Vil du alltid være godt informert og oppdatert med det siste innen romdesign? Da har du kommet til rett sted. Fordi vi hele tiden streber etter å presentere deg de siste trendene innen moderne husdesign. Etter at vi i en annen artikkel viste deg hva som helt sikkert vil være UTEN av interiøret høsten 2017, ønsker vi i dag å fortsette vår oversikt over de siste trendene innen farger og teksturer i atmosfæren. Planlegger du å bygge om huset ditt neste høst? Vil du gi rommets design det bestemte som gjør at dine fire vegger ser fasjonable og stilige ut? Vi viser deg hva som er i interiøret fra høsten 2017. Bare les videre og la deg inspirere av de siste trendene innen bolig og innredning for ombyggingen av hjemmet ditt!

Hva må gå og hva er IN?

farger for den kommende høsten mørkegrønn veggmaling og mange planter

Mørkegrønn og andre mørke nyanser erobrer interiøret om høsten

De grønne bladene utenfor viser fargene sine om høsten, og varme toner fra oransje til sjokoladebrun er stadig mer vanlige. Den høstlige fargepaletten kommer også inn i romdesign. Mørkegrønn vil være favorittfargen til designere og interiørdesignere fra i høst.

Det vil bringe mye sjarm og et sublimt blikk inn i kjøkkendesign, der kjøkkenskap og benkeplater i smaragdgrønt skiller seg ut. Du kan mesterlig kombinere enhver mørkegrønn nyanse med naturlig tre og skinn. Sett noen aksenter her og der i rommet med messing og avrund det banebrytende utseendet. Eller vil du like kontrastene mellom mørkegrønn og kremhvit bedre? Det er viktig at denne varme og slående fargen er tilstede i de fire veggene om høsten og vinteren.

Mørkegrønn vil være banebrytende fra høsten 2017

farger på interiørkjøkken med mørkegrønne kjøkkenskap

Hvitt og grått er nå UT!

farger svart veggmaling i spisestuen

 Svart blir årets farge 2018

farger svarte vegger og hvite møbler i spisestuen

Glem rommene i våningshuset som er hvite eller grå! I den kommende høstsesongen vil alt i interiøret bli mer dramatisk! Mørke nyanser tar med denne teftet. Nå må vi gjenoppdage den ubestridte sjarmen til den svarte fargen. Når vi snakker om det, vil noen svarte nyanser være banebrytende i 2018, inkludert Black Flame (PPG 1043-7), Deep Onyx (00NN 07/000) og Black Magic (OL116) fra Olympic Paints fargepalett & Flekker.

Sjokoladebrun i romdesign blir mer og mer populær

innredning ideer til stuen for høst sjokoladebrune kasteputer

Men kanskje du ikke er klar til å gjøre interiøret helt mørkt? En annen dyp farge er for tiden tilgjengelig fra september; den feirer nå sitt store comeback innen romdesign – sjokoladebrun! Introduser denne varme skyggen i interiøret ditt, og dette ville være den beste måten å legge til litt luksus, spesielt om høsten! Bytt ut dine mønstrede og fargede pynteputer og kast nye på sofaen eller sengen, nemlig i sjokoladebrun!

Fargerikt og iøynefallende sengetøy oppdaterer soverommet

De vanlige hvite arkene er endelig UT! I den kommende sesongen kan du prøve noe nytt som utstråler hygge. Sengetøyeksperter anbefaler at vi kan kombinere flere mønstre og til og med dekorere arkene med interessante monogrammer. Over tid vil det fargerike og iøynefallende monogramsengetøyet bli stadig mer populært. I tillegg er tilpassede, polstrede hodegjerder uttalelsesstykker på soverommet. Disse gjør sitt store comeback på det moderne soverommet.

Fargerikt og fint mønstret sengetøy er den store suksessen om høsten!

farger og mønstre for moderne sengetøy

 Dyktig designet hodegjerde er iøynefallende og IN igjen!

innredning ideer for soverom med et elegant hodegjerde

Hvilke teksturer er IN igjen om høsten?

Mykt fløyelsbelegg til møblene dine!

farger for kommende høst inkludert for kasteputer

Fra høst må fløyel være ditt førstevalg blant de nåværende stoffene. Hva kan være mykere og mer beroligende enn fløyel? Stoffet føles luksuriøst, men er veldig innbydende om høsten og vinteren. Og når du kombinerer fløyel med grove naturlige teksturer, for eksempel sammen med gjenvunnet tre og kurvkurver, med glatte metaller og keramikk, gir det myke stoffet enda mer visuell interesse og taktil komfort til et rom. Men hvis du ikke hadde budsjettet for en polstret fløyelsstol eller myk sofa, kan du få noen fløyelsputer. Disse dekorative elementene er en nødvendighet i interiøret om høsten og vinteren, ettersom vi tilbringer lang tid hjemme i de kalde månedene og ønsker å omgi oss med vakre og komfortable ting slik at vi føler oss avslappede og komfortable.

 Flettet kurver er det du vil ha i interiøret

farger i den moderne stua trender med vevd tilbehør

Vevde stoffer vil være veldig trendy innen husdesign neste høst. Vårt råd er: Ikke undervurder den sterke visuelle effekten av vevde tekstiler og de flotte aksentene de skaper i et rom. Visuelt utstråler de mye varme, noe som virker spesielt viktig i de kalde månedene. Vil du ha et ekte blikkfang på rommet ditt? Deretter henger du kurvkurver på veggen! Håndvevde kurver brukes i forskjellige rom. De er laget av naturlig pil og fungerer som ekte blikkfang i interiøret. Kurvplanter gjør din Husplanter enda mer attraktive, flettede hengende lamper tiltrekker umiddelbart alles oppmerksomhet.

 Håndvevd romtilbehør blir veldig populært i høst

farger i interiøret for den kommende høsten flettet tilbehør pynter veggene

Dette er de siste trendene innen romdesign, som påvirker farger og teksturer. Hvilken trend appellerer spesielt til deg??

innredning ideer til spisestuen vakker hengende lampe laget av rotting

innredning ideer til stuen vevd tilbehør i vintage stil

innredning ideer trendy veggmaling for spisestuen dramatiske svarte vegger

ideer for fargedekorasjon med flettet tilbehør

fargetrender for den kommende høsten svart og mørkegrønn