Hvis du lengter etter solfylt joie de vivre med ekstra sørlig sjarm, kan du prøve et stykke Mexico. Det betyr ikke nødvendigvis å tilbringe ferien der hvert år. Du kan gjøre det omvendt – inviter Mexico hjem. Og hvordan? Veldig lett. Innred ditt hjem i meksikansk stil. Heldigvis er det møbelleverandører av høy kvalitet som tilbyr autentiske Mexico-møbler både på stedet og online. Finn ut mer om kvaliteten, funksjonen og allsidigheten til dette unike møbelet i følgende linjer. Ta en titt på hvordan du dyktig kan iscenesette dette i dine fire egne vegger og hva du bør vurdere når du ser etter det.

Møbler i Mexico – ro i middelhavet med en hacienda -følelse

Tradisjonelt er meksikanske møbler laget av furutre, og dette gjøres for hånd. Den består utelukkende av massivt tremøbler som er vokset og beiset på en spesiell måte. Møbler i Mexico er på ingen måte gammeldags og kjedelige, fordi de finnes i den karakteristiske hacienda-husstilen, så vel som i loslitt, elegant eller kolonial stil. Robuste spisebord, stilige skap og hyller, uttrykksfulle sofa- og brystbord – valget er stort.

mexico furumøbler

Avhengig av stil er Mexico-møbler enten laget i lyse trefarger eller belagt med en svartbrun lakk. Det er til og med de som finnes i hvitt og honning, og er perfekte for det moderne kjøkkenet med et rustikt preg. Det naturlige hakk, mange bruksområder og de typiske metallbeslagene som låser og håndtak er utstyrt med, sørger for det umiskjennelige utseendet på disse møblene. I tillegg er det den karakteristiske åpne porestrukturen, som eksperter sier har en påvist antibakteriell effekt og nøytraliserer elektrostatiske ladninger. Møbler i Mexico tilbyr ikke bare en hundre år gammel tradisjon og ro i Middelhavet, men er også gunstig for helsen vår. Det er best å bestille disse online via direkteimport fra spesialistleverandører som f.eks https://www.1a-direktimport.de. Så du får ikke bare høy kvalitet "Laget i Mexico", men også rimelige priser og autentiske produkter med ekstra sjarm.

mexico møbler moderne

Vis frem møbler i Mexico med matchende tilbehør

Med sine håndsmidde håndtak, dekorative spiker og hengsler presenteres møbler i meksikansk stil best i kombinasjon med flettet, skinn, marmor og smijern i interiøret. Disse materialene samsvarer perfekt med den varme teksturen til møblene i Mexico og gir atmosfæren enda mer antikk raffinement. Designlamper av naturlige materialer, porselen med et håndlaget utseende og håndvevde tepper av ny ull er det mest populære tilbehøret som matcher den meksikanske livsstilen. Disse understreker den antikke, rustikke hyggen i et meksikansk interiør og gir god plass til eksperimentering.

mexico møbler møbler ideer boho

Å sette opp et meksikansk interiør betyr også å leke med farger. Som kjent er meksikanske hus og tekstiler preget av fantastiske farger som utstråler livsglede og energi. Varm oransje, solgul og lidenskapelig rød kontrast med avkjølende turkis, grunngrønn og en beroligende mørk blå. Hvis du ikke virkelig liker lyse farger hjemme, kan du velge deres pastellfargede varianter eller helt nøytrale, naturlige nyanser.

Ekstra tips: En ekte designklassiker fra 50 -tallet som ble laget i Mexico og er en av våre favoritter – Acapulco -stolen. Dette er oppkalt etter badebyen med samme navn, hvor mange kjendiser bodde og dro på ferie den gangen. Sannsynligvis inspirert av de tradisjonelle meksikanske hengekøyene, gjør den legendariske stolen et virkelig comeback i dag og er produsert i forskjellige versjoner.

acapulco stol

Hvordan ta vare på møblene i Mexico på riktig måte

Vedlikehold av møbler i Mexico er faktisk ganske enkelt. Du trenger bare å tørke dem av med en fuktig klut og behandle dem med kjærlighet. Alle rengjøringsmidler er forbudt! For at du skal kunne nyte de flotte møblene så lenge som mulig, anbefales det å vedlikeholde dem minst en gang i året med en spesiell trevoks.

forsiktighet! Furu er ikke et løvtre og bør derfor behandles med forsiktighet. Det er viktig å beskytte den mot varme gryter og vann med underlegg. Dette betyr at det ikke er stygge brannmerker eller vannflekker.

Konklusjon

Fordyp deg i den fantastiske verden i Mexico og møbler hjemmet ditt i meksikansk stil. Velg autentiske mexico -møbler og kjenn atmosfæren til de spanske haciendasene fra tiden med de store erobrerne. Eller tolke den meksikanske livsstilen på din egen måte. Kombiner utvalgte møbler med hjemmetilbehøret og fargene du ønsker. Omgiv deg med sørlig teft og vær rolig hele året!

    mexico møbler i kolonistil

28 Alluring Contemporary Mexican Interior Design Ideas | Meksikanere i moderne meksikansk innredning

moderne kjøkken i mexico