 25 fortryllende eksempler på mannlig stil og komfort på hjemmekontoret og ønsker å presentere dem for deg med en kort kommentar. Men hva er det som kjennetegner et maskulint hjemmekontor?

Du finner svaret her. I det følgende viser vi hvordan et typisk maskulin hjemmekontor ser ut, hvordan det er satt opp og dekorert. Du vil sikkert finne gode ideer her hvis du skal designe et hjemmekontor i maskulin stil. Eller hvis du nå blir konfrontert med ønsket om å ha et veldig privat rom i hjemmet ditt, hvis design du best kan uttrykke karakter og stil.

 Mørke farger, sjokoladebrunt tre, subtil belysning og gullakenter preger dette hjemmekontoret.

Maskulin hjemmekontor, mørke farger, sjokoladebrunt tre, subtil belysning, elegant lampe, gullakenter

Først må du velge din foretrukne stil og gjøre det til virkelighet på hjemmekontoret, fordi et maskulin hjemmekontor kan være klassisk, streng, minimalistisk eller uformell. Robusthet blandet med komfort er typisk for innredningsstiler som industriell, rustikk, minimalistisk, moderne, art deco og moderne fra midten av århundret. Vanlige mannlige trekk inkluderer mørke farger, firkantede mønstre, skinnmøbler i forskjellige farger og et villdyr som skjuler seg på gulvet. Ikke nøl med å vise frem hobbyene dine og legge til elementer fra fotball, frakt, fiskfigurer eller reisesuvenirer i interiøret. Ditt eget hjemmebibliotek har en spesiell plass på det maskuline hjemmekontoret og gjør det presentabelt. Hvis du har nok plass, må du inkludere en peis i romdesignet for å gjøre rommet koselig. Vurder også noen originale lamper for å få frem atmosfæren og understreke dens maskuline karakter.

 Mange bøker, suvenirer og trofeer taler for interessene og hobbyene til hjemmekontorseieren.

Maskulin hjemmekontor, hjemmebibliotek, mange bøker, suvenirer, kopper, hobbyer

  • Farger og teksturer som dominerer det maskuline hjemmekontoret

 Et maskulin hjemmekontor kan utføres i mange farger: mørkt, lyst, jordaktig, mettet og andre. I vårt bildegalleri vil du se det meste mørke og litt humørfylte mannlige kontorer. Mørk sjokoladebrun, svart, grafittgrå, marineblå, mørkegrønn og lignende uttrykksfulle, typisk maskuline nyanser dominerer der. Hvis du liker nøytrale ting, gå for dem, men forsyn hjemmekontoret med mørke møbler for en litt maskulin følelse. Varier med teksturer, for eksempel forskjellige tresorter (spesielt mørke), fuskepels, skinn, metall og til og med stein og betong som passer inn i et maskulint interiør.

Et luksuriøst hjemmekontor i maskulin stil

Maskulin hjemmekontor luksuriøst stor pels på gulvet skrivebord i bakgrunnen godt designet belysning lenestol

 Varier når du konfigurerer og designer ditt helt private rike med farger og teksturer.

Maskulin hjemmekontor veldig elegante møbler i forskjellige farger og teksturer

  • Møbler og dekorasjon på hjemmekontoret i maskulin stil

Et skrivebord er det viktigste møbelet på hvert hjemmekontor, og derfor har det også en sentral rolle i hjemmekontoret i maskulin stil. Til syvende og sist kan du ikke jobbe uten et skrivebord. Velg derfor en passende modell som gir deg det høyeste nivået av arbeidskomfort. Den har også en komfortabel stol. Åpne eller innebygde hyller på veggene er nødvendige for å lagre alt du trenger. Der kan du også vise frem favorittgjenstander eller suvenirer og gi hele interiøret et personlig preg. Slående bilder pynter veggene, små statuetter av tre eller bronse kan dekorere skrivebordet eller stå på en åpen hylle. Dette er små detaljer som uttrykker den mannlige karakteren og er spesielt viktige for hver manns selvtillit. Alt på det maskuline hjemmekontoret må snakke for komfort og stil, men har sin egen karakter.

Hjemmekontoret i maskulin stil kan være klassisk og veldig elegant innredet.

Maskulin hjemmekontor klassisk elegant møblert hvitt skrivebord statuett stol tre skap

Et veggmaleri eller en plakat kan vise din favorittsport.

Maskulin hjemmekontor mørke farger mønstret teppe veggmaleri Favoritt baseball sport

Hvis du har nok plass, kan du ta deg friheten til å plassere en skinnsofa og et par lenestoler der. Disse avrunder møblene på hjemmekontoret i maskulin stil. Ikke glem den smarte rombelysningen – ingen skarpt lys, foretrekk en subtil. Bare skrivebordet trenger å være skikkelig opplyst hvis du går tilbake til jobb om kvelden. Du kommer garantert til å finne iøynefallende pendellamper, gulvlamper eller lysekroner som passer godt til din interiørdesign.

Sist men ikke minst kan du designe noe spesielt på hjemmekontoret i en maskulin stil som avslører din karakter. Dette er personlige detaljer som rett og slett ikke kan mangle på det maskuline hjemmekontoret. For eksempel en fotovegg med personlige bilder eller et verdifullt kunstverk, et fancy salongbord med pyntegjenstander på. Og voila, ditt perfekte maskuline hjemmekontor er klart! Rull nå ned og få ytterligere inspirasjon for innredning og design av dette helt spesielle rommet!

Innredningen i en maskulin stil som inspirerer til kreativt arbeid.

Maskulin hjemmekontor, veldig elegante, gjennomtenkte møbler inspirerer til kreativt arbeid

Maskulin hjemmekontor veldig elegant innredet alt du trenger på grunn av fargekontraster

Maskulin hjemmekontor, elegant innredet, mørkeblått og lyst tre i kontrast

 Stil og eleganse i ett!

Maskulin hjemmekontorstil viser elegante møbler

Maskulin hjemmekontor stort bord svart lenestol lamper mørk veggmaleri

Maskulin hjemmekontor elegant gulvlampe i forgrunnshyllene i bakgrunnsstatuettene

Maskulin hjemmekontor lyse og mørke farger i kontrast til stil og karakter

 Ren minimalisme i maskulin stil!

Maskulin hjemmekontor med minimalistiske møbler, veldig tiltalende og innbydende

Mannlig hjemmekontor med minimalistiske møbler, fargekontraster, lyst og mørkt

Klassisk eleganse på det maskuline hjemmekontoret!

Maskulin hjemmekontor klassisk eleganse skrivebord laget av mørkt tre to skinn lenestoler gull aksenter

Maskulin hjemmekontor enkelt innredet, men med stil

Maskulin hjemmekontor hvite vegger lys villdyrpels på gulvet retro skrivebord to svarte lenestoler

Maskulin hjemmekontor mørk bakgrunn hyller lyst marmorbord foran

Maskulin hjemmekontor, åpen plass, bittesmå møbler, mye lys, utsikt over bakgården, grøntområder, veldig tiltalende

Maskulin hjemmekontor i retrostil foran vinduet, lite

Maskulin hjemmekontor veggdekorasjon skinn lenestol svart skrivebord svart bordlampe stort speil på veggen

Maskuline hjemmekontor klassiske møbler lampe bilder på veggen

Maskulin hjemmekontor mørkegrønt skinnbordstoler bilder vegghylle

Maskulint hjemmekontor, lyst tre, pastellgrønt, elegant utseende.Pels av vill dyr på gulvet