orientalske ornamenter bilde collage

Orientalske ornamenter og moderne interiør fra Mimar Interiors

Bli med oss ​​og fordyp deg i et magisk eventyr! I dag handler det om orientalske ornamenter og marokkansk interiørdesign. Vi presenterer deg en fantastisk luksusvilla i Doha, Qatar. Denne praktfulle arkitektoniske skapelsen ble laget av Mimar Interiors realisert.

Det representerer en harmonisk kombinasjon av elementer i marokkansk stil og det klassiske skandinaviske designet. Filigranmosaikk på fliser og turkise aksenter på tekstiler skiller seg ut mot det polarhvite bakteppet. Fin utskjæring, vinduer og dørarkader, åpne takbjelker er bare noen av hovedelementene i den marokkanske møbleringsstilen og den orientalske arkitekturen generelt. Elegante glasslysekroner henger fra høyt tak hvor det er et sjenerøst takvindu. Denne har formen av en kuppel og er dekket med de typiske metallutskjæringene. Dekorasjonen er enkel, men imponerende. En praktfull veggplate av sølv henger på veggen over filigran -dekorert kommode, og her og der kan du se de karakteristiske marokkanske lykter. Sitteplassen er mykt polstret og dekket med skinn, og salongbordene er veldig lave i minimalistisk stil.

Badet er fortsatt luksuriøst. De mest moderne møblene og tradisjonelle orientalske ornamenter kombinerer en verdig atmosfære. Veggene gir en liten glans. De er dekket med speillignende mosaikkfliser. Overalt som øyet kan se, er det en kontemplativ harmoni. De verdifulle teksturene og de behagelig kjølende nyansene forvandler denne vakre villaen til et rike av ro og fantasi. Du føler at du er om tusen og en natt. Det er en vellykket tolkning av interiøret fra Orienten, som har blitt enda mer sjarmerende på grunn av klarheten i nord. Det er en mangefasettert blanding som minner om gammel historie og som samtidig vises i et nytt lys. Ta en titt på alt og la deg bli fortryllet!

Drømmeaktige marokkanske mosaikker

orientalske ornamenter åpne takbjelker mosaikk

De åpne takbjelkene gir mer hygge

orientalske ornamenter mosaikkfliser

Tilstrekkelig lys strømmer alltid inn gjennom takvinduet

orientalske ornamenter takvinduer

Fin utskjæring og elegante, runde lysekroner

orientalske ornamenter vinduesarkader

Buede former og søyler med elegante versaler

orientalske ornamenter marokkanske villa

Moderne tolkning av den marokkanske stilen

orientalske ornamenter inngangsdør sølvlykt

Storslåtte graveringer på sølv

orientalske ornamenter veggplate sølv kommode

Fargerike tekstiler og komfortable møbler

orientalske ornamenter skinn sofa vindu arkader

Moderne design og luksuriøs glans

orientalske ornamenter synker veggspeil

Minimalisme med et orientalsk preg

orientalske ornamenter bad mosaikk fliser