innredning en leilighet fc studio brazil photo pedro kok

Innredning av leilighet – vakre ideer fra en drømmeleilighet i Brasil

Så langt har vi ikke sett noen statistikk fra hvilket land de mest populære boliginnredningsprosjektene kommer. Vi gjorde ikke noe selv heller. Men på en eller annen måte har vi en følelse av at Brasil vil klare seg ganske bra.

Nå har vi et prosjekt derfra som kan tjene som modell for mange rundt om i verden.

Den store utfordringen

Design- og arkitektfirmaet bak dette leilighet Sett opp Prosjektet heter FC Studio. Ifølge deres egne utsagn ville hovedutfordringen være å fullstendig endre funksjonaliteten.

Før begynnelsen var det en familieleilighet. Men etter den nye leilighetsinnredningen, bør den fungere som et fast bosted for en enkelt reklamebyrå.

Kompakt leilighet med fleksibel design

leilighetsinnredning ideer eklektisk design foto pedro kok

I stedet for å fjerne elementene fra det originale designet, ble det besluttet å beholde minnet om dem. De ble vist, understreket, men underordnet den nye møbleringsideen for en leilighet.

Enkeltleilighet med mannlig karakter

møblere leilighet fs studio åpen plan foto pedro kok

Ulike rom i åpen planløsning

Med andre ord, i henhold til det nye boliginnredningskonseptet, har stuen, husteatret, spisebordet blitt beholdt. Men de hadde blitt vellykket integrert i en åpen byggeplan. Skillevegger ble revet for dette formålet og et toalett som tidligere hadde fragmentert rommet ble fjernet.

Den åpne planen fascinerer med funksjonaliteten

innredning av leilighet fleksibel design foto pedro kok

Kjøkkenet

Den åpne planen leder inn på kjøkkenet, som også har blitt fullstendig redesignet. Den gamle konstruksjonen er fullstendig ombygd og et vinskap og andre lagringsanlegg er plassert der.

Fancy vinhylle på kjøkkenet

møblere leilighet ideer kjøkken foto pedro kok

Betonghyllene, som ble installert langs vindusveggene, representerer et slående element. Dette understreker også den vertikale justeringen av de offentlige områdene. I tillegg stilles det ut mange kunstverk der.

Det er også et bredt galleri laget av Corten stål. Den går fra TV -hjørnet til salongen. Det fungerer som en slags formell og reell grense mellom det private og det offentlige. Disse og andre elementer som utgjør bakgrunnen er utført i en nøytral fargepalett. Til sammen utgjør disse en enhet. De danner en nydelig kontrast til detaljene og tilbehøret som har blitt distribuert inni.

Grensen mellom levende og private rom er veldig gradvis

leilighet møblering ideer fc studio foto pedro kok

Designermøblene

La oss nå se på møbeloppsettet i detalj. Det har blitt underordnet et veldig interessant konsept. La oss se nærmere på dette også.

Gule lenestoler som åpenbare aksenter i interiøret

innredning av leilighet fc studio stue foto pedro kok

Når det gjelder stil, har vi to nivåer. Det første gjelder formspråket. På dette ser alt jevnt moderne ut. Da har du fargenivået. På dette nivået kan du se en viss eklektisisme. De grå, svarte og brune overflatene taler for en mannlig karakter i ordets virkelige betydning.

Fargekombinasjonen antyder leilighetens mannlige karakter

gi leilighetsideer for å kombinere farger fc studio photo pedro kok

Kult glassbord og åpne hyller i stuen

leilighet møblering ideer fc studio åpne hyller photo pedro kok

Men nesten ubemerket og forsiktig, mange steder går man over til en retrospektiv av den moderne tidsalderen i forrige århundre. Det ville være vanskelig å se om fargene ikke var der. Så det eklektiske kan sies å skje på et nivå av nyanser. Du kan se det ved de gule stolene og det godteriblå kjøkkenet. Popkunst og bisarre elementer som ser ut til å ha hoppet ut av animert kunst utfyller hele utseendet.

La den lille leiligheten komme til sin rett med vakre aksenter

leilighet innredning ideer kompakt fc studio foto pedro kok