drøm ferie maldivene innredning ideer øy stil maritim stil

En drøm i hvite møbler i øystil

Ikke drøm om et hus som gir deg følelsen av å tilbringe en fantastisk ferie på en øy for eksempel året rundt som på Maldivene? Store rom, luftig interiør, et luksuriøst bad … faktisk er øystilen ikke så vanskelig å designe.

Uansett om du har et stort eller lite budsjett. Drømmen i hvitt nyter for tiden stor popularitet. Spesielt i bygninger i middelhavsstil eller luksuriøse bungalower, er det ikke noe vakrere enn de flytende, lyse møblene til et strandhus, selv om det er veldig langt unna en strand.

Drømmeferie på Maldivene

drømmeferie på Maldivene møbler ideer i øystil

 Paradis på jorden

drømmeferie på Maldivene innredning ideer øystil Constance Moofushi Sør Ari Atoll

Fordi førsteinntrykket teller …

… inngangen er et av de viktigste rommene i huset ditt. Det er her gjester, familie og deg selv kommer først når du går inn i hjemmet ditt. Fargene og teftet etterlater det viktigste inntrykket og bør umiddelbart invitere deg til å føle deg bra. Jo større og lysere, jo vakrere. For da kan du virkelig slippe damp når du setter opp. Enten en stor garderobe, en benk eller en blanding av begge deler – plassen gir mange muligheter. Det blir vanskeligere med en smal gang. For å holde alt friskt og luftig, må det spares når det gjelder innredning. For å fortsatt lagre jakker og strøk godt og ikke unødvendig redusere størrelsen på gangen, er individuelle frakkekroker egnet i stedet for en komplett garderobe. Gjør gangen større ved å henge et stort speil på veggen. Dette gir ikke bare planken bredde, men lar også ekstra lys falle inn i det trange området.

drømmeferie på Maldivene og innred ideer i sofaen på øya

Hva er “trikset” bak drømmen om det hvite strandhuset?

For å komme litt nærmere drømmen i hvitt, bør du vurdere hvilke møbler som kan forskjønne hjemmet ditt. Fargene er lyse og lyse, spesielt i hvite og naturlige farger og materialer. En kombinasjon av en hvit sofa og et vevd salongbord, for eksempel, lover den ville sjarmen til en villa i Hamptons. På toppen av den en vakkert formet glassvase og praktfulle blomster i lyse pastellfarger eller hvite liljer. Og det er også mange tips og triks for det lille budsjettet. For ikke alt må kjøpes nytt. Mye kan redesignes fra eksisterende møbler. Dette er spesielt fordelaktig for små rom, ettersom plassen allerede er begrenset. For eksempel kan et vakkert bilde lages av stoffrester eller tapeter som du allerede har brukt til å forskjønne vinduene eller veggene ved å trekke stoffrester eller tapeter over et tynt sponplater og feste det med en stiftemaskin. Eller bruk hyller som skillevegger, for eksempel for å skille stue og spisestue.

drømmeferie på Maldivene innredning ideer øy stil hengekøye hvit

drømmeferie på maldivene interiørdesign ideer i hvitt

Hva skiller strandhusstilen fra det europeiske etablissementet?

Hovedsakelig dekorasjonen. Uansett hvor vi europeere liker å henge opp eller sette opp dekorasjoner, figurer eller kitschrammer, gjør strandhuset -stilen seg uten bjeller og fløyter. Blomster og planter er tilstrekkelig som dekorasjon. For et personlig preg kan den ha et bilde i lyse farger på veggen eller familieportrettet i en upåfallende glassramme. På denne måten blir ikke den naturlige energistrømmen avbrutt av forstyrrende dekorasjon, og du kan nyte de få detaljene bedre. Du vil se at atmosfæren umiddelbart blir friere, bredere og mindre overbelastet.

drøm ferie maldivene innredning ideer i øya stil flettet hengestol rundt badekar

Inviter naturen inn i ditt eget hjem

“Der blomster blomstrer, smiler verden” – sa den amerikanske dikteren og filosofen Ralph Waldo Emerson (1803 – 1882), og han hadde faktisk rett. Det finnes ikke mer vakkert tilbehør enn snittblomster og planter. Bare noen få fitte selger i en enkel vase gir et rom i stil og en klype luksus. Kan også tenkes typiske strandredskaper, som vakre skjell som du plasserer kjærlig og bevisst et helt spesielt sted eller pynter i et glass som en lysestake. Bare la kreativiteten gå fri.

drømmeferie inspirasjon blomsterdekorasjon fitte selje tulipaner interiørdesign ideer i øystil

drømmeferieinspirasjon blomsterdekorasjon skrivebord dekorere møbleringsideer i øystil

     drøm ferie øy inspirasjon blomsterdekorasjon interiørdesign ideer i øyestil hvit

drøm ferie øy inspirasjon innredning ideer i øya stil skall dekorasjon elementer

drøm ferie øy inspirasjon innredning ideer i maritim stil vaser skall

    drøm ferie maldivene interiørdesign ideer i øyestil hvit sand