Møbler ideer for ungdomsrommet grønt veggdesign

Kreative møbleringsideer for ungdomsrommet

Hvor ble tiden av? Dette er hva foreldre spør seg selv når deres avkom har vokst til en tenåring på kort tid og ber om at deres ukjølte barnerom skal gjøres om til et hipt tenåringsrom. Foreldres nøling med hensyn til å redesigne rommet har stort sett ingenting å gjøre med kostnadene eller innsatsen, men med de økte kravene et ungdomsrom stiller og som gjør innredningen til en virkelig utfordring.

Det mest alvorlige problemet er selvfølgelig at alt må bli større. Sengen skal være så bred som en meter som mulig, skrivebordet trenger ekstra plass til en datamaskin og garderoben utvides også, ettersom den motebevisste tenåringen liker å utvide klesvalget sitt hele tiden. Sitteplasser for å slappe av og slappe av med venner bør selvfølgelig ikke mangle, og ideelt sett er det også en overnatting for kompisen eller bestevennen. Men hvor skal alle møblene være plassert? Spesielt når det er lite ledig plass?

Loftsenger – ikke bare for barnerom

Møbler ideer for ungdomsrommet tre loftseng med trapp

Du kan skape plass med en loftseng. Hvis du kommer med dette forslaget til eleven din, kan han svare med et stønn først. Men hvis du viser ham fordelene med å sette opp en loftseng, vil han raskt tenke annerledes. Tidene da loftsenger bare ble brukt i barnerom er for lengst borte. Til og med voksne nyter stadig mer plassbesparende møbler. Under loftsengen er det ledig plass til hyller, skrivebord eller en koselig sittegruppe. Plassen brukes to ganger i dette området. For små rom er det neppe et bedre alternativ. Men hvis barnet ditt ikke vil nøye seg med en loftseng, er det alternativer. En uttrekkbar seng er ekstremt praktisk og tilbyr overnattende gjester et komfortabelt sted å sove. Og en sovesofa, som fungerer som et koselig sete i løpet av dagen og som en komfortabel seng om natten, er en elegant løsning for kresne tenåringer. En annen veldig individuell løsning er en konstruksjon av en seng og et skrivebord vår artikkel “Plassbesparende seng og skrivebord i ett “.

Spar plass, bruk plass

Møblerideer for ungdomsrommet bruker hvite fargerom

I tillegg til et intelligent sovealternativ, er det selvfølgelig andre måter å innrede ungdomsrommet fornuftig på. Husk følgende tips når du konfigurerer:

• Bruk smale skap og hyller som utnytter rommets høyde fullt ut i stedet for halvhøye møbler som stikker langt inn i rommet

• Møbler med hjul øker mobilitet og bruk (f.eks. Et manøvrerbart nattbord fungerer som et salongbord i løpet av dagen)

• en sofa i tillegg til sengen tar mye plass; Det er alternative sitteplasser, for eksempel trendy bønneposer (her finner du Ungdomssamling fra Sitzclub.de)

Møbler ideer for ungdomsrommet sittegruppe runde bordhyller vindu

• bruke alle tilgjengelige nisjer; bak døren er det f.eks. plass til et speil eller en garderobe for poser eller caps

• Ombygde underskap kan monteres høyt på veggen og tilbyr lagringsplass for sjelden brukt rot

• Barn i en viss alder ønsker ikke å være uten fjernsyn på rommet sitt; Med spesielle braketter kan fjernsynet monteres på veggen på ønsket sted og krever dermed ikke plasskrevende lagringsplass

Møbler ideer for ungdomsrommet, lofts seng kompakt

Ofte kreves kreativitet for å utføre den krevende oppgaven til Etablering av ungdomsrommet å mestre. Prøv å internalisere tipsene som er gitt, og bruk dem dyktig på rommet som skal utformes, med tanke på de individuelle forholdene. Og ikke glem: Du tar bare rollen som “rådgiver” – til syvende og sist bestemmer barnet ditt selv om de elementære tingene slik at han føler seg komfortabel i sitt nye bosted etterpå.

   Møbler ideer for ungdomsrommet med oransje fargegarderobe