Med smarte triks og tips kan du forvandle det lille rommet til et fullt funksjonelt oppholdsrom. Dette er en stor bekymring for moderne designere og innbyggere. Følgende eksempler på multifunksjonelle møbler viser fantastisk hvordan noe slikt kan fungere.

Inspirasjonen kommer fra det engelskspråklige magasinet http://vurni.com!

arbeidsbord integrert stol multifunksjonelle møbler

Bare et bord eller et bord og en stol?

Du trenger absolutt stoler hjemme noen ganger, men en stor del av tiden tar de bare plass. Løsningen kan være et så flott bord hvis en stol også er integrert i den.

De integrerte boksene kan også tjene som en fantastisk lagringsplass.

Seng og sofa multifunksjonelle møbler

Seng, sofa eller et komfortabelt sete med et moderne design

Det neste fabelaktige stykket heter “Pause” og er et av de største verkene av Meike Langer. Den består av en treramme og 5 store puter som kan brettes ut. Det var representert på IMM i Köln 2012.

Trinn skuffer

Multifunksjonelle møbler: trinnstige med integrert lagringsplass

Du trenger ofte både en trappestige og lagringsplass. Og de er veldig funksjonelle, spesielt i små leiligheter. Derfor vil et så minimalistisk, multifunksjonelt stykke skrive seg godt inn i praktisk talt alle moderne leiligheter.

Veggramme med integrert plass for organisering

Ramme / utfellbart arbeidsbord for en liten leilighet

Multifunksjonelle møbler kan også oppfylle en dekorativ funksjon. Slik ser det ut med denne firkantede rammen, som kan brettes ut for å fungere som en ekstra arbeidsflate eller lagringsplass.

vegghyller åpne

FLÄPPS 2

Vi ser også et beslektet konsept med disse hyllene. De kan brettes ut individuelt eller samtidig og tjene som lagringsplass eller til andre formål.

X ben for et multifunksjonelt bord

Sammenleggbart X-bord

Sammenleggbare X-bord er noen av de mest praktiske multifunksjonelle møblene på markedet. Disse kan settes i forskjellige høyder. Du kan se en slik modell på bildet ovenfor.

ottomone med fem forskjellige seter

Osmansk som kan tjene som en og 5 seter

Har du en liten leilighet, men liker du å invitere gjester? Hvor skal du gå med stolene som du ikke trenger akkurat nå? Designeren av denne ottomanske har en løsning. Vi har en veldig smart oppbevaringside her: Denne ottomanske har 5 seter stuet vekk. Avhengig av saken kan du bruke dem alle. Deretter blir de gjemt tilbake i den osmanske og plass blir spart igjen.

salongbord med løftemekanisme

Salongbord med løftemekanisme

I små leiligheter må ett og samme rom ofte utføre flere funksjoner. For eksempel liker folk å bruke stua som arbeidsplass. Ja, men hvordan gjør du det når du bare har plass til ett bord? Løftemekanismen til dette multifunksjonelle møbelet viser en mulig løsning. Avhengig av saken kan du bruke det som et salongbord eller som et arbeidsbord.

kleshengere forskjellige varianter multifunksjonelle møbler

Konvertibel vegghylle

Deretter vil vi presentere deg en idé for gangen. I en liten leilighet er den praktiske innredningen av gangen spesielt viktig. Hvis du har et komfortabelt og godt arrangert inngangsparti, er hele følelsen av leiligheten mye hyggeligere. Når du har lite boareal, er løsninger som denne konvertible hyllen rett og slett de beste.

sete med flerfunksjonsmøbler

stol og lagringsplass multifunksjonelle møbler

Seter med integrert lagringsplass for bøker

De to følgende variantene viser sofaer med integrert lagringsplass. I begge tilfeller er de hovedsakelig beregnet på bøker og dokumenter.

Concentre de Vie for Campeggi med stue og sofa

Sofa og stue

Leter du etter multifunksjonelle møbler med et ultramoderne design? Følgende interiørdesign bør være perfekt for deg. Den kan brukes i forskjellige interiører. Fargene er også ideelle for en moderne leilighet.

hylle som består av flere multifunksjonelle enheter

stol og lagringsplass overførbare multifunksjonelle møbler

Krakk i stål

Til slutt presenterer vi deg for en virkelig genial modulartikkel. Slike multifunksjonelle møbler gir en dobbel og trippel fordel for hjemmet ditt. Hva trenger du akkurat nå – sidebord eller bokhylle?

Multifunksjonelle møbler er en av de mest geniale og nyttige oppfinnelsene av moderne design. Å gjøre dem mer praktiske og nyttige er en stor bekymring for moderne interiørdesignere. Hva synes du om ideene våre? Se etter lignende løsninger på markedet snart, eller prøv å lage lignende DIY -prosjekter selv?