Hva tenker du på spontant når du tenker på moderne husdører? Fasjonabel design og bedre sikkerhetsbeskyttelse kommer umiddelbart til tankene. Og du? Uten tvil gir den tiltalende utformingen av en inngangsdør det første inntrykket av huset. Fordi hver moderne hus inngangsdør er et visuelt høydepunkt som tiltrekker alles oppmerksomhet allerede før du går inn i huset. Utformingen av hele inngangen til huset uttrykker tydelig din stil og smak. I tillegg til dette designaspektet, må moderne mennesker også tenke på bedre sikkerhet i sine fire vegger. Ytterdøren må oppfylle alle kravene i den moderne livsstilen og være designet og sikret i henhold til tidens smak. De viktigste egenskapene inkluderer også innbruddstyvhet, energieffektivitet, varmeisolasjon og god støyisolasjon. Det skal skrive seg perfekt inn i husets fasade og virke innbydende og fristende.

Så en allsidig som tilsvarer våre preferanser, ønsker og ideer og uttrykker dem perfekt.

Førsteinntrykket teller!

inngangsdører vakker dør kombinerer godt med fasaden på huset

Moderne husdører har en attraktiv design

Det er ingen hemmelighet, ytterdørene kan lages i forskjellige stiler, fra klassisk til ultramoderne. De passer perfekt i nye bygninger, men passer også til gamle bygninger og renoverte hus. Men når det gjelder moderne inngangsdører, er det som teller her attraktiviteten til inngangsdøren.

Den moderne designen er preget av klare linjer, behersket form og filigranoptikk. Dette gjør den moderne inngangsdøren til et skikkelig blikkfang som passer godt inn i hele husfasaden og husets arkitektoniske stil. Avhengig av dine preferanser kan du selv bestemme om du vil ha glass eller individuelle glasselementer. Kanskje du imidlertid vil ha en vinge til på inngangsdøren eller en rundbue over? Dette vil gi inngangen til huset ditt et raffinert preg og uttrykke din individualitet på best mulig måte.

Glassede sidepaneler gjør den moderne inngangsdøren til et blikkfang

inngangsdører moderne design og vakker farge

Vurder også belysningen av inngangspartiet på forhånd. Innebygde LED-lamper, takvinduer eller moderne vegglykter setter inngangsdøren i rampelyset og får den til å se enda mer attraktiv ut om kvelden. Vi kan bare anbefale deg å finne ut om de mange designalternativene før du velger inngangsdøren din og ta den beste avgjørelsen på lang sikt.

Selvfølgelig er det en passende inngangsdør for enhver smak

inngangsdører fargede inngangsdører tiltrekker seg oppmerksomhet

Foretrukne materialer og farger for moderne husdører

Innovativ produksjonsteknologi brukes i moderne produksjon av moderne husdører. I tillegg brukes moderne arbeidsmetoder og du drar nytte av den nyeste kunnskapen i byggebransjen. I tillegg til tre, brukes plast, aluminium, rustfritt stål og glass for tiden ved ferdigstillelse av moderne husdører. Alle disse materialene har sine fordeler, men også sine negative. For å oppnå et optimalt resultat har forskjellige kombinasjoner av to eller flere materialer nylig blitt foretrukket. En blanding av materialer er laget for å skape et nytt, attraktivt design. I de fleste tilfeller bidrar slike kombinasjoner også til mer sikkerhetsbeskyttelse og bedre værbestandighet av inngangsdørene.

Denne inngangsdøren er den perfekte overgangen fra innsiden til utsiden

inngangsdører moderne inngangsdør av glass

Tre har vært og forblir det populære tradisjonelle alternativet når du velger materialet til inngangsdøren din. Det er klassisk, utstråler mye varme og naturlighet. Tre inngangsdører passer fantastisk til moderne hjem i landlig stil. Spesielt hvis du også har planlagt en baldakin eller annen attraktiv utforming av inngangspartiet.

Uvanlig inngangsdør med blomstermotiver

inngangsdører gul dør med vakre blomstermotiver

Vi skal under ingen omstendigheter undervurdere fargenes visuelle innvirkning. Fargeskjemaet kommer spesielt godt ut med tredørene. Hvis du sikter mot et mer maskulin utseende, kan du velge en inngangsdør i mørkere toner. Men hvis du vil ha noe veldig attraktivt, kan du male det i lyse, sterkere farger. Fra hvite og myke pastellnyanser til rosa, rød, gul, blå, grønn og grå til antrasitt og svart, alt ville være mulig her.

Design i hvitt er en klassiker!

inngangsdører inngangsdør i hvitt laget av stål

Plast er et moderne syntetisk materiale som brukes i produksjon av husdører. Den er lett å forme og farge og er ekstremt lett å ta vare på. Dette gjør det etterspurt som materiale for moderne husdører. Men hvis du liker den metalliske glansen, kan du velge aluminium eller rustfritt stål. Moderne husdører laget av disse metallene har en utmerket design. De er vind- og værbestandige og selvfølgelig holdbare. Fordi en dør må velges riktig og i mange år fremover. Og når du installerer dem, er det veldig vanskelig og tidkrevende å først innse at du har gjort et dårlig valg.

Den moderne inngangsdøren gir deg god plass til individuell design og tekniske innovasjoner

inngangsdører uvanlig inngangsdør med et vakkert design

Mer sikkerhetsbeskyttelse og energieffektivitet

Alle ønsker å føle seg komfortable og trygge i sine fire vegger, nyte komforten hjemme og den beste beskyttelsen. Når det gjelder hjemmesikkerhet, har moderne inngangsdører mye å be om. Moderne sikkerhetsteknologi brukes med hell her. Bedre sikkerhetsbeskyttelse av ditt eget hus starter med valg av materiale til inngangsdøren. Denne må være stabil og holdbar, værbestandig og grovt robust. Låser og sikkerhetsstenger av høy kvalitet øker sikkerheten i hjemmet ditt og holder upopulære besøkende borte. Moderne dører, i tillegg til attraktive design, vennligst gjør mye mer. Tekniske innovasjoner er tilstede i moderne husdører. Det er for tiden spesielle energisparende dører i spesialbutikker og også på nett som holder varmen inne i huset. Med en slik dør ved inngangen til huset kan du til og med redusere strøm- og oppvarmingskostnadene om vinteren. Disse inngangsdørsmodellene tilbys også i kombinasjon med vindusvinduer og er like energieffektive.

 Husets sikkerhet begynner i inngangspartiet

ytterdører elegant svart dør

De tekniske innovasjonene er ennå ikke oppbrukt. Det finnes modeller av moderne husdører som garanterer bedre støybeskyttelse. Støyisolering er veldig viktig med disse inngangsdørene. De er utstyrt med spesielle tetninger slik at de ikke slipper støy fra gaten inn i huset. For å avslutte temaet inngangssikkerhet må vi fortsatt nevne modellene med skjulte døravlyttingsenheter. Disse bidrar også til det fasjonable dørdesignet. De spesielle lyd- og videosystemene som beskytter deg mot innbrudd og øker motstandsklassen for inngangspartiet og hele huset har blitt populær de siste årene. For ikke å snakke om fingeravtrykkssystemene. De kan gjenkjenne lagrede fingeravtrykk og bare åpne inngangsdøren foran noen få mennesker. Innbruddstyver og uønskede besøkende har ingen sjanse til å bryte seg inn i huset.

Har du allerede tenkt på hvordan du kan gjøre hjemmet ditt energieffektivt, trygt og beskyttet mot varme og støy? Nå vet du trikset! Bare stol på en moderne inngangsdør med alt det ekstra du ønsker. Redaksjonen ønsker deg lykke til med valget av inngangsdør!

inngangsdører svart inngangsdør med et vakkert design

inngangsdør svart inngangsdør dekorert med svarte plantebeholdere

inngangsdører vakker inngangsdør for et flott førsteinntrykk

inngangsdører vakker inngangsdør i hvitt fengsler utsikten

inngangsdører rød inngangsdør av metall

inngangsdører moderne gul inngangsdør

inngangsdører moderne grønn inngangsdør gir liv til husets fasade

inngangsdører moderne grønn dør

inngangsdører moderne inngangsdør for et elegant inngangsparti

inngangsdører moderne tredør som krydrer husfasaden

inngangsdører rød inngangsdør dekorere inngangstrapper med blomsterpotter

inngangsdører rød inngangsdør med glass fengsler utsikten

inngangsdører med en moderne design grå inngangsdør

inngangsdører metalldør i en elegant farge

inngangsdører tre inngangsdør som korresponderer fint med steintrappa

inngangsdører grønn inngangsdør står godt i kontrast til husets fasade

inngangsdører elegant grå inngangsdør passer godt til fasaden i beige huset

inngangsdører blå inngangsdør hvit fasade

inngangsdører aluminium inngangsdør i en stilig grå nyanse