Uansett hvordan leiligheten ser ut, hvor stor den er, hvor mange vinkler og bakker den har. Bare med de riktige og stilige møblene kan hvert rom virkelig komme til sin rett. Det er ikke viktig at du velger og setter opp møbeltonen i tone. Det er den individuelle smaken og den helt egen stilen som teller. Å tilby eksepsjonell design med ditt eget preg er unikt og helt løsrevet fra stadig skiftende motetrender.

møbleringsideer kombinerer skjenkestiler

innredning ideer art deco sidebord kombinerer antikk og moderne

Din egen smak bestemmer hva som er elegant

Det som er trendy er ikke alltid elegant. Dette spiller en viktig rolle, spesielt med møbler. Ofte er det nettopp elegante møbler som ikke har mistet sjarmen og uforlignelige karisma selv etter flere tiår. Møbler som er helt tidløse, og det er nettopp derfor det er stor etterspørsel blant kjennere. Å skaffe seg møbler fra diskoteket er en absolutt no-go for elskere av fine møbler. De foretrekker å være jegere på loppemarkeder, antikvitetsmarkeder, eller se til spesialister som tilbyr gamle og antikke møbler, for eksempel. Fordi uansett hvor bar et rom er, kan et enkelt møbel plassert på et vakkert sted fortrylle hele rommet med sin sjarm.

dekorere ideer antikke møbler interiørdesign skjenk

Et enkelt møbel kan fortrylle

EN vakker, antikk skjenk for eksempel kan være høydepunktet i stua. Flytt møbelet mot en bar vegg, utstyr det med moderne bilderammer, eller legg ganske enkelt en vakker blomsterbukett i en gammel vase på den. Og skjenken gjør dette enkle hjørnet av et rom til et stilfullt blikkfang for hver gjest. Hvis du kombinerer disse møblene med andre antikke elementer, kan til og med et rom som ser bar ut, utstråle varme og atmosfære.

innredning ideer levende ideer antikk moderne skurtresker

Det er alt i blandingen

Det er spesielt populært å blande møblene med hverandre i samme rom. Dette betyr at veldig forskjellige stiler fra forskjellige epoker kan kombineres godt sammen. Så du trenger ikke nødvendigvis å være i en stil og alltid være tro mot den. Ta for eksempel en gammel og antikk stol fra Chippendale -perioden. Den er massiv, har de kjente, litt ovale stolbenene, sjenerøst kuttede armlener og er vanligvis dekket med et tapetstoff.

dekorere ideer antikke møbler stol art deco

Mønsteret på stoffet er vanligvis blomster og dekorasjoner, som ble holdt i en lys limegrønn. Hvis stoffet fremdeles er godt og nesten ikke er slitt, bør det under ingen omstendigheter trekkes om. Dette omslaget er det originale omslaget og illustrerer nok en gang kostbarheten til møblene. Hvis trekket for eksempel er alvorlig skadet, kan du ganske enkelt få den antikke stolen dekket med et topp moderne stoffdeksel. Hvis du har innredet hele leiligheten på en veldig moderne måte, er grunnfargen på sofaen eller putene omtrent mørkegrønn, et mørkegrønt trekk til stolen ville være perfekt.

Hvis du nå sliper Grunning av treelementene i Maler stolen lett og maler den med en lys glasur, denne stolen er garantert høydepunktet i rommet og kan ikke erstattes av den. Det er unikt, og det utstråler det også. Hvis du legger en fin pute i en annen farge på stolen, setter du automatisk helt spesifikke aksenter som også trekker alle øyne til denne, men veldig spesielle stolen.