metod kjøkken ikea rosa hvit

Metod kjøkken og hva du kan gjøre med dem

Det som fascinerer oss på Ikea er fremfor alt ideene. Fordi etter mange år og flotte, anerkjente løsninger for hvert hjem, har designerne på Ikea åpenbart ikke tenkt å ta seg selv for alvorlig.

Produktene deres beviser dette igjen og igjen.

De gjør det ved fortsatt å underkaste seg menneskers kreativitet. Metod -kjøkkenet er et unikt modulsystem som du kan lage mye av. Variasjonene som er mulige i denne forbindelse ser ut til å være uendelige.

De forskjellige utfordringene for integrering av Metod -kjøkkenene

metod kjøkken trapper

Tenk på den største utfordringen du forbinder med Metod -kjøkkenet. Har du en gang du vil bruke til bygging av kjøkkenet ditt. Hele anlegget kan trenge å bli plassert i et trapperom?

Hva annet kan være tilfelle …

Kanskje du er interessert i Metod -kjøkkenet fordi du vil lage mat på vinterterrassen. Det er så mange forskjellige situasjoner der du ikke ville komme lenger uten skreddersydde møbler. Men det er fortiden. Faktum er at Ikea også kan være nyttig i denne forbindelse. På den måten har de utviklet så flotte alternativer når det gjelder design at du knapt finner argumenter for å kjøpe et dyrt, skreddersydd kjøkken.

Planlegger Metod -kjøkkenet

metod kjøkken ikea wood svart

Tenk først på hvor du foretrekker å lage mat. Hvilke andre praktiske handlinger er involvert? Du vil kanskje organisere vennemøter og fester, sosiale sammenkomster der folk sitter sammen, drikker vin og nyter små godbiter sammen?

Har du plass til det? I så fall, så planlegg å ha en kjøkkenøy så du kan oppnå alt dette. På ingen måte skal du føle deg begrenset på grunn av det lille området.

Kanskje du har et uregelmessig inngangsparti. Men det er et skråtak eller en trapp. Plassen under er mye. Men ingen ferdige løsninger kan hjelpe i dette tilfellet. Men det er fortiden. Fordi Ikea nå har brakt de flotte modulene ut på markedet.

Derfor er alt lettere

metod kjøkken ikea system

En annen typisk variant vil være en leilighet, hvor du har et ganske bredt inngangsparti. Du kan faktisk gjøre mye der. Men for at det skal fungere godt, må man regne med lite regulære proporsjoner, både i lengde og bredde.

Modulene fra Metod -kjøkkenet kan også passe for denne situasjonen. Du kan fordele dem på overflatene på en slik måte at du får maksimalt utbytte av dem.

Vurder å dekke et område på opptil fire vegger og se hvilken idé du er mest komfortabel med. Disse kan ligge ved siden av hverandre, men de kan også være parallelle. Disse kan også være svært forskjellige vegger som ikke samsvarer med hverandre, men er i samme rom.

Hvorfor ikke prøve for eksempel myntegrønt?

metod kjøkken mintgrønn vegg

Fortsett på en original og individuell måte! Men ikke glem å også tenke praktisk. For at kjøkkenet skal føles behagelig, må du la det stå rundt 120 centimeter mellom de forskjellige vertikale overflatene. Ellers ville folk støte på hverandre altfor mye. Så ingen vil føle seg komfortable i situasjonen. Så gjør det uten det og se etter en annen løsning.

Når du planlegger veggenheter, bør du plassere dem slik at de er lett tilgjengelige. Men samtidig bør de større familiemedlemmene lett kunne nå dem. Du kan også fylle området med skuffer til taket. Hva vil du klatre på når du trenger noe fra dette punktet? Har du tenkt på en passende avføring? Hva med en ekstra stige??

Hvor vil du lagre dem når du ikke trenger dem?

Når du planlegger kjøkkenområdene, må du huske på funksjonene som er sammenkoblede og sterkt relaterte. Er skuffene til bestikket i nærheten av vasken??

Ha et praktisk sted å sette de varme bakeformene ut av ovnen?

metod kjøkken grafittgrå

Er kjøleskapet nær nok til arbeidsflatene? Ha nok plass til avtrekkeren slik at du ikke har problemer med å bruke den, og du får mest mulig ut av potensialet?

Ta en titt rundt i rommet dedikert til kjøkkenet. Se hva du kan gjøre av det. Tenk nøye gjennom hvordan tilberedningsprosessen vil gå her. Prøv å føle med denne situasjonen.

Det er noen typiske feil som ikke skal gjøres. For eksempel bør du ikke plassere vasken i hjørnet. Dette vil sterkt begrense mulighetene for lasting og lossing.

Ovnen er også malplassert ved siden av en vegg eller i et hjørne. Ifølge Metod kjøkkenkonsulenter bør du ikke sette noen skuffer på disse stedene. Dette er bare noen av tipsene du vil få fra nettstedet, men også fra konsulentene i Ikea -butikken når det gjelder integrering av Metod -kjøkkenene. Ah, og vi glemte å nevne at det er en online planlegger som du kan bruke til denne anledningen.

Belysningen på Metod kjøkken

metod kjøkken lyse tre

Ikke bare grunnstrukturen, men også de forskjellige andre aspektene har blitt tatt i betraktning når du setter opp Metod -kjøkkenet. For eksempel har du forskjellige farger og overflater som du kan velge mellom. Ulike avvik kan også observeres i mekanismene som brukes.

Vi ønsker ikke å gå inn på alt i detalj her. Men vi vil fortsatt gå inn på ett aspekt – det handler om belysningen på kjøkkenet.

Ved denne anledningen vil vi igjen minne deg på hvilke typer belysning det er. Vi deler dette inn i arbeid, stemning og omgivelsesbelysning (også kalt generell belysning).

Alle disse aspektene kan integreres i Metod -kjøkkenet. Dimmermekanismer er også tilgjengelige. Dette gjør at de samme lysene kan oppfylle den ene eller den andre funksjonen, avhengig av saken.

Hvis du har bestemt deg for en kjøkkenøy, finnes det også mange forskjellige løsninger for dette. Om ønskelig kan disse også utstyres med dimmere. Avhengig av om du vil gjøre jobben din eller sitte der i godt humør, kan du justere lampenes intensitet.

Er ikke det superkult?

metod kjøkken hvite hengelys

Metod -kjøkkenet har god lagringsplass

metod kjøkken hvitt skap

Gule aksenter for mer friskhet

metod kjøkken glitrende hvitt

Perfekt glans og ovale kanter

metod kjøkken høyglans

Metod kjøkken med industrielle elementer

metod kjøkken sjakkmat gulv

For de som elsker antikviteter

metod kjøkken russikal

Hvert hjørne brukes optimalt

metod kjøkken åpen planløsning

Hvis du liker metallglans

metod kjøkken moderne metallisk

Metod kjøkken og bibliotek i ett

metod kjøkken ikea hvit svart

Det kan være så enkelt som det

metod kjøkken ikea

Kjærlig dekorert

metod kjøkken tre hvit

Bruk plassen dyktig

metod kjøkkenskap

En elegant fargeduo

metod kjøkken tregulv

Høyglans i lilla og hvitt

metod kjøkken høyglans fiolett

Glatt i naturlige farger

metod kjøkken høyglanset svart granittgulv

Lidenskapelig i rødt

metod kjøkken høyglans rød hvit

Sølv, lilla og eplegrønt – en flott kombinasjon

metod kjøkken grå lilla